Kundeansvarlig CV-eksempel

En veltestet, jobbspesifikk CV-mal for å dra i land drømmejobben i 2024. Du kan tilpasse hvilken som helst Kundeansvarlig eksempel-CV for å få en rask start, og enkelt opprette en perfekt CV på bare få minutter. Bare fyll inn detaljene dine, last ned din nye CV & start jobbsøkingen allerede i dag!
Redigere denne CV-en

Hvordan skrive en CV for en kundeansvarlig

Før du begynner å søke på en stilling som kundeansvarlig, trenger du virkelig å forstå yrket. Her får du våre tips og triks som hjelper deg å bli ansatt raskere i drømmejobben. Som kundeansvarlig eller account manager jobber du med salg, markedsføring og kundekontakt, alt for å tilfredsstille kundene. Derfor vet du instinktivt hva rekruttererne leter etter. Men hvordan sikrer du at de får se CV-en din?

Slik kommer du forbi automatiserte søknadssystemer

Automatiserte søknadssystemer gjør en god del av jobben for travle rekrutterere og mellomstore til store arbeidsgivere. I stedet for å måtte gå gjennom 200 CV-er eller mer på jakt etter den perfekte kundeansvarlige, siler automatiserte søknadssystemer bunken med søknader for dem. Derfor må du vite hvordan disse systemene fungerer, og sørge for at du ikke går i noen av fellene som vil sile CV-en din ut til avslagsbunken.

Eksempel på ferdighetsavsnitt: Nøkkelord til suksess

Med kun liten tid til å lese alle innsendte CV-er, setter rekruttererne pris på ferdighetene du fremhever. Ferdighetsavsnittet understreker talentene dine og avslører hva du syns er viktigst i en stilling som kundeansvarlig. Avsnittet gjør det enkelt for arbeidsgiverne å få oversikt over dine profesjonelle ferdigheter og evner, med kun et kort blikk. Ferdighetsavsnittet pleier ikke å være øverst på CV-en din, men vurder å plassere det i øvre del i hvert fall, spesielt hvis du har mye å vise frem.

Dette er et flott sted å starte CV-en din, fordi du må fremheve alle de beste ferdighetene dine, samt det du har oppnådd og bidradd med som kundeansvarlig. Litt brainstorming i begynnelsen gir deg tid til å sette sammen en detaljert liste over dine mest imponerende ferdigheter.

Eksempel på ferdighetsavsnitt som du kan tilpasse selv
  • Utmerkede kommunikasjonsevner
  • Utsøkt kundeservice
  • Prosjektledelse
  • Samarbeid
  • Kreativ problemløsning

Eksempel på profiltekst: En profesjonell biografi

En godt skrevet profiltekst gir CV-en din et preg av personlighet og fremhever egenskapene og suksessene dine som gjør nettopp deg til en høyt verdsatt kundeansvarlig.  Profilteksten bør bestå av to til fire setninger som beskriver deg profesjonelt sett, og kan utgjøre forskjellen for at rekruttererne begeistres over deg. Dette er stedet i CV-en der du har plass til å vise litt av personligheten din, så lenge du holder det profesjonelt. Arbeidsgiverne er ikke interessert i hva som gjør deg til en god venn, med mindre det også gjør deg til en god kollega. Bruk profilteksten til å fremheve de største bragdene dine og det du kan bidra i foretaket med som kundeansvarlig. 

Eksempel på profiltekst som du kan tilpasse selv

Engasjert og handlekraftig kundeansvarlig med lang bransjeerfaring og fokus på kontoutvikling. Jobber tett og godt sammen med salgs- og markedsføringsteam for å oppnå fastsatte bedriftsmål. Fremstår som en sterk leder med evnen til å øke salget og utvikle strategier for å beholde eksisterende kunder og finne nye.

Prosentandel av å bli invitert til jobbintervju når du bruker handlingsverb i CV-en din

Eksempel på arbeidshistorikk: Tidslinje for karrieren din

Glem listen med ansvarsområder og nevn heller hva du har oppnådd faglig sett. Få frem et mønster av vekst i ferdigheter og prestasjoner, fra begynnelsen av karrieren din til der du er nå. Bruk handlingsverb og godt beskrivende uttrykk. Du kan for eksempel bruke: Mestret, initierte, lanserte, forhandlet eller gikk i spissen for... Disse uttrykkene fremkaller alle et bilde av en handlekraftig og effektiv kundeansvarlig.

Vær spesifikk når du beskriver det du har oppnådd. Ikke bare si «Økte kundetilfredsheten», men bruk fakta og fortell nøyaktig hva du gjorde for å øke tilfredsheten. Og minst like viktig: Hvordan målte du at kundetilfredsheten gikk opp? 

Eksempel på arbeidshistorikk som du kan tilpasse selv

Kundeansvarlig hos Nordisk hudpleie og kosmetikk, Asker
sept 2015 - Dags dato

  • Støtte for salgsteamet og overvåking av konkurrentene.
  • Fokus på vedlikehold av eksisterende kunderelasjoner, og samtidig opprette nye.
  • Tett samarbeid med selgerne for å identifisere vekstmuligheter og utvikle salgsstrategier.
  • Samspill med avdelingene for kundeservice og produktutvikling, for å forbedre den totale kundeopplevelsen.
  • Kommunikasjon av fremdriften per kvartal, til interne og eksterne interessenter.
  • Utviklet og implementerte klientfokuserte løsninger for å øke salgsvolumet.

 

Forretningsutvikler hos Nordisk hudpleie og kosmetikk, Asker
nov 2013 - aug 2015

  • Fungerte effektivt som en formidler mellom markedsførings- og salgsteamet.
  • Identifiserte kundebehov og foreslo passende tjenester for å forbedre kundeopplevelsen.
  • Fokus på utviklingen av nye forretningsmuligheter i markedet.
  • Opprettet og vedlikehold langsiktige tillitsforhold til kundene for å oppnå optimal kundetrofasthet.
     

Salgsmedarbeider, Ella og Anna, Oslo 
juni 2011 - okt 2013 

  • Kjent som en engasjert og produktiv salgsmedarbeider.
  • Ga kundene optimal kundeservice til enhver tid.
  • Besvarte alle slags kundehenvendelser på en profesjonell måte.
  • Sørget for at salgsavdelingen alltid var ryddig og presentabel.
  • Samarbeidet godt og tett med kolleger for å sikre positive kundeopplevelser.

Eksempel på utdanningsavsnitt: Tenk utover vitnemålet ditt

Fullførte utdanninger hører til de grunnleggende prestasjonene dine, og er noe alle rekruttererne ser etter, så unnlat aldri dette avsnittet for å spare plass på CV-en din. Mange kundeansvarlige har en bachelorgrad i bedriftsøkonomi og har lært om regnskap, reklame, kommunikasjon, finans, ledelse og/eller markedsføring. Men det betyr ikke at du ikke kan få en jobb som kundeansvarlig hvis du har studert noe annet enn disse fagene. Jo lengre karrieren din er, desto mindre betyr utdanningen din fra universitet eller høyskole. 

Eksempel på utdanningsavsnitt som du kan tilpasse selv

Bachelor i PR og strategisk kommunikasjon, Høyskolen Kristiania, Oslo
aug 2008 - mai 2011

Språk, samfunnsfag og økonomi, Nesbru vgs, Billingstad 
aug 2005 - mai 2008

Velge riktig oppsett og CV-mal

Det er viktig å sørge for at du har riktig oppsett. Den visuelle presentasjonen av CV-en din er like viktig som selve teksten. 

CV-malene våre er ferdigdesignet av profesjonelle, med tilpassbare farger, skrifttyper og andre designelementer. De lar deg fokusere på innholdet av CV-en, mens du vet at oppsettet vil se profesjonelt ut uansett. CV-malene til CVapp.no kommer i fire hovedkategorier: Profesjonell, kreativ, moderne og enkel.

I tillegg gir vi deg inspirasjon og råd ved hjelp av våre mange yrkesspesifikke CV-eksempler og det brukervennlige CV-verktøyet, samt bloggen og guidene våre.

Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV