Enkle CV-maler

Hver mal har blitt strukturert perfekt for å følge "CV-reglene" som de som ansetter folk ser etter. Skill deg ut og bli ansatt raskere med testede CV-maler.

Vår vurdering på Trustpilot

4.5 av 5
basert på 658 anmelderser
Veldig lett å bruke
Veldig lett å bruke, fikk laget en god cv med en profesjonell mal!
Jacob Babola • rundt 2 måneder siden
Mest pålitelig.
En av de beste nettstedene for å lage CV-er for nybegynnere og profesjonelle. Jeg liker det veldig godt. Enkel å bruke og brukervennlig grensesnitt.
Rob • 4 måneder siden
Fungerer veldig godt
Veldig fornøyd, får alltid positive tilbakemeldinger på CV og søknad.
Kaja Mortensen • 7 måneder siden
Bra!
Enkel og brukervennlig redigeringsprogram for proffe CV'er. Mange fine maler og fonter å velge mellom. Eneste minus er at det er vanskelig å redigere bilder inne på appen.
Mikka • 11 måneder siden
Veldig brukervennlig og profesjonelt
Veldig brukervennlig og profesjonelt. Anbefales på det sterkeste. Veldig bra customer service.
Kevin Loe • rundt 1 år siden

Enkle CV-maler

En standard, simpel, enkel eller grunnleggende CV er ofte det aller beste valget, fordi dette designet fremhever en passende tilbakeholdenhet, og legger vekt på innholdet i CV-en fremfor alt annet. Utseendet er minimalistisk og tradisjonelt, og har en formell karakter. Disse CV-ene har vist seg å være nyttige i årevis. En stor fordel er at en enkel CV alltid ser perfekt ut når den blir skrevet ut, som ikke er uviktig når man søker på en stilling i et tradisjonelt firma.

Hvordan skrive en CV
Relatert artikkel
Hvordan skrive en CV

Alle tips, verktøy, maler og eksempler du trenger for å lære hvordan du skriver en CV

Når man bør velge en Standard eller Simpel CV-mal

Å treffe rett tone er veldig viktig når man setter opp en god CV og å velge en CV-mal er der alt begynner. Husk at ikke alle som skal ansette noen setter pris på ekstravagante CV-er i mange situasjoner, og at en god CV må passe til den jobben du søker på. Våre CV-spesialister er veldig klar over dette og har laget en mengde CV-maler å velge fra, som passer alle situasjoner. En enkel, tradisjonell CV kan brukes i alle situasjoner, per definisjon, men vil gi deg en klar fordel når du søker på tradisjonelle jobber. Det er veldig vanlig og typisk mest effektivt å bruke en slik CV når man søker på jobber innen utdanning, helsevesenet eller jobber i stat og kommune, for eksempel.

Enkle CV-maler

Gratis å laste ned og bruke i Microsoft Word, som PDF eller i Google Docs [BETA]

Å sette opp en god CV er veldig enkelt med vårt CV-verktøy. Du har en optimal CV på kort tid, som gir deg den beste sjansen til å få din neste jobb. Følg stegene i vårt verktøy og legg inn dine detaljer. Etterpå kan du laste ned CV-en gratis, så du kan tilpasse den i MS Word eller Google Docs. Du kan også laste ned hele CV-en som PDF. Superraskt og superenkelt. Hva venter du på?

Opprett CV-en din på 15 minutter
Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV
Opprett CV-en din på 15 minutter
Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV

Opprett enkelt og greit en jobbvinnende CV

Spar tid med vårt enkle 3-trinns CV-verktøy. Aldri mer skrivesperre eller formateringsvansker i Word. Opprett enkelt og greit en CV som arbeidsgiverne elsker.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler