Moderne CV-maler

Hver mal har blitt strukturert perfekt for å følge "CV-reglene" som de som ansetter folk ser etter. Skill deg ut og bli ansatt raskere med testede CV-maler.

Vår vurdering på Trustpilot
4.5 av 5
basert på 623 anmelderser
Fungerer veldig godt
Veldig fornøyd, får alltid positive tilbakemeldinger på CV og søknad.
Kaja Mortensen • 15 dager ago
Bra!
Enkel og brukervennlig redigeringsprogram for proffe CV'er. Mange fine maler og fonter å velge mellom. Eneste minus er at det er vanskelig å redigere bilder inne på appen.
Mikka • 5 måneder ago
Veldig brukervennlig og profesjonelt
Veldig brukervennlig og profesjonelt. Anbefales på det sterkeste. Veldig bra customer service.
Kevin Loe • 6 måneder ago
Enkel å bruke
For meg var denne appen god fordi: - Den har mange gode maler å velge blant. - Den er veldig enkel å bruke. - Lett å fylle inn informasjon og endre rekkefølgen på innholdet. Det hadde vært fint med et eget felt for fagbrev.
Andreas Kirkfjell • 7 måneder ago
Meget pene fonter
Meget pene fonter, og fine innstillinger som gjør slik at du kan lage en formell og utfyllende CV som ser spennende ut å lese også.
Marcus • 7 måneder ago

Moderne CV-maler

Hvis du søker på en jobb i et moderne selskap er en moderne CV det beste valget, da det kan hjelpe med å vise hvor oppdatert du er. En moderne CV skiller seg ut, men har fortsatt et rent design uten å benytte gammeldags eller velbrukte skrifttyper.

Hvordan skrive en CV
Relatert artikkel
Hvordan skrive en CV

Alle tips, verktøy, maler og eksempler du trenger for å lære hvordan du skriver en CV

Når bør du velge en Moderne CV-mal?

Alle våre maler har blitt spesielt designet og testet av profesjonelle spesialister for å maksimere dine sjanser for å få den nye jobben. Vårt utvalg av Moderne CV-maler passer perfekt til de forventningene arbeidsgivere har når de er startups, internettselskaper og teknologiselskaper, for å nevne none. Disse malene er ideelle når du søker på moderne jobber, som for eksempel webdesigner eller utvikler , eller andre tekniske/moderne jobber.

Moderne CV-maler

Gratis å laste ned og bruke i Microsoft Word, som PDF eller i Google Docs [BETA]

Gjør livet enklere! Du kan nå bygge den perfekte CV-en på kort tid. Velg en mal, fyll inn dine detaljer i noen få, enkle steg, og last ned din CV som PDF eller last ned dine detaljer for å bruke dem i Word eller Google Docs. Søk med selvtilliten det gir å ha en CV som passer jobben du søker på perfekt, at den følger alle “reglene”, at den vil skille seg ut i mengden av søknader og at den gir deg den beste sjansen for å få jobben.

Opprett CV-en din på 15 minutter
Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV
Opprett CV-en din på 15 minutter
Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV

Opprett enkelt og greit en jobbvinnende CV

Spar tid med vårt enkle 3-trinns CV-verktøy. Aldri mer skrivesperre eller formateringsvansker i Word. Opprett enkelt og greit en CV som arbeidsgiverne elsker.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler