Profesjonelle CV-eksempler

Sjekk våre gratis eksempler og bruk så vårt profesjonelle, testede CV-verktøy til å opprette din CV på få minutter. Vi tilbyr også et bibliotek med CV-maler.
Lag CV
4 av 5
basert på 708 anmeldelser på Trustpilot
Profesjonelle CV-eksempler

CV-eksempler innen undervisning og pedagogikk
5

Lag den perfekte CV-en for en stilling innen undervisning og pedagogikk – raskt, enkelt og med et minimum av stress. Enten du er lærer, teaterpedagog eller universitetslektor, vil CV-eksemplene våre vise deg hva arbeidsgiverne helst vil se i en søknad.
Vis mer

CV-eksempler innen ingeniørarbeid
5

Ingeniørfaget er komplekst. Det kan være enkelt å lage en fantastisk CV for en stilling som ingeniør! Bruk våre utførlig testede CV-eksempler: Bli inspirert, rediger og lag din egen CV på få minutter. Spar tid og øk sjansene dine for å hale i land en god jobb som elektro-, sivil- eller maskiningeniør i dag.
Vis mer

CV-eksempler innen informasjonsteknologi
2

Leter du etter CV-eksempler som vil imponere dine potensielle arbeidsgivere i IT-bransjen? Lag en CV med perfekt oppsett, tiltalende layout og feilfri grammatikk ved å ta utgangspunkt i våre CV-eksempler. Få KI-drevne skriveforslag og lag en fantastisk CV som vil sikre deg din neste jobb.
Vis mer

CV-eksempler innen kontor og administrasjon
6

Lag en fremragende CV til en stilling innen kontor og administrasjon på få minutter! Er du usikker på hvor du skal starte? Gå gjennom vår samling av gratis CV-eksempler og bruk de automatiske skriveforslagene i CV-verktøyet vårt. Øk sjansene dine for å lykkes på arbeidsmarkedet!
Vis mer

CV-eksempler innen salg
2

Er du ikke sikker på hvordan du lager den perfekte CV-en til en salgsjobb? Du trenger ikke å gjette. Bare bruk vår gratis samling med over 300 CV-eksempler og få et fantastisk resultat på få minutter i stedet for mange timer. Våre profesjonelle CV-eksempler kombinert med vårt avanserte CV-verktøy hjelper deg fra start til slutt.
Vis mer

CV-eksempler innen markedsføring
5

Markedsføring er preget av beinhard konkurranse. Sørg for at du skiller deg ut i mengden! Bruk våre utførlig testede CV-eksempler og vårt avanserte CV-verktøy for å opprette en imponerende profil. Unngå gjetning, imponer arbeidsgivere, og markedsfør deg selv først og fremst.
Vis mer

CV-eksempler innen detaljhandel
5

Lag en effektiv CV for en stilling innen detaljhandel på rekordtid: Bruk vårt teknologidrevne CV-verktøy og vårt utvalg med over 300 CV-eksempler som enkelt kan tilpasses til din søknad. Få veiledning, inspirasjon og unngå gjetning – vi støtter deg.
Vis mer

CV-eksempler innen bolig og eiendom
2

Slutt å gjette – bruk vårt store utvalg av gratis CV-eksempler for en stilling innen bolig og eiendom. Dette er den beste måten for eiendomsmeglere, arkitekter, interiørdesignere og mange andre å skape en jobbvinnende profil som imponerer både arbeidsgivere og kunder. Kom i gang nå!
Vis mer

CV-eksempler innen forretning og ledelse
9

Ser du etter en CV for en stilling innen forretning og ledelse, som virkelig kan imponere potensielle arbeidsgivere? Start med CV-eksemplene våre og tilpass dem i vårt avanserte CV-verktøy. Lag en CV med perfekt oppsett, tiltalende layout og feilfri grammatikk. Få KI-drevne skriveforslag og sikre deg en fantastisk søknad.

CV-eksempler i hotell- og restaurantbransjen
9

Lag en jobbvinnende CV for en jobb i hotell- og restaurantbransjen på få minutter! Vi har et stort utvalg av CV-eksempler som vil hjelpe deg med å skille deg ut i mengden. Sammen med våre profesjonelle CV-maler og vårt avanserte CV-verktøy løfter du karrieren din til et høyere nivå.

CV-eksempler innen transport og logistikk
5

Jobber du med transport eller logistikk? Lag en fantastisk CV som setter deg i best mulig lys. Bruk våre førsteklasses CV-eksempler som guide, og sikre deg en perfekt CV på få minutter ved hjelp av vårt KI-drevne CV-verktøy!
Vis mer

CV-eksempler innen bygg og anlegg
2

Prøv en av våre over 300 CV-eksempler og lag den perfekte CV-en for å hale i land din neste jobb i byggebransjen.
Vis mer

CV-eksempler innen skjønnhet og velvære
3

Lag en fremragende CV til en jobb innen skjønnhet og velvære på få minutter! Bruk vårt omfattende utvalg av CV-eksempler: Bli inspirert, kopier, rediger og før inn opplysningene dine. Skill deg ut i mengden med våre profesjonelle design, og øk sjansene dine for å bli ansatt med vårt avanserte CV-verktøy.
Vis mer

CV-eksempler innen dataanalyse
1

Vi har alle tipsene, verktøyet og CV-eksemplene du trenger for å lage en jobbvinnende CV for en stilling innen dataanalyse. Det er bare å velge en av våre utførlig testede maler, føre inn opplysningene dine og sende inn søknaden din allerede i dag!
Vis mer

CV-eksempler innen teknologiutvikling
4

Lag en jobbvinnende CV til en jobb innen teknologiutvikling på få minutter! Vi har et stort utvalg av CV-eksempler som vil hjelpe deg med å skille deg ut i teknologibransjen. Kombiner dem med våre profesjonelle maler og vårt avanserte CV-verktøy, og ta neste steg mot din neste utviklerjobb.
Vis mer

CV-eksempler for akademikere
2

Jobber du i den akademiske verden og ser du etter en ny stilling? Vi har CV-eksempler for professorer, studieveiledere, forskningsassistenter og lignende stillinger.
Vis mer

CV-eksempler innen håndverksfag
8

Lag den perfekte CV-en for en stilling innen håndverksfag med våre gratis CV-eksempler: Skriv inn opplysningene dine og la oss gjøre resten! Det har aldri vært enklere å imponere potensielle arbeidsgivere og kunder.

CV-eksempler for studenter og elever
6

Er du student og på utkikk etter din første jobb, praksisplass eller forskerutdanning? Våre CV-eksempler kan hjelpe deg med å skrive den perfekte CV-en og vise deg hva arbeidsgivere virkelig ser etter i en søknad.
Vis mer

CV-eksempler innen kunst og kultur
5

Er du ikke sikker på hvordan du lager den perfekte CV-en til en jobb innen kunst og kultur? Du trenger ikke å gjette! Bruk vårt utvalg med over 300 gratis CV-eksempler for å sikre deg den perfekte CV-en, enten du er maler, kunstkritiker, danser, musiker eller jobber med teater. Våre profesjonelle CV-eksempler kombinert med vårt avanserte CV-verktøy hjelper deg fra start til slutt.
Vis mer

CV-eksempler innen medisin
7

La oss hjelpe deg med å lage en jobbvinnende CV innen medisin, som du kan være stolt av. Få tilgang til fremragende CV-eksempler som fungerer som en perfekt guide i skriveprosessen.
Vis mer

Opprett enkelt og greit en jobbvinnende CV

Spar tid med vårt enkle 3-trinns CV-verktøy. Aldri mer skrivesperre eller formateringsvansker i Word. Opprett enkelt og greit en CV som arbeidsgiverne elsker.

CV-eksempler

En flott CV kan ha stor betydning for karrieren din. Rekrutterere er ute etter et dokument som er skreddersydd, attraktivt og feilfritt, og noen ganger har de bare få sekunder på seg til å ta en avgjørelse om søknaden din. Dette innebærer at CV-en din bør imponere dem fra øverst til nederst på siden . Et ekspertmessig CV-eksempel er følgelig det beste utgangspunktet. Vi vet at det kan være stressende å skrive CV, og derfor er vi her for å hjelpe deg. Disse CV- eksemplene er spesielt designet for et enormt utvalg av stillingstitler, og hver tar hensyn til feltet og arbeidsmarkedet i 2023. Bruk disse eksemplene som en retningslinje når du skal begynne på dokumentet ditt, eller importer et hvilket som helst eksempel til vårt CV-verktøy og skreddersy det etter dine behov. Våre CV-eksempler vil vise deg hvordan du kan overvinne de største utfordringene jobbsøkere står overfor i dagens ansettelsesmiljø. Enten det dreier seg om automatiserte søknadssystemer eller riktig filformat, vi veileder deg gjennom de ulike trinnene for å overvinne hver hindring. Våre CV-eksempler er skrevet for å gi deg trygghet og gjøre det enklere å finne din neste jobb enn du noen gang hadde forestilt deg.

Opprett CV-en din på 15 minutter
Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV
Opprett CV-en din på 15 minutter
Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV

Flotte CV-maler

Overbevis arbeidsgivere og rekrutterere ved å bruke en av våre 25+ profesjonelt designede CV-maler.
4 av 5
basert på 708 anmeldelser på Trustpilot
Bruk denne malenStockholm resume template
Stockholm
8 900 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenNew York resume template
New York
4 100 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenWien resume template
Wien
2 300 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenSydney resume template
Sydney
2 000 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenLondon resume template
London
3 900 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenDublin resume template
Dublin
4 100 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenMoscow resume template
Moscow
750 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenAmsterdam resume template
Amsterdam
1 800 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenMadrid resume template
Madrid
1 600 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenSantiago resume template
Santiago
1 300 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenSingapore resume template
Singapore
740 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenOslo resume template
Oslo
600 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenCape Town resume template
Cape Town
60 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenParis resume template
Paris
570 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenBerlin resume template
Berlin
1 500 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenGenève resume template
Genève
35 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenVancouver resume template
Vancouver
520 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenTokyo resume template
Tokyo
360 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenMilan resume template
Milan
940 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenLisboa resume template
Lisboa
240 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenBarcelona resume template
Barcelona
500 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenCopenhagen resume template
Copenhagen
100 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenChicago resume template
Chicago
160 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenRio resume template
Rio
210 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenRoma resume template
Roma
210 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenBoston resume template
Boston
120 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenRirekisho resume template
Rirekisho
62 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
4 600 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenAten resume template
Aten
150 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenBrussel resume template
Brussel
84 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenPraha resume template
Praha
29 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenShanghai resume template
Shanghai
53 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenToronto resume template
Toronto
2 100 000 brukere valgte denne malen
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler