Gratis følgebrevmaler

I dagens konkurransepregede arbeidsmarked kan et godt følgebrev gjøre hele forskjellen. Skill deg ut og bli ansatt raskere med våre jobbvinnende, profesjonelt designede følgebrevmaler.

Vår vurdering på Trustpilot

4 av 5
basert på 708 anmelderser
Intuitive platform
Intuitive platform for creating CV. Easy to use and very useful! I'm extremely satisfied!
Jemily • 4 måneder siden
Veldig enkelt å bruke
Veldig enkel og ryddig måte for å lage en fin CV på. Eneste minus er at det ikke kommer noe opp om betaling før ETTER du har lagt hele CV'en og skal laste den ned.
Filip Storm Dima • 6 måneder siden
Det fungerte veldig bra
Det fungerte veldig bra. En negativ ting var at jeg ikke kunne bytte om rekkefølgen på utdanning eller arbeidsforhold slik at det ble kronologisk riktig, hvis jeg først hadde lagt den inn feil. Jeg synes CVen ble ryddig og oversiktlig.
Ingrid Hoe Albrecht • 6 måneder siden
Enkel side å bruke
Enkel side å bruke, god erfaring siden dette er første gang.. men skule ønske dette ble konvertert til Microsoft er et savn.
Erkan • 8 måneder siden
Veldig lett å bruke
Veldig lett å bruke, fikk laget en god cv med en profesjonell mal!
Jacob Babola • 11 måneder siden

Følgebrev for CV

Det er en god grunn til at følgebrevet utgjør en så viktig del av en søknad. Et følgebrev egner seg nemlig utmerket til å fremheve de delene av karrieren din som ikke kommer like tydelig frem i en CV. Når du bruker følgebrevet til å fremheve dine mest relevante erfaringer og unike egenskaper, samt at du brenner for stillingen du søker på, kan du opprette en personlig forbindelse med arbeidsgiveren - før du har vært på intervju til og med.

Men god skriving er bare halvparten av oppskriften for et perfekt følgebrev. Akkurat som i en CV, trenger du et profesjonelt oppsett for å presentere deg som en utmerket kandidat. Faktisk er malene du bruker for følgebrevet og CV-en det første arbeidsgiverne legger merke til når de skal vurdere søknaden din. Derfor er det så viktig å gjøre et godt inntrykk visuelt sett.

Hvordan skrive et følgebrev
Relatert artikkel
Hvordan skrive et følgebrev

Her kan du lese hvordan du skriver et følgebrev som skiller seg ut fra mengden og hjelper deg med å dra i land jobbintervjuet.

En av de enkleste og mest effektive måtene å gjøre det på, er å matche malene for følgebrevet og CV-en. En og samme matchende stil på dokumentene dine kan hjelpe deg med å etablere ditt eget "personlige varemerke" - en fast stil som du bruker for alt du sender inn når du søker jobb. Rekrutterere vil i så fall alltid legge merke til hvor mye tid og krefter du har brukt på søknaden din, og betrakte deg som en god kandidat som brenner for stillingen.

Alle eksempler

Undersøke hvordan merkevaren og bedriftsprofilen til din potensielle arbeidsgiver er bygget opp, for å kunne velge riktig stil på malene til følgebrevet og CV-en.

Ikke gjøre

Variere skrifttype eller -størrelse, fargene eller andre designelementer i følgebrevet og CV-en. En og samme gjennomgående stil er nøkkelen.

Så hvor finner du matchende maler for både CV og følgebrev? CVapp.no har et utvalg av høykvalitetsmaler som er utviklet av profesjonelle grafiske designere og tar hensyn til behovene til både søkere og arbeidsgivere. Med våre brukervennlige verktøy for å opprette følgebrev og CV-er, vil du kunne tilpasse og personliggjøre hver mal etter dine ønsker. Skal du søke på en ny jobb? Bare logg inn, og velg og rediger en gratis mal - så ofte du vil. CVapp.no har gratis følgebrevmaler, gratis følgebreveksempler, gratis CV-maler og gratis CV-eksempler. Ved hjelp av disse har du mulighet til å dra i land drømmejobben, uten frustrasjoner.

Gratis følgebrevmaler i Word/PDF

Enten du vil bytte yrke eller selskap, eller søker på din første heltids- eller deltidsstilling, kan det være nokså stressende å søke jobb. Det er derfor vi har designet gratis følgebrevmaler i Word/PDF-format som gjør livet ditt enklere og får deg ansatt raskere. Du kan også laste ned våre gratis følgebrevmaler for Google Dokumenter, slik at redigering og innsending blir en lek. I tillegg til følgebrevmalene våre, har vi også flere titalls gratis følgebreveksempler og -guider for diverse bransjer og yrker. Disse viser deg hvordan du skriver et følgebrev som fremhever dine unike egenskaper og synspunkter, og overbeviser rekruttererne om at du er rett kandidat.

Moderne følgebrevmaler

Når du jobber i en bransje som er fremtidsrettet og innovativ, vil et tradisjonelt følgebrev ikke passe. Derfor har vi utviklet et utvalg av elegante maler for å formidle de unike evnene dine innen teknologi, bedriftsetablering, markedsføring, design, og lignende. Hvis du er ute etter en ungdommelig stil, er våre gratis moderne følgebrevmaler riktig for deg.

Disse malene preges av en dristig topptekst med energisk fargebruk og kraftfull skrifttype. De gir god plass til både mellomrom og marger, og fremhever det som virkelig betyr noe – dine unike kvalifikasjoner og mest imponerende prestasjoner.

Vis alle moderne følgebrevmaler →

Profesjonelle følgebrevmaler

Hvis du er i en mer tradisjonell og formell bransje, vet du hvor viktig presentasjon kan være. Det er ikke noe poeng i å lage en profesjonell CV av høy kvalitet hvis ikke oppsettet til følgebrevet ditt er like forseggjort og matcher. Våre profesjonelle følgebrevmaler gjør det enkelt for deg å fokusere på formidlingen av kompetansen din – det visuelle er allerede ivaretatt.  

Disse gratis malene har en nøytral fargepalett og stilrene linjer for å skape en attraktiv layout uten å ta bort oppmerksomheten fra innholdet i brevet ditt. De profesjonelle følgebrevmalene våre er spesielt effektive i mer formelle bransjer som administrasjon, utdanning, medisin, juss og finans.

Vis alle profesjonelle følgebrevmaler  →

Kreative følgebrevmaler

Det er visse yrker der kreativitet ikke bare anbefales, men forventes. Spesielt for disse tilfeller har vi utviklet en rekke kreative følgebrevmaler som vektlegger design og er perfekte for å vise hva du brenner for. Disse malene har akkurat den rette balansen mellom tekst og visuelle elementer for å få følgebrevet ditt til å skille seg ut fra bunken med søknader.

De er ideelle for de som søker jobb innen mote, media, fotografi, film, kunst og design, og ikke er redde for dristige farger og designelementer som viser hvem du er og hva du står for. Med våre gratis kreative følgebrevmaler kan du være trygg på at følgebrevet ditt er like unikt som du er selv.

Vis alle kreative følgebrevmaler →

Enkle følgebrevmaler

Jo mindre, jo bedre – i hvert fall i noen tilfeller. Våre enkle design er ikke bare enkle å bruke, de har også en stilren og grunnleggende tiltrekningskraft som kan være en reell fordel i bransjer og yrker der praktiske ferdigheter er viktigst. Ta en titt på våre enkle følgebreveksempler, velg en av våre enkle følgebrevmaler og så har du et glimrende utgangspunkt for et jobbvinnende følgebrev.

Perfekt for nyutdannede, studenter, elever fra videregående, og søkere innen byggebransjen, detaljhandelen, servicebransjen, matlaging, transport og vedlikehold. Et enkelt, klassisk følgebrev for CV-en din kan gjøre hele forskjellen for søknaden din.

Vis alle enkle følgebrevmaler →

Opprett et følgebrev på få minutter
Opprett et følgebrev på få minutter
Skill deg ut og bli ansatt raskere med våre jobbvinnende, profesjonelt designede følgebrevmaler.
Opprett et følgebrev
Opprett et følgebrev på få minutter
Opprett et følgebrev på få minutter
Skill deg ut og bli ansatt raskere med våre jobbvinnende, profesjonelt designede følgebrevmaler.
Opprett et følgebrev

Opprett enkelt og greit en jobbvinnende CV

Spar tid med vårt enkle 3-trinns CV-verktøy. Aldri mer skrivesperre eller formateringsvansker i Word. Opprett enkelt og greit en CV som arbeidsgiverne elsker.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler