Juridiske dokumenter

Alle dokumenter ble oppdatert
den July 20, 2022

Ansvarserklæring cvapp.no

cvapp.no (nederlandsk organisasjonsnummer: 60887737), heretter kalt cvapp.no, gir deg herved tilgang til https://cvapp.no (“Nettstedet” vårt) og inviterer deg til å bruke tjenestene som vi tilbyr her.

cvapp.no forbeholder seg retten til å endre eller fjerne (deler av) innholdet til enhver tid, uten forvarsel.

Begrenset ansvar

cvapp.no anstrenger seg for å oppdatere og/eller utfylle Nettstedet så ofte som mulig. Tross rimelig aktsomhet kan det være at innholdet er ufullstendig og/eller uriktig.

Materiale som tilbys på Nettstedet kommer uten noen form for garanti eller krav til korrekthet, og kan når som helst endres av cvapp.no uten forvarsel.

Især alle prisene på Nettstedet er med forbehold for skrive- og programmeringsfeil. For eventuelle følger av slike feil, kan vi ikke holdes ansvarlige. Ingen avtaler inngås basert på slike feil.

cvapp.no kan aldri holdes ansvarlig for hyperkoblinger på Nettstedet vårt til tredjeparters nettsider eller tjenester.

Opphavsrett

Alle immaterielle rettigheter knyttet til dette materiale ligger hos cvapp.no. Kopiering, distribusjon og annen bruk av dette materiale er ikke tillatt uten skriftlig tillatelse fra cvapp.no, bortsett fra og bare i den forstand annet er fastlagt i bindende rettsregler (som for eksempel forfatterrett), med mindre annet er angitt for bestemt materiale.

Kontakt

Har du spørsmål angående våre generelle vilkår, tilbakemeldinger, tekniske spørsmål, eller vil du si opp en avtale? Ta kontakt med oss via kontaktskjemaet {site-url-contact} eller send et brev til:

cvapp.no // Imkey BV  Van Coothplein 39a
NL-4811 ND Breda  Nederlands

Nederlandsk organisasjonsnummer: 60887737   MVA: NL854104379B01
Dato: Sist oppdatert på 1. mars 2019

CVapp.no - Imkey BV
Van Coothplein 39a
4811 ND Breda, Nederland
CoC: 60887737
VAT: NL854104379B01

Vilkår ble sist oppdatert på July 20, 2022
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler