Kreative CV-maler

Hver mal har blitt strukturert perfekt for å følge "CV-reglene" som de som ansetter folk ser etter. Skill deg ut og bli ansatt raskere med testede CV-maler.

Vår vurdering på Trustpilot

4 av 5
basert på 708 anmelderser
Intuitive platform
Intuitive platform for creating CV. Easy to use and very useful! I'm extremely satisfied!
Jemily • 4 måneder siden
Veldig enkelt å bruke
Veldig enkel og ryddig måte for å lage en fin CV på. Eneste minus er at det ikke kommer noe opp om betaling før ETTER du har lagt hele CV'en og skal laste den ned.
Filip Storm Dima • 6 måneder siden
Det fungerte veldig bra
Det fungerte veldig bra. En negativ ting var at jeg ikke kunne bytte om rekkefølgen på utdanning eller arbeidsforhold slik at det ble kronologisk riktig, hvis jeg først hadde lagt den inn feil. Jeg synes CVen ble ryddig og oversiktlig.
Ingrid Hoe Albrecht • 6 måneder siden
Enkel side å bruke
Enkel side å bruke, god erfaring siden dette er første gang.. men skule ønske dette ble konvertert til Microsoft er et savn.
Erkan • 8 måneder siden
Veldig lett å bruke
Veldig lett å bruke, fikk laget en god cv med en profesjonell mal!
Jacob Babola • 11 måneder siden

Kreative CV-maler

En standard CV er som regel det beste valget, men når situasjonen tillater det, grip muligheten til å la din kreative CV skille seg ut. Å bruke en kreativ CV er helt vanlig å gjøre når man søker på jobber som krever kreativitet, fordi det er den ideelle måten å imponere din fremtidige arbeidsgiver med et originalt design. For all del, ikke send en kjedelig, standard CV, men ta muligheten til å vise frem dine talenter.

Oppføring av hobbyer og interesser på en CV
Relatert artikkel
Oppføring av hobbyer og interesser på en CV

En CV brukes til å søke jobb. Den gir deg sjansen til å fremheve dine faglige kvaliteter, men den er også et ganske tørt og forretningsmessig dokument. Du kan gi CV-en et personlig preg ved å ta med en profiltekst og føre opp hobbyene dine. I dette blogginnlegget lærer du hvorfor det er lurt å ta med (noen av) hobbyene og interessene dine i CV-en og hvordan du bør gjøre det.

Når du bør velge en Kreativ CV-mal

Bygg opp en dynamisk, fargerik CV som vil skille deg ut fra de andre i søknadsbunken. Hvis du velger en av våre kreative CV-maler kan du være sikker på at du har funnet det perfekte verktøyet for å søke på en kreativ jobb eller i en kreativ bedrift. Alle våre maler har blitt designet og testet av spesialister innen feltet, og gir deg tryggheten i at de alltid vil møte alle standarder. Det er likevel alltid best å tenke seg godt om før man velger en mal, etter hvilken stilling og hva som er den beste malen for deg. Med det riktige utseendet vil sjansen for å få jobben øke!

Kreative CV-maler

Gratis å laste ned og bruke i Microsoft Word, som PDF eller i Google Docs [BETA]

Vi vil guide deg gjennom prosessen det er å bygge en perfekt, kreativ CV med en steg-for-steg metode. Du vil kunne laste ned din favorittmal som en PDF med en gang, eller du kan laste ned alle dine detaljer så du kan redigere dem i Word eller Google Docs. Nyt mulighetene vårt online CV-verktøy gir deg og start søknadsprosessen i dag!

Opprett CV-en din på 15 minutter
Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV
Opprett CV-en din på 15 minutter
Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV

Opprett enkelt og greit en jobbvinnende CV

Spar tid med vårt enkle 3-trinns CV-verktøy. Aldri mer skrivesperre eller formateringsvansker i Word. Opprett enkelt og greit en CV som arbeidsgiverne elsker.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler