Om oss

39 310 966 CV-er opprettet
3 788 223 følgebrev opprettet
Over 25 000 påmeldinger hver dag
20 språk støttes
Vår forretningsidé
Hjelpe folk med å nå karrierehøyder og utvide ambisjonene deres gjennom fagmessig utformede CV-er og følgebrev.

CV-skriving er en kunst og en vitenskap

CV-skriving er både en kunst og en vitenskap som skal sette deg i sentrum på best mulig måte. Vi bruker ekspertråd, oppdaterte arbeidsmarkedsundersøkelser og faktiske tilbakemeldinger fra brukerne våre i malene og skriveforslagene våre. Hvis produktet vårt ikke gjør det enkelt å fortelle din beste karrierehistorie, om og om igjen, gjør vi ikke jobben vår.
Vår toppmoderne AI-teknologi analyserer bakgrunnen din, samt ferdighetene og ambisjonene dine, og lager forhåndsskrevne setninger som gjenspeiler din unike personlighet og kompetanse.
AI-powered
Vi skaper produkter med øye for detaljer og følelser. Selv bloggartiklene våre våkner til liv med illustrasjoner og klarheten til dyktige forfattere.

En historie om vekst

2013

CVapp.no fokuserer på oppretting av CV-er. Teamet vårt består av fagfolk innen ulike områder — design, utvikling, markedsføring, analyse med mer.

2016

Teamet utvides til en verdensomspennende arbeidsstyrke. Vi jobber med mennesker fra forskjellige land og kulturer.

2017

Lokale nettsteder i Danmark, Norge og Sverige er lagt til og har utvidet tilgangen til CV-verktøyet vårt.

2018

I 2018 ble tjenestene våre kåret til beste produkt på Product Hunt Sweden. En massiv økning i læring for brukerne med et enormt utvalg av CV- og følgebrevguider, og for alle yrker. Tilgang til jobbtavler er også lagt til.

2019

Den raske ekspansjonen gjør [CVapp.no] (https://cvapp.no) til det første CV-verktøyet med en internasjonal tilstedeværelse i mer enn 10 land. I tillegg tilbyr vi et følgebrevverktøy, samt en funksjon for deling av CV-lenker.

2020

Nå som vi kan legge til ytterligere 15 land, samt funksjonen til å eksporte dokumenter i docx-format, verktøyet for forhåndsskrevne setninger og det tilpassede fargevalgverktøyet, har [CVapp.no] (https://cvapp.no) nå et av de mest allsidige søknadsverktøyene i verden.

2021

Vi har passert 10 millioner registreringer! Bransjeledende Talent Inc har kjøpt [CVapp.no] (https://cvapp.no) og muliggjør dermet et inngående samarbeid mellom et førsteklasses søknadsverktøy og en ledende karriereutviklingsorganisasjon.

2022

20 millioner CV-er opprettet! Nå produseres det over 50 karrierevideoer som gir jobbsøkere enda bedre tilgang til viktige og nyttige ekspertråd.

2023

[CVapp.no] (https://cvapp.no) har nådd en stor milepæl med 30 millioner opprettede CV-er. CV-verktøyet i verdensklasse er nå tilgjengelig i 25 land. [Career.io] (https://career.io) er en alt-i-ett-plattform for jobbsøking og karriere, og innlemmer verktøyet til CVapp.no i sitt avanserte grensesnitt.

Team og ledelse

“Som leder for søkemotoroptimalisering i CVapp.no blander vi strategi og kreativitet for å gjøre jobbsøking enklere for alle. Med vårt forretningsidé om å hjelpe jobbsøkere med å skille seg ut, er målet vårt å øke den digitale synligheten globalt, slik at alles karrierereise kan være så smidig som mulig.”

Adam Brown
Sjef for søkemotoroptimalisering

“Hei! Jeg er produktsjef i Resume.io. Akkurat nå er CV-en det viktigste trinnet i ansettelsesprosessen. På daglig basis jobber vårt produktteam med å forbedre CV-verktøyet vårt for å hjelpe deg med å lage de beste CV-ne og følgebrevene som mulig. Vårt oppdrag er å gi brukerne våre et brukervennlig, avansert verktøy for å lage en førsteklasses CV på kortest mulig tid.”

Anna Bychkova
Produktsjef

“CV-en er det viktigste elementet i søknaden din, med dette kan du skille deg ut fra alle andre!”

Lotte
Sjef for innholdsteam

“Erfaren backend-utvikler med kompetanse i Ruby on Rails som jobber som senior dataingeniør markedsføring i CVapp.no. Jeg jobber med å utvide CVapp.no til nye markeder. Vi gjør CV-verktøyet tilgjengelig på flere språk og for flere mennesker over hele verden.”

Neetesh Gupta
Senior dataingeniør

“Jeg bidrar til den overordnede målsettingen til CVapp.no - å gjøre det mulig for enkeltpersoner å presentere sine unike historier på en effektiv måte og hale i land drømmejobben. Designet bygger bro mellom innovasjon og brukervennlighet, og former måten brukerne samhandler med plattformen vår på.”

Oksana Vinogradova
Senior produktdesigner

“Glad for å være en del av dette fantastiske teamet! Jeg prøver å spre ordet rundt om i verden slik at alle kan dra nytte av våre tjenester. En rask måte å forenkle og fremskynde jobbsøkingsprosessen på - vi vet alle at det noen ganger kan være frustrerende.”

Nadia
Koordinator for digital PR

“Hver dag jobber jeg med å få det beste innholdet på nettet sammen med innholds- og søkemoroptimaliseringsteamet. Vi sørger for at planleggingen er i tråd med alle de forskjellige menneskene rundt om i verden vi jobber med. På grunn av dette mangfoldige teamet tilbyr vi de beste artiklene og eksemplene for å hjelpe folk i det første trinnet av karrieren, eller det første skrittet mot en annen karriere!”

Kim
Innholdsplanlegger

“På få år har vi vokst til flere skriveteam over hele verden som skriver fantastisk innhold for oss. God innholdsplanlegging er avgjørende i dette tilfellet. Med vårt innholdsplanleggingsteam sørger vi for at våre besøkende kan lese det mest interessante innholdet basert på de nyeste trendene på daglig basis.”

Birgit
Sjef for innholdsplanlegging

Som produktsjef i Resume.io jobber jeg tett med markedsføringsteamet for å bygge et nyttig og praktisk nettsted om CV-er. Vårt mål er å sørge for at CV-verktøyet og alle viktige tips når jobbsøkere som ønsker å forbedre sine CV-er og følgebrev - og å få den jobben!

Sophie Tarif
Produktsjef

Vi er over hele verden

Vårt produkt er oversatt til 20 språk og er tilgjengelig i halvparten av verdens land. For hver region skaper vi ekspertinnhold og lokale publikum.

Vi er en del av Career.io-familien

Selskapene i Career.io-familien forener de bedste jobmarkedseksperter og veiledere i et unikt teknologisk økosystem. Med støtte fra KI og digitale værktøy, tilbyr vi tjenester innen jobbsøking, karrierevekst, coaching m.m. Ved å kombinere avansert teknologi med flere tiårs menneskelig erfaring, kan vi møte utfordringene i den digitale tidsalderen som ingen andre på markedet.

Vår vurdering på Trustpilot

4.5 av 5
basert på 701 anmelderser
Intuitive platform
Intuitive platform for creating CV. Easy to use and very useful! I'm extremely satisfied!
Jemily • rundt 2 måneder siden
Veldig enkelt å bruke
Veldig enkel og ryddig måte for å lage en fin CV på. Eneste minus er at det ikke kommer noe opp om betaling før ETTER du har lagt hele CV'en og skal laste den ned.
Filip Storm Dima • 4 måneder siden
Det fungerte veldig bra
Det fungerte veldig bra. En negativ ting var at jeg ikke kunne bytte om rekkefølgen på utdanning eller arbeidsforhold slik at det ble kronologisk riktig, hvis jeg først hadde lagt den inn feil. Jeg synes CVen ble ryddig og oversiktlig.
Ingrid Hoe Albrecht • 5 måneder siden
Enkel side å bruke
Enkel side å bruke, god erfaring siden dette er første gang.. men skule ønske dette ble konvertert til Microsoft er et savn.
Erkan • 6 måneder siden
Veldig lett å bruke
Veldig lett å bruke, fikk laget en god cv med en profesjonell mal!
Jacob Babola • 10 måneder siden
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler