Profesjonelle følgebrevmaler

Hvis det er på tide med en ny og spennende jobb, trenger du ikke å se lengre enn vårt utvalg av godt testede og jobbvinnende maler.

Vår vurdering på Trustpilot

4 av 5
basert på 708 anmelderser
Intuitive platform
Intuitive platform for creating CV. Easy to use and very useful! I'm extremely satisfied!
Jemily • 4 måneder siden
Veldig enkelt å bruke
Veldig enkel og ryddig måte for å lage en fin CV på. Eneste minus er at det ikke kommer noe opp om betaling før ETTER du har lagt hele CV'en og skal laste den ned.
Filip Storm Dima • 6 måneder siden
Det fungerte veldig bra
Det fungerte veldig bra. En negativ ting var at jeg ikke kunne bytte om rekkefølgen på utdanning eller arbeidsforhold slik at det ble kronologisk riktig, hvis jeg først hadde lagt den inn feil. Jeg synes CVen ble ryddig og oversiktlig.
Ingrid Hoe Albrecht • 6 måneder siden
Enkel side å bruke
Enkel side å bruke, god erfaring siden dette er første gang.. men skule ønske dette ble konvertert til Microsoft er et savn.
Erkan • 8 måneder siden
Veldig lett å bruke
Veldig lett å bruke, fikk laget en god cv med en profesjonell mal!
Jacob Babola • 11 måneder siden

Profesjonelle følgebrevmaler som fremhever dine sterke sider

Hvis du jobber i et mer formelt fagområde innen for eksempel forretningsbransjen, utdanning, juss eller administrasjon, vet du at hvordan du presenterer deg gjør hele forskjellen. Våre profesjonelle følgebrevmaler er designet for å styrke din profesjonelle profil som du har jobbet så hardt for, og sikre at oppsettet til følgebrevet ditt er like imponerende som selve innholdet.

Nå for tiden vurderer rekrutteringsansvarlige ikke bare det du har å si, men også måten du velger å si det på. En av de beste måtene du kan gjøre det på, er å bruke en følgebrevmal som utstråler profesjonalitet og kompetanse. Utvalget vårt er designet med nok klasse og stil til å være egnet for kandidater som søker på høyere stillinger.

Når bør du velge en profesjonell følgebrevmal?

En måte å finne ut om en profesjonell følgebrevmal er riktig for deg, er å tenke på hva du bør ha på deg hvis du skulle få jobben. Dress og slips? Skjørt og blazer? Dette er gode tegn på at søknaden din vil dra nytte av en profesjonell mal. 

Mer formelle fagområder innen for eksempel forretningsbransjen, administrasjon eller finans krever tradisjonelt sett nettopp profesjonelle søknader. Uansett, i enhver situasjon hvor du ønsker å presentere et mer finpusset bilde av deg selv, kan en profesjonell følgebrevmal fungere utmerket. 

Topp 5 hvorfor du bør velge et profesjonelt følgebrev for en CV

  • Du jobber i en bransje som krever det
  • Du søker på en høyere stilling
  • Du vil at søknaden din utstråler klasse og stil
  • Du ønsker å presentere deg selv som en reell og seriøs kandidat
  • Du mener at arbeidsgiveren vil sette pris på et mer tradisjonelt preg

Hva gjør et profesjonelt følgebrev?

Et profesjonelt følgebrev defineres ikke av malen alene. For å gi et best mulig inntrykk i en mer formell bransje, bør du sørge for at tonen i brevet ditt matcher den visuelle presentasjonen. Et profesjonelt følgebrev viser respekt og selvbeherskelse, samtidig som det fremhever kandidatens prestasjoner og milepæler på en selvsikker måte. Men du bør sørge for at du unngår kjepphøye og skrytende uttalelser, for å sikre maks effektivitet av søknaden din.

Eksperttips

Siden det legges størst vekt på selve innholdet i disse malene, er det veldig viktig at du leser korrektur på brevet før du sender inn søknaden din. Enda bedre er det om du ber en venn gjøre det. Slik kan du være trygg på at den rekrutteringsansvarlige ikke vil snuble over grammatikk- og/eller skrivefeil.

Et profesjonelt følgebrev bør ha stilrene linjer og en nøytral fargepalett. En enkel, stilren og profesjonell design kan være det lille ekstra, så lenge det ikke distraherer fra selve innholdet. Det bør være en fin balanse av mellomrom og tekst, for å skape et stilrent og velproporsjonert sideoppsett.

Gratis profesjonelle følgebrevmaler – last ned som PDF- eller Word-fil

Å dra i land drømmejobben er vanskelig nok som det er. Å skrive et følgebrev burde ikke være den vanskeligste delen av en jobbsøknad (og hvis den er det bør du ta en titt på vår gratis guide ). Og det er derfor våre profesjonelle følgebrevmaler kan lastes ned gratis som Word- eller PDF-fil. Slik kan du redigere følgebrevet ditt i det verktøyet du foretrekker, og det blir enda enklere å sende inn søknaden på 1-2-3.

CVapp.no har et utvalg av profesjonelle følgebrevmaler som er utviklet av profesjonelle designere, for en rekke behov og bransjer. Med våre gratis profesjonelle følgebrevmaler kan du være sikker på at du får et oppsett av høy kvalitet som presenterer deg best mulig visuelt sett, for å maksimere sjansene dine til å dra i land drømmejobben.

Opprett et følgebrev på få minutter
Opprett et følgebrev på få minutter
Skill deg ut og bli ansatt raskere med våre jobbvinnende, profesjonelt designede følgebrevmaler.
Opprett et følgebrev
Opprett et følgebrev på få minutter
Opprett et følgebrev på få minutter
Skill deg ut og bli ansatt raskere med våre jobbvinnende, profesjonelt designede følgebrevmaler.
Opprett et følgebrev

Opprett enkelt og greit en jobbvinnende CV

Spar tid med vårt enkle 3-trinns CV-verktøy. Aldri mer skrivesperre eller formateringsvansker i Word. Opprett enkelt og greit en CV som arbeidsgiverne elsker.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler