Salgssjef CV-eksempel

En veltestet, jobbspesifikk CV-mal for å dra i land drømmejobben i 2024. Du kan tilpasse hvilken som helst Salgssjef eksempel-CV for å få en rask start, og enkelt opprette en perfekt CV på bare få minutter. Bare fyll inn detaljene dine, last ned din nye CV & start jobbsøkingen allerede i dag!
Redigere denne CV-en

Hvordan skrive en CV for en salgssjef

Som salgssjef bør du være dyktig på multitasking, siden stillingen krever at du overvåker mange prosesser innen salgsavdelingen i en virksomhet. Den ideelle kandidaten er proaktiv og har gode organisatoriske ferdigheter, og har utmerkede kommunikasjonsevner. CV-en din bør fremheve dine gode mellommenneskelige ferdigheter og din store kunnskap om salgsstrategier og -teknikker.

Når du bruker en av de godt testede CV-ene til CVapp.no og følger våre nyttige tips for hvordan du skriver en jobbvinnende CV, er du godt på vei til å dra i land salgssjefjobben du er ute etter.

Eksempel på profiltekst

Her fremhever du dine største prestasjoner og kvaliteter. Husk å bruke handlingsverb og nevne mest mulig jobbrelatert informasjon. En salgssjef bør kunne etablere positive kunderelasjoner, så det er avgjørende å fremheve de viktigste egenskapene dine som effektivt viser dine kvalifikasjoner og prestasjoner.

Eksempel

Sosial og handlekraftig salgssjef med flere års erfaring fra ulike bransjer. Jobber tett og godt sammen med salgs- og markedsføringsteam, for å oppnå bedriftsmål, øke omsetningen og markedsandelen. Fremstår som en sterk leder med evnen til å øke salget og utvikle strategier for å beholde eksisterende kunder og finne nye.

Eksempel på arbeidshistorikk

Før opp relevant erfaring og stillinger med arbeidsoppgaver og/eller nødvendige ferdigheter som er overførbare til en stilling som salgssjef. Bruk handlingsverb og nevn spesifikke eksempler på prestasjoner som er relevante og viser at du er rett kandidat for jobben.

Eksempel
  • Sikret en økning på 25 % i salgsinntektene i løpet av 1 år.
  • Satte salgsmål og -budsjetter og videreutviklet salgsvirksomheten.
  • Analyserte salgsstrategiene til konkurrentene og justerte kostnadene basert på tilbud og etterspørsel.
  • Ledet, veiledet og fulgte opp selgerne, med fokus på profesjonell vekst og produktivitet.

Eksempel på utdanningsavsnitt

Her fører du opp alle dine utdannelser og sertifiseringer. Om du har utmerkelser og priser, nevner du dem også. Har du annen høyere utdanning? Da kan du eventuelt unnlate å ta med videregående i CV-en.

Eksempel
  • Aug 2005 – mai 2009 Bachelor i bedriftsøkonomi, BI, Oslo.
  • Sep 1999 – mai 2005 Salg og service, Nordstrand vgs, Oslo.

Eksempel på ferdighetsavsnitt

CV-en din bør inneholde flere markante harde og myke ferdigheter som arbeidsgiveren er ute etter i en salgssjef. For å bli ansett som en sterk kandidat må du presentere deg selv som en selvsikker og strukturert person, som er villig og i stand til å fremme virksomheten og dens produkter på en handlekraftig måte. Pass på at du tar med jobbspesifikke ferdigheter.

Eksempel
  • Salgsstrategier
  • Forhandling
  • Kundeservice

Hva gjør en salgssjef?

En salgssjef har ansvaret for bedriftens salgsvirksomhet og leder salgsteamet, med mål om å øke markedsandelen og etablere nye kunderelasjoner. Du har fokus på kundeservice og -opplevelse for å sikre nye kunder, samt kundetilfredshet og -lojalitet.

Du bør være handlekraftig og ha utmerkede mellommenneskelige kommunikasjonsevner, for å sikre best mulige salgsresultater. Det er vanlig at salgssjefer har en bakgrunn som selger. Noen tar fagbrev innen salgsfag eller studerer fag innen salg, administrasjon, økonomi og ledelse ved høgskole eller universitet.

Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV