Enkle følgebrevmaler

Få søknaden unnagjort og bli ansatt. Våre enkle følgebrevmaler har den rette balansen mellom attraktiv og funksjonell design.

Vår vurdering på Trustpilot

4.5 av 5
basert på 701 anmelderser
Intuitive platform
Intuitive platform for creating CV. Easy to use and very useful! I'm extremely satisfied!
Jemily • rundt 2 måneder siden
Veldig enkelt å bruke
Veldig enkel og ryddig måte for å lage en fin CV på. Eneste minus er at det ikke kommer noe opp om betaling før ETTER du har lagt hele CV'en og skal laste den ned.
Filip Storm Dima • 4 måneder siden
Det fungerte veldig bra
Det fungerte veldig bra. En negativ ting var at jeg ikke kunne bytte om rekkefølgen på utdanning eller arbeidsforhold slik at det ble kronologisk riktig, hvis jeg først hadde lagt den inn feil. Jeg synes CVen ble ryddig og oversiktlig.
Ingrid Hoe Albrecht • 5 måneder siden
Enkel side å bruke
Enkel side å bruke, god erfaring siden dette er første gang.. men skule ønske dette ble konvertert til Microsoft er et savn.
Erkan • 6 måneder siden
Veldig lett å bruke
Veldig lett å bruke, fikk laget en god cv med en profesjonell mal!
Jacob Babola • 10 måneder siden

Perfekte, enkle følgebrevmaler som gjør det de skal

Hvem påstår vel at det enkle er det verste? En stilren design som er både enkel og stilig kan være nettopp det du trenger for at søknaden din perfeksjoneres og er klar for å sendes inn når det gjelder. Tross alt kan du ikke bli ansatt hvis du ikke sender inn en søknad. Våre enkle følgebrevmaler er perfekte for de øyeblikkene hvor det haster.

En av de største fordelene med våre enkle følgebrevmaler er deres allsidighet. Enten du er forhandler eller sesongarbeider – eller går på videregående og leter etter din første deltidsjobb, en enkel følgebrevmal legger fokus på deg, din erfaring, og dine evner og ferdigheter.

Når bør du velge en enkel følgebrevmal?

Det finnes flere gode grunner til hvorfor du bør velge en enkel følgebrevmal. Når du søker på flere stillinger hos sammenlignbare virksomheter, for eksempel innen detaljhandelen, vil du ha et følgebrev som du raskt kan sette sammen og er enkelt å redigere. Disse malene er perfekte når innholdet i søknaden din er det aller viktigste.

Men, det betyr ikke at våre enkle følgebrevmaler mangler stil! Tvert imot, styrken til en enkel følgebrevmal er nettopp at den fremhever diner ferdigheter og prestasjoner, uten å rette for mye oppmerksomhet på det visuelle. Utvalget vårt er elegant og tidløst, derfor vil følgebrevet ditt se like godt ut i dag som det vil i fremtiden.

Topp 5 hvorfor du bør velge et enkelt følgebrev for en CV

  1. Du vil at ditt første følgebrev skal være så enkelt og greit som mulig
  2. Du ønsker å ha fokus på selve innholdet i søknaden din
  3. Du setter pris på klassisk design som fungerer utmerket for flere vidt forskjellige yrker
  4. Du jobber i en ferdighetsbasert bransje der en enkel og klassisk stil foretrekkes
  5. Du har behov for å lage et følgebrev raskt og uten for mye redigering
Hvordan skrive et følgebrev
Relatert artikkel
Hvordan skrive et følgebrev

Her kan du lese hvordan du skriver et følgebrev som skiller seg ut fra mengden og hjelper deg med å dra i land jobbintervjuet.

Hva gjør et grunnleggende eller enkelt følgebrev?

Et grunnleggende eller enkelt følgebrev er ikke overlesset med detaljer. Det forblir stilig og klassisk ved å holde fokus på det som er viktig – dine styrker og evner. Våre grunnleggende og enkle følgebrevmaler hjelper deg med dette ved å tjene som et tomt lerret for dine synspunkter og kvalifikasjoner.

Eksperttips

En feil mange søkere gjør er å bruke for mye fagspråk eller altfor kompleks grammatikk. Akkurat som malen din, er det helt OK å skrive enkelt og effektivt. Ikke vær redd for å bruke et naturlig språk.

For å få det grunnleggende følgebrevet ditt til å skille seg ut, bør du bruke empati og handlingsverb for å livliggjøre anekdotene og erfaringene du nevner. Det er også viktig å holde brevet kort og konsist, med fokus på de viktigste egenskapene dine som gjør deg perfekt for stillingen. Med et enkelt følgebrev er det ikke nødvendig å gjøre prosessen vanskeligere enn det den trenger å være – det handler rett og slett om å skrive et brev som får deg ansatt!

Gratis enkle følgebrevmaler – last ned som PDF- eller Word-fil

Hos CVapp.no har vi en bedriftsfilosofi som går ut på å hjelpe deg med å dra i land drømmejobben uten å kaste bort dyrebar tid og energi. Derfor tilbyr vi gratis enkle følgebrevmaler som du kan laste ned som PDF- eller Word-fil. Rediger følgebrevet ditt i det programmet du foretrekker å bruke, slik at du kan sende inn søknaden din raskest og enklest mulig.

Med de gratis enkle følgebrevmalene våre kan du være sikker på at du får et klassisk design som vil være til nytte for deg i praktisk talt alle bransjer og yrker. Disse enkle malene kombinerer stil og funksjonalitet på en effektiv måte. Og viktigst av alt, de sørger for at hovedfokuset forblir liggende på deg. Sjekk utvalget vårt for å se hvordan en gratis enkel følgebrevmal kan forbedre enhver søknad.

Opprett et følgebrev på få minutter
Opprett et følgebrev på få minutter
Skill deg ut og bli ansatt raskere med våre jobbvinnende, profesjonelt designede følgebrevmaler.
Opprett et følgebrev
Opprett et følgebrev på få minutter
Opprett et følgebrev på få minutter
Skill deg ut og bli ansatt raskere med våre jobbvinnende, profesjonelt designede følgebrevmaler.
Opprett et følgebrev

Opprett enkelt og greit en jobbvinnende CV

Spar tid med vårt enkle 3-trinns CV-verktøy. Aldri mer skrivesperre eller formateringsvansker i Word. Opprett enkelt og greit en CV som arbeidsgiverne elsker.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler