Enkle CV-maler

Hver mal har blitt strukturert perfekt for å følge "CV-reglene" som de som ansetter folk ser etter. Skill deg ut og bli ansatt raskere med testede CV-maler.

Vår vurdering på Trustpilot

4.5 av 5
basert på 699 anmelderser
Intuitive platform
Intuitive platform for creating CV. Easy to use and very useful! I'm extremely satisfied!
Jemily • 14 dager siden
Veldig enkelt å bruke
Veldig enkel og ryddig måte for å lage en fin CV på. Eneste minus er at det ikke kommer noe opp om betaling før ETTER du har lagt hele CV'en og skal laste den ned.
Filip Storm Dima • 3 måneder siden
Det fungerte veldig bra
Det fungerte veldig bra. En negativ ting var at jeg ikke kunne bytte om rekkefølgen på utdanning eller arbeidsforhold slik at det ble kronologisk riktig, hvis jeg først hadde lagt den inn feil. Jeg synes CVen ble ryddig og oversiktlig.
Ingrid Hoe Albrecht • 3 måneder siden
Enkel side å bruke
Enkel side å bruke, god erfaring siden dette er første gang.. men skule ønske dette ble konvertert til Microsoft er et savn.
Erkan • 5 måneder siden
Veldig lett å bruke
Veldig lett å bruke, fikk laget en god cv med en profesjonell mal!
Jacob Babola • 8 måneder siden

Enkle CV-maler

En standard, simpel, enkel eller grunnleggende CV er ofte det aller beste valget, fordi dette designet fremhever en passende tilbakeholdenhet, og legger vekt på innholdet i CV-en fremfor alt annet. Utseendet er minimalistisk og tradisjonelt, og har en formell karakter. Disse CV-ene har vist seg å være nyttige i årevis. En stor fordel er at en enkel CV alltid ser perfekt ut når den blir skrevet ut, som ikke er uviktig når man søker på en stilling i et tradisjonelt firma.

Hvordan skrive en CV
Relatert artikkel
Hvordan skrive en CV

Alle tips, verktøy, maler og eksempler du trenger for å lære hvordan du skriver en CV

Når man bør velge en Standard eller Simpel CV-mal

Å treffe rett tone er veldig viktig når man setter opp en god CV og å velge en CV-mal er der alt begynner. Husk at ikke alle som skal ansette noen setter pris på ekstravagante CV-er i mange situasjoner, og at en god CV må passe til den jobben du søker på. Våre CV-spesialister er veldig klar over dette og har laget en mengde CV-maler å velge fra, som passer alle situasjoner. En enkel, tradisjonell CV kan brukes i alle situasjoner, per definisjon, men vil gi deg en klar fordel når du søker på tradisjonelle jobber. Det er veldig vanlig og typisk mest effektivt å bruke en slik CV når man søker på jobber innen utdanning, helsevesenet eller jobber i stat og kommune, for eksempel.

Enkle CV-maler

Gratis å laste ned og bruke i Microsoft Word, som PDF eller i Google Docs [BETA]

Å sette opp en god CV er veldig enkelt med vårt CV-verktøy. Du har en optimal CV på kort tid, som gir deg den beste sjansen til å få din neste jobb. Følg stegene i vårt verktøy og legg inn dine detaljer. Etterpå kan du laste ned CV-en gratis, så du kan tilpasse den i MS Word eller Google Docs. Du kan også laste ned hele CV-en som PDF. Superraskt og superenkelt. Hva venter du på?

Opprett CV-en din på 15 minutter
Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV
Opprett CV-en din på 15 minutter
Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV

Opprett enkelt og greit en jobbvinnende CV

Spar tid med vårt enkle 3-trinns CV-verktøy. Aldri mer skrivesperre eller formateringsvansker i Word. Opprett enkelt og greit en CV som arbeidsgiverne elsker.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler