Om oss

“Vår forretningsidé går ut på å hjelpe jobbsøkere med neste steg i karrieren. Vi ønsker å hjelpe folk med å skille seg ut i mengden og bli ansatt raskere.”

KontorfotoKontorfoto
Vår historie
Vi i CVapp.no tror at å bygge en jobb-verdig CV bør være en rask og enkel prosess. Faktisk har vi alltid jobbet med å lage systemer som er raske og enkle å bruke, og som alltid gir gode resultater.

Alt startet i 2012, da vi lanserte en liten nettbasert applikasjon for å opprette dokumenter på nettet, som for eksempel oppsigelser og enkle CV-er. Etter et par måneder oppdaget vi en merkelig trend; de fleste som besøkte vår nettside var der kun for å opprette CV-er.

For å gi mer verdi til våre brukere bestemte vi oss for å spesialisere oss som en side KUN for å opprette CV-er. Siden vi vet at de som ansetter folk i disse dager er mer strenge enn de var før har vi brukt mange timer på å studere jobbvinnende CV-er, skaffe CV-maler som er godkjent av eksperter og testet vårt innhold ved hjelp av utmattende prøving og feiling.

Resultatet? Vi fant ut at å bygge en jobbvinnende CV er en vitenskap, ikke en kunst. Vi har lært at det er en meget eksakt struktur og sett med “regler”de som ansetter responderer på når de skal velge hvem de kontakter angående en jobb.

Siden da har vi lansert CVapp.no, som bruker disse strukturene for å generere CV-er som gir deg en fordel i kampen om jobbene der ute.

Frem til nå har vi hjulpet over 15 000 000 personer med å lage jobbvinnende CV-er, som har gitt utallige resultater i form av jobber i selskaper som PWC, BMW og T-Mobile

26,869,974
CV-er opprettet
35,825
Nye brukere per dag
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler