Om oss

31 675 229 CV-er opprettet
2 597 064 følgebrev opprettet
Over 25 000 påmeldinger hver dag
20 språk støttes
Vår forretningsidé
Hjelpe folk med å nå karrierehøyder og utvide ambisjonene deres gjennom fagmessig utformede CV-er og følgebrev.

CV-skriving er en kunst og en vitenskap

CV-skriving er både en kunst og en vitenskap som skal sette deg i sentrum på best mulig måte. Vi bruker ekspertråd, oppdaterte arbeidsmarkedsundersøkelser og faktiske tilbakemeldinger fra brukerne våre i malene og skriveforslagene våre. Hvis produktet vårt ikke gjør det enkelt å fortelle din beste karrierehistorie, om og om igjen, gjør vi ikke jobben vår.
Vår toppmoderne AI-teknologi analyserer bakgrunnen din, samt ferdighetene og ambisjonene dine, og lager forhåndsskrevne setninger som gjenspeiler din unike personlighet og kompetanse.
AI-powered
Vi skaper produkter med øye for detaljer og følelser. Selv bloggartiklene våre våkner til liv med illustrasjoner og klarheten til dyktige forfattere.

En historie om vekst

2013

CVapp.no fokuserer på oppretting av CV-er. Teamet vårt består av fagfolk innen ulike områder — design, utvikling, markedsføring, analyse med mer.

2016

Teamet utvides til en verdensomspennende arbeidsstyrke. Vi jobber med mennesker fra forskjellige land og kulturer.

2017

Lokale nettsteder i Danmark, Norge og Sverige er lagt til og har utvidet tilgangen til CV-verktøyet vårt.

2018

I 2018 ble tjenestene våre kåret til beste produkt på Product Hunt Sweden. En massiv økning i læring for brukerne med et enormt utvalg av CV- og følgebrevguider, og for alle yrker. Tilgang til jobbtavler er også lagt til.

2019

Den raske ekspansjonen gjør [CVapp.no] (https://cvapp.no) til det første CV-verktøyet med en internasjonal tilstedeværelse i mer enn 10 land. I tillegg tilbyr vi et følgebrevverktøy, samt en funksjon for deling av CV-lenker.

2020

Nå som vi kan legge til ytterligere 15 land, samt funksjonen til å eksporte dokumenter i docx-format, verktøyet for forhåndsskrevne setninger og det tilpassede fargevalgverktøyet, har [CVapp.no] (https://cvapp.no) nå et av de mest allsidige søknadsverktøyene i verden.

2021

Vi har passert 10 millioner registreringer! Bransjeledende Talent Inc har kjøpt [CVapp.no] (https://cvapp.no) og muliggjør dermet et inngående samarbeid mellom et førsteklasses søknadsverktøy og en ledende karriereutviklingsorganisasjon.

2022

20 millioner CV-er opprettet! Nå produseres det over 50 karrierevideoer som gir jobbsøkere enda bedre tilgang til viktige og nyttige ekspertråd.

2023

[CVapp.no] (https://cvapp.no) har nådd en stor milepæl med 30 millioner opprettede CV-er. CV-verktøyet i verdensklasse er nå tilgjengelig i 25 land. [Career.io] (https://career.io) er en alt-i-ett-plattform for jobbsøking og karriere, og innlemmer verktøyet til CVapp.no i sitt avanserte grensesnitt.

Team og ledelse

“Som leder for søkemotoroptimalisering i CVapp.no blander vi strategi og kreativitet for å gjøre jobbsøking enklere for alle. Med vårt forretningsidé om å hjelpe jobbsøkere med å skille seg ut, er målet vårt å øke den digitale synligheten globalt, slik at alles karrierereise kan være så smidig som mulig.”

Adam Brown
Sjef for søkemotoroptimalisering

“Jeg er takknemlig for å jobbe sammen med denne fantastiske gjengen hos CVapp.no. Sammen gjør vi en betydelig forskjell for millioner av jobbsøkere over hele verden, og hjelper dem med å skille seg ut og oppnå drømmene sine gjennom tjenestene våre.”

Bram Dekkers
Designer

“CV-en er det viktigste elementet i søknaden din, med dette kan du skille deg ut fra alle andre!”

Lotte
Sjef for innholdsteam

“Erfaren backend-utvikler med kompetanse i Ruby on Rails som jobber som senior dataingeniør markedsføring i CVapp.no. Jeg jobber med å utvide CVapp.no til nye markeder. Vi gjør CV-verktøyet tilgjengelig på flere språk og for flere mennesker over hele verden.”

Neetesh Gupta
Senior dataingeniør

“Jeg bidrar til den overordnede målsettingen til CVapp.no - å gjøre det mulig for enkeltpersoner å presentere sine unike historier på en effektiv måte og hale i land drømmejobben. Designet bygger bro mellom innovasjon og brukervennlighet, og former måten brukerne samhandler med plattformen vår på.”

Oksana Vinogradova
Senior produktdesigner

“Glad for å være en del av dette fantastiske teamet! Jeg prøver å spre ordet rundt om i verden slik at alle kan dra nytte av våre tjenester. En rask måte å forenkle og fremskynde jobbsøkingsprosessen på - vi vet alle at det noen ganger kan være frustrerende.”

Nadia
Koordinator for digital PR

“Hver dag jobber jeg med å få det beste innholdet på nettet sammen med innholds- og søkemoroptimaliseringsteamet. Vi sørger for at planleggingen er i tråd med alle de forskjellige menneskene rundt om i verden vi jobber med. På grunn av dette mangfoldige teamet tilbyr vi de beste artiklene og eksemplene for å hjelpe folk i det første trinnet av karrieren, eller det første skrittet mot en annen karriere!”

Kim
Innholdsplanlegger

“På få år har vi vokst til flere skriveteam over hele verden som skriver fantastisk innhold for oss. God innholdsplanlegging er avgjørende i dette tilfellet. Med vårt innholdsplanleggingsteam sørger vi for at våre besøkende kan lese det mest interessante innholdet basert på de nyeste trendene på daglig basis.”

Birgit
Sjef for innholdsplanlegging

Vi er over hele verden

Vårt produkt er oversatt til 20 språk og er tilgjengelig i halvparten av verdens land. For hver region skaper vi ekspertinnhold og lokale publikum.

Vi er en del av Talent Inc.-familien

CVapp.no er stolt av å regne seg blant Talent Inc. sine karrierefokuserte merkevarer. Sammen har vi skapt et mangfold av ekspertprodukter og målrettet innhold for å nå karriereorienterte fagfolk uansett hvor de befinner seg og uansett behovene de har.

Vår vurdering på Trustpilot

4.5 av 5
basert på 658 anmelderser
Veldig lett å bruke
Veldig lett å bruke, fikk laget en god cv med en profesjonell mal!
Jacob Babola • rundt 2 måneder siden
Mest pålitelig.
En av de beste nettstedene for å lage CV-er for nybegynnere og profesjonelle. Jeg liker det veldig godt. Enkel å bruke og brukervennlig grensesnitt.
Rob • 4 måneder siden
Fungerer veldig godt
Veldig fornøyd, får alltid positive tilbakemeldinger på CV og søknad.
Kaja Mortensen • 7 måneder siden
Bra!
Enkel og brukervennlig redigeringsprogram for proffe CV'er. Mange fine maler og fonter å velge mellom. Eneste minus er at det er vanskelig å redigere bilder inne på appen.
Mikka • 11 måneder siden
Veldig brukervennlig og profesjonelt
Veldig brukervennlig og profesjonelt. Anbefales på det sterkeste. Veldig bra customer service.
Kevin Loe • rundt 1 år siden
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler