Moderne CV-maler

Hver mal har blitt strukturert perfekt for å følge "CV-reglene" som de som ansetter folk ser etter. Skill deg ut og bli ansatt raskere med testede CV-maler.

Vår vurdering på Trustpilot

4.5 av 5
basert på 706 anmelderser
Intuitive platform
Intuitive platform for creating CV. Easy to use and very useful! I'm extremely satisfied!
Jemily • 2 måneder siden
Veldig enkelt å bruke
Veldig enkel og ryddig måte for å lage en fin CV på. Eneste minus er at det ikke kommer noe opp om betaling før ETTER du har lagt hele CV'en og skal laste den ned.
Filip Storm Dima • 5 måneder siden
Det fungerte veldig bra
Det fungerte veldig bra. En negativ ting var at jeg ikke kunne bytte om rekkefølgen på utdanning eller arbeidsforhold slik at det ble kronologisk riktig, hvis jeg først hadde lagt den inn feil. Jeg synes CVen ble ryddig og oversiktlig.
Ingrid Hoe Albrecht • 5 måneder siden
Enkel side å bruke
Enkel side å bruke, god erfaring siden dette er første gang.. men skule ønske dette ble konvertert til Microsoft er et savn.
Erkan • 7 måneder siden
Veldig lett å bruke
Veldig lett å bruke, fikk laget en god cv med en profesjonell mal!
Jacob Babola • 10 måneder siden

Moderne CV-maler

Hvis du søker på en jobb i et moderne selskap er en moderne CV det beste valget, da det kan hjelpe med å vise hvor oppdatert du er. En moderne CV skiller seg ut, men har fortsatt et rent design uten å benytte gammeldags eller velbrukte skrifttyper.

Når bør du velge en Moderne CV-mal?

Alle våre maler har blitt spesielt designet og testet av profesjonelle spesialister for å maksimere dine sjanser for å få den nye jobben. Vårt utvalg av Moderne CV-maler passer perfekt til de forventningene arbeidsgivere har når de er startups, internettselskaper og teknologiselskaper, for å nevne none. Disse malene er ideelle når du søker på moderne jobber, som for eksempel webdesigner eller utvikler, eller andre tekniske/moderne jobber.

Moderne CV-maler

Gratis å laste ned og bruke i Microsoft Word, som PDF eller i Google Docs [BETA]

Gjør livet enklere! Du kan nå bygge den perfekte CV-en på kort tid. Velg en mal, fyll inn dine detaljer i noen få, enkle steg, og last ned din CV som PDF eller last ned dine detaljer for å bruke dem i Word eller Google Docs. Søk med selvtilliten det gir å ha en CV som passer jobben du søker på perfekt, at den følger alle “reglene”, at den vil skille seg ut i mengden av søknader og at den gir deg den beste sjansen for å få jobben.

Opprett CV-en din på 15 minutter
Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV
Opprett CV-en din på 15 minutter
Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV

Opprett enkelt og greit en jobbvinnende CV

Spar tid med vårt enkle 3-trinns CV-verktøy. Aldri mer skrivesperre eller formateringsvansker i Word. Opprett enkelt og greit en CV som arbeidsgiverne elsker.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler