Moderne følgebrevmaler

Med våre stilige, moderne og profesjonelt designede maler, gir du deg selv et forsprang i innovative bransjer.

Vår vurdering på Trustpilot

4.5 av 5
basert på 699 anmelderser
Intuitive platform
Intuitive platform for creating CV. Easy to use and very useful! I'm extremely satisfied!
Jemily • 14 dager siden
Veldig enkelt å bruke
Veldig enkel og ryddig måte for å lage en fin CV på. Eneste minus er at det ikke kommer noe opp om betaling før ETTER du har lagt hele CV'en og skal laste den ned.
Filip Storm Dima • 3 måneder siden
Det fungerte veldig bra
Det fungerte veldig bra. En negativ ting var at jeg ikke kunne bytte om rekkefølgen på utdanning eller arbeidsforhold slik at det ble kronologisk riktig, hvis jeg først hadde lagt den inn feil. Jeg synes CVen ble ryddig og oversiktlig.
Ingrid Hoe Albrecht • 3 måneder siden
Enkel side å bruke
Enkel side å bruke, god erfaring siden dette er første gang.. men skule ønske dette ble konvertert til Microsoft er et savn.
Erkan • 5 måneder siden
Veldig lett å bruke
Veldig lett å bruke, fikk laget en god cv med en profesjonell mal!
Jacob Babola • 8 måneder siden

Moderne følgebrevmaler som gjør inntrykk

Fra teknologi og IT til markedsføring og bedriftsetablering, det er mange bransjer og yrker der et alminnelig følgebrev ikke passer. Derfor har vi opprettet et utvalg av moderne følgebrevmaler som alle utstråler stil og selvtillit.

For å få mest mulig ut av din moderne følgebrevmal, må du sørge for å skrive energisk, og kort og konsist. Bruk handlingsverb og spesifikke eksempler som sammen med en dristig mal sikrer at følgebrevet ditt skiller seg ut – uansett hvor stor bunken med søknader er. Sjekk vår komplette guide for enda flere tips om hvordan du skriver et følgebrev.

I dagens arbeidsmarked leter rekrutterere etter kandidater med nye ideer som ikke er redde for å være seg selv. Når du velger en moderne følgebrevmal, kan du være sikker på at det visuelle er like dristig og spennende som personligheten og erfaringen din.

Når bør du velge en moderne følgebrevmal?

Det finnes noen viktige indikatorer på når du bør velge en moderne følgebrevmal. Verdsetter din potensielle arbeidsgiver originalitet og unike synspunkter? Er kontorene fylt med dristige farger, elegante møbler og en hovedsakelig ung og energisk stemning? Det tyder på at en moderne mal vil fungere bra for akkurat denne stillingen eller arbeidsplassen. Selv om du ikke har noen kunnskap om selskapet du søker i fra før av, kan du bruke nettsidene til selskapet for å få en følelse av merkevaren og bedriftsprofilen, og bestemme om en moderne følgebrevmal passer for deg.

Eksperttips

For å få mest mulig ut av en moderne følgebrevmal, må du passe på å matche den med en moderne CV-mal. Du kan bla gjennom utvalget vårt her.

En moderne følgebrevmal kan også fungere bra for frilansere og selgere. Disse malene handler om å oppnå balanse mellom profesjonalitet og personlig stil, noe som gjør dem til noen av de mest allsidige i utvalget vårt.

Topp 5 hvorfor du bør velge et moderne følgebrev for en CV

  • Du vet at bransjen eller stillingen krever en utradisjonell tilnærming
  • Du vil at søknaden din skal skille seg ut skikkelig
  • Du leter etter balanse mellom profesjonalitet og dristig design
  • Du vil friske opp ditt gamle følgebrev
  • Du ønsker å presentere deg selv som en fremtidsrettet kandidat

Hva gjør et moderne følgebrev?

Selv om en moderne mal er et flott utgangspunkt visuelt sett, bør du også bruke et moderne språkbruk – hvis du vil dra i land drømmejobben i en innovativ bransje. Ofte er disse stillingene spesielt egnet for nyutdannede eller fagpersoner med liten erfaring, men de kan også passe for kandidater som har bygget opp mange års kompetanse. Trikset er å synliggjøre hvordan og hvorfor du har vært i forkant av feltet ditt, og at du er oppdatert på alle nye utviklinger og trender.

Hvordan skrive et følgebrev
Relatert artikkel
Hvordan skrive et følgebrev

Her kan du lese hvordan du skriver et følgebrev som skiller seg ut fra mengden og hjelper deg med å dra i land jobbintervjuet.

Moderne fagpersoner kjenner til beste praksis på tradisjonelle arbeidsplasser, men de er ikke redde for å endre seg med tiden. Når du skriver et moderne følgebrev, må du ikke være redd for å fremheve øyeblikk når du tenkte utenfor boksen eller opprettet nye initiativer og tok en risiko som førte til positive resultater.

Gratis moderne følgebrevmaler – last ned som PDF- eller Word-fil

Med CVapp.no kan du velge et følgebrev som er stilig, profesjonelt og perfekt for dine behov – men vet du hva som er det beste? At det er gratis. Velg om du vil laste ned følgebrevet som PDF-, Word-fil eller til og med i Google Dokumenter for å få mest mulig ut av malen din – i formatet du foretrekker.

Det kan være nokså stressende å søke jobb. Våre gratis moderne følgebrevmaler er designet for å forenkle søknadsprosessen og lar deg fokusere på å fremheve de beste ressursene dine, uten å bekymre deg for det visuelle. Med de gratis moderne følgebrevmalene våre kan du være trygg på at du får perfekt balanse mellom attraktiv og funksjonell design.

Opprett et følgebrev på få minutter
Opprett et følgebrev på få minutter
Skill deg ut og bli ansatt raskere med våre jobbvinnende, profesjonelt designede følgebrevmaler.
Opprett et følgebrev
Opprett et følgebrev på få minutter
Opprett et følgebrev på få minutter
Skill deg ut og bli ansatt raskere med våre jobbvinnende, profesjonelt designede følgebrevmaler.
Opprett et følgebrev

Opprett enkelt og greit en jobbvinnende CV

Spar tid med vårt enkle 3-trinns CV-verktøy. Aldri mer skrivesperre eller formateringsvansker i Word. Opprett enkelt og greit en CV som arbeidsgiverne elsker.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler