Kreative CV-maler

Hver mal har blitt strukturert perfekt for å følge "CV-reglene" som de som ansetter folk ser etter. Skill deg ut og bli ansatt raskere med testede CV-maler.

Vår vurdering på Trustpilot

4.5 av 5
basert på 658 anmelderser
Veldig lett å bruke
Veldig lett å bruke, fikk laget en god cv med en profesjonell mal!
Jacob Babola • rundt 2 måneder siden
Mest pålitelig.
En av de beste nettstedene for å lage CV-er for nybegynnere og profesjonelle. Jeg liker det veldig godt. Enkel å bruke og brukervennlig grensesnitt.
Rob • 4 måneder siden
Fungerer veldig godt
Veldig fornøyd, får alltid positive tilbakemeldinger på CV og søknad.
Kaja Mortensen • 7 måneder siden
Bra!
Enkel og brukervennlig redigeringsprogram for proffe CV'er. Mange fine maler og fonter å velge mellom. Eneste minus er at det er vanskelig å redigere bilder inne på appen.
Mikka • 11 måneder siden
Veldig brukervennlig og profesjonelt
Veldig brukervennlig og profesjonelt. Anbefales på det sterkeste. Veldig bra customer service.
Kevin Loe • rundt 1 år siden

Kreative CV-maler

En standard CV er som regel det beste valget, men når situasjonen tillater det, grip muligheten til å la din kreative CV skille seg ut. Å bruke en kreativ CV er helt vanlig å gjøre når man søker på jobber som krever kreativitet, fordi det er den ideelle måten å imponere din fremtidige arbeidsgiver med et originalt design. For all del, ikke send en kjedelig, standard CV, men ta muligheten til å vise frem dine talenter.

Oppføring av hobbyer og interesser på en CV
Relatert artikkel
Oppføring av hobbyer og interesser på en CV

En CV brukes til å søke jobb. Den gir deg sjansen til å fremheve dine faglige kvaliteter, men den er også et ganske tørt og forretningsmessig dokument. Du kan gi CV-en et personlig preg ved å ta med en profiltekst og føre opp hobbyene dine. I dette blogginnlegget lærer du hvorfor det er lurt å ta med (noen av) hobbyene og interessene dine i CV-en og hvordan du bør gjøre det.

Når du bør velge en Kreativ CV-mal

Bygg opp en dynamisk, fargerik CV som vil skille deg ut fra de andre i søknadsbunken. Hvis du velger en av våre kreative CV-maler kan du være sikker på at du har funnet det perfekte verktøyet for å søke på en kreativ jobb eller i en kreativ bedrift. Alle våre maler har blitt designet og testet av spesialister innen feltet, og gir deg tryggheten i at de alltid vil møte alle standarder. Det er likevel alltid best å tenke seg godt om før man velger en mal, etter hvilken stilling og hva som er den beste malen for deg. Med det riktige utseendet vil sjansen for å få jobben øke!

Kreative CV-maler

Gratis å laste ned og bruke i Microsoft Word, som PDF eller i Google Docs [BETA]

Vi vil guide deg gjennom prosessen det er å bygge en perfekt, kreativ CV med en steg-for-steg metode. Du vil kunne laste ned din favorittmal som en PDF med en gang, eller du kan laste ned alle dine detaljer så du kan redigere dem i Word eller Google Docs. Nyt mulighetene vårt online CV-verktøy gir deg og start søknadsprosessen i dag!

Opprett CV-en din på 15 minutter
Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV
Opprett CV-en din på 15 minutter
Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV

Opprett enkelt og greit en jobbvinnende CV

Spar tid med vårt enkle 3-trinns CV-verktøy. Aldri mer skrivesperre eller formateringsvansker i Word. Opprett enkelt og greit en CV som arbeidsgiverne elsker.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler