CV-maler

Hver mal har blitt strukturert perfekt for å følge "CV-reglene" som de som ansetter folk ser etter. Skill deg ut og bli ansatt raskere med testede CV-maler.

Vår vurdering på Trustpilot

4.5 av 5
basert på 706 anmelderser
Intuitive platform
Intuitive platform for creating CV. Easy to use and very useful! I'm extremely satisfied!
Jemily • 2 måneder siden
Veldig enkelt å bruke
Veldig enkel og ryddig måte for å lage en fin CV på. Eneste minus er at det ikke kommer noe opp om betaling før ETTER du har lagt hele CV'en og skal laste den ned.
Filip Storm Dima • 5 måneder siden
Det fungerte veldig bra
Det fungerte veldig bra. En negativ ting var at jeg ikke kunne bytte om rekkefølgen på utdanning eller arbeidsforhold slik at det ble kronologisk riktig, hvis jeg først hadde lagt den inn feil. Jeg synes CVen ble ryddig og oversiktlig.
Ingrid Hoe Albrecht • 5 måneder siden
Enkel side å bruke
Enkel side å bruke, god erfaring siden dette er første gang.. men skule ønske dette ble konvertert til Microsoft er et savn.
Erkan • 7 måneder siden
Veldig lett å bruke
Veldig lett å bruke, fikk laget en god cv med en profesjonell mal!
Jacob Babola • 10 måneder siden

Hvordan velge den perfekte CV-malen

Fra høyere lønn til nye ferdigheter, kan en ny jobb åpne en verden av muligheter. Men i dagens stadig mer konkurransepregede arbeidsmarked når du rett og slett ikke opp uten en perfekt CV. Derfor står CVapp.no ved din side med alle våre verktøy og ressurser, for å hjelpe deg med å skrive en feiende flott CV som fremhever dine sterkeste ferdigheter og meritter, og får deg ansatt på et blunk.

Når det gjelder å velge den perfekte CV-malen, kan du bli overveldet av alle mulighetene. Men det bør du ikke være! Det finnes noen få enkle regler som kan hjelpe deg med å begrense utvalget til bare de beste malene som passer nettopp deg best. Etter det, er valget ditt. Det finnes ingen grunn eller regel mot å fremheve din personlighet og hva som gjør deg virkelig unik.

Hos CVapp.no har vi stor forståelse for at jobbsøkingen kan være stressende. Derfor har vi bestemt oss for å gjøre den prosessen så enkel som mulig. Det vil si at vi tilbyr de beste CV-malene, et problemfritt CV-verktøy og gratis guider på nettet. Når du har logget inn, kan du laste ned CV-en din gratis i txt-format og lage din egen layout. For å gjøre ting enda enklere, kan du også laste ned malene våre i pdf-format.

Så hva venter du på? Kom i gang med de nettbaserte CV-malene våre! Tipsene nedenfor er ment å veilede deg i valget for den beste, profesjonelle CV-malen som ikke bare hjelper deg med å dra i land hvilken som helst jobb - men selveste drømmejobben som vil åpne nye dører for deg på vei til en meningsfull karriere. Så det er bare å sette i gang!

Topp 10 tips for å velge den perfekte CV-malen

  • Oppdater deg på standardene i bransjen du søker jobb i
  • Gjør deg godt kjent med tonen som brukes i virksomheten
  • Bestem deg for selvbildet du ønsker å vise frem
  • Vurder hvilke CV-avsnitt er viktigst for karrieren din
  • Tenk på hvilken del av CV-din det er som trenger størst plass
  • Se nøye på hvilken mal du syns presenterer deg best
  • Undersøk om det passer å bruke ikoner og fargeinnslag i bransjen du søker jobb i
  • Sjekk om du får plass til et profilbilde eller logo, om ønskelig
  • Fastslå hvilket avsnitt i CV-malen som tiltrekker seg mest oppmerksomhet og om det samsvarer med dine behov
  • Velg CV-malen som uttrykker din personlige stil best og føles mest riktig for deg!

Hvis det fantes en enkel CV-mal som fungerte for alle og enhver – tja, da ville nettstedet vårt være mye, mye mindre. Men sannheten er at et godt utvalg av diverse maler er viktig for å hjelpe med å fange det unike ved hver eneste kandidat. Og selv om en CV-mal kan være riktig flott å se på, så ønsker rekrutteringsansvarlige ikke å se samme mal om og om igjen. Men, når alt kommer til alt er det opp til deg å velge CV-malen som er riktig for deg. Det er viktig å undersøke hvor formell bransjen og virksomheten du søker jobb i er, og om det passer best med en moderne, stilig mal eller en mer tradisjonell og klassisk en.  

Utover det gjelder det å fremheve de erfaringene og ferdighetene som gjør deg unik. I noen bransjer kan et fargeinnslag eller et imøtekommende profilbilde være det riktige. I andre bransjer derimot, må du stole på selve innholdet for å selge deg selv som rett kandidat for jobben.  

Eksperttips

Ikke glem å sjekke våre guider med CV-eksempler

La oss si at du velger en CV-mal, men finner ut at ferdighetsavsnittet ikke har nok plass til alle talentene dine. Det beste ved vårt CV-verktøy er at du kan bytte mellom malene helt uten videre. Så kom igjen, velg en CV-mal og prøv deg frem. Å ombestemme seg er ikke noe problem.

CV-maler for enhver karriere og ethvert yrke

Som kandidat har du et unikt sett med ferdigheter og erfaringer som kan være interessante for jobben. Så hvorfor skulle ikke CV-en din være like interessant som deg? Når det gjelder å overbevise en arbeidsgiver om å ansette deg, er en CV den beste måten til å fortelle historien din og gjøre et godt førsteinntrykk. Derfor har vi satt sammen et utvalg av flere titalls profesjonelt designede CV-maler som passer til diverse yrker, bransjer og karrierer. For å gjøre det enda enklere for deg å velge riktig mal, har vi delt inn utvalget i fire typer: profesjonell, moderne, kreativ og enkel. De forskjellige typene byr på et godt utgangspunkt til å utforske malene som passer deg best. Finner du ikke noe som du liker? Prøv en av de andre typene CV-mal, så finner du sikkert riktig stil som passer til din personlighet.

En profiltekst til CV-en: hva man bør gjøre og ikke gjøre
Relatert artikkel
En profiltekst til CV-en: hva man bør gjøre og ikke gjøre

Det blir stadig vanligere å bruke en profiltekst til CV-en. Denne teksten fungerer som en innledning til CV-en. Det er viktig hvis du skal ha noe håp om å skille deg ut blant dusinvis eller hundrevis av andre CV-er.

Moderne CV-maler

En moderne jobb krever en moderne CV. Vis arbeidsgivere at du er oppdatert og skap et godt førsteinntrykk ved å velge riktig mal. Søker du på en teknisk/moderne jobb? Sjekk ut våre moderne maler og start med å lage en effektiv CV med en gang.

Profesjonelle CV-maler

Når du søker på en seriøs jobb i et seriøst selskap vil du gi best inntrykk med en klassisk, profesjonell CV. Disse CV-ene er definitivt ikke “overdrevne”, men elegante på måten de trekker frem dine egenskaper og erfaring, med et element av design og god layout. Hvis du søker på en sjefsstilling eller en administrativ jobb, for eksempel, er en profesjonell CV det beste valget.

Kreative CV-maler

Hvis du ser etter jobb i den kreative sektoren eller feltet er det best å ikke ha en standard CV. Å bygge opp en god, kreativ CV lar deg vise frem hvem du er: din CV er en flott mulighet til å vise frem din kreativitet. Benytt våre kreative CV-maler og skill deg ut!

Enkle CV-maler

En enkel og grunnleggende CV-mal er ofte det beste, og det mest brukte vaglet. En moderat layout kan være den største styrken til en god CV og vil definitivt ikke være upassende. Spesielt om du søker på en tradisjonell jobb, som lærer eller helsearbeider er denne typen CV noe arbeidsgivere setter pris på.

Opprett CV-en din på 15 minutter
Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV
Opprett CV-en din på 15 minutter
Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV

Opprett enkelt og greit en jobbvinnende CV

Spar tid med vårt enkle 3-trinns CV-verktøy. Aldri mer skrivesperre eller formateringsvansker i Word. Opprett enkelt og greit en CV som arbeidsgiverne elsker.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler