Kreative følgebrevmaler

Våre kreative maler fremhever din unike personlighet og ditt strålende engasjement.

Vår vurdering på Trustpilot

4.5 av 5
basert på 706 anmelderser
Intuitive platform
Intuitive platform for creating CV. Easy to use and very useful! I'm extremely satisfied!
Jemily • 2 måneder siden
Veldig enkelt å bruke
Veldig enkel og ryddig måte for å lage en fin CV på. Eneste minus er at det ikke kommer noe opp om betaling før ETTER du har lagt hele CV'en og skal laste den ned.
Filip Storm Dima • 5 måneder siden
Det fungerte veldig bra
Det fungerte veldig bra. En negativ ting var at jeg ikke kunne bytte om rekkefølgen på utdanning eller arbeidsforhold slik at det ble kronologisk riktig, hvis jeg først hadde lagt den inn feil. Jeg synes CVen ble ryddig og oversiktlig.
Ingrid Hoe Albrecht • 5 måneder siden
Enkel side å bruke
Enkel side å bruke, god erfaring siden dette er første gang.. men skule ønske dette ble konvertert til Microsoft er et savn.
Erkan • 7 måneder siden
Veldig lett å bruke
Veldig lett å bruke, fikk laget en god cv med en profesjonell mal!
Jacob Babola • 10 måneder siden

Kreative følgebrevmaler som lar deg skille deg ut

Nå mer enn noen gang ser selskaper etter besluttsomme og innovative kandidater som ikke er redde for å vise frem sin personlighet og stil. Hvis et kjedelig og intetsigende følgebrev ikke passer for deg, vil vårt utvalg av kreative følgebrevmaler sikre at søknaden din skiller seg ut. Disse malene har innslag av farge og unike designelementer som gjør at det du skriver tiltrekker seg oppmerksomheten umiddelbart.

Våre kreative følgebrevmaler egner seg også veldig godt når du trenger et snev av originalitet – og det raskt. Hvis du ikke har utdannet deg innen grafisk design, vil de kreative følgebrevmalene våre sikre et feiende flott følgebrev, uten problemer.

Når bør du velge en kreativ følgebrevmal?

Det er en god idé å være sikker på at den potensielle arbeidsgiveren din eller bransjen vil sette pris på en kreativ følgebrevmal, før du bestemmer deg for å sende inn en kreativ søknad. Innen bransjer som film, fotografi, mote, kunst, media og til og med markedsføring setter arbeidsgiverne ofte pris på kandidater som ikke er redde for å tenke utenfor boksen. Du kan også undersøke nettsidene til selskapet for å få en følelse av merkevaren og bedriftsprofilen, og bestemme om en kreativ følgebrevmal er riktig valg.

En kreativ søknad kan også hjelpe deg med å skille deg ut i en mer tradisjonell og formell bransje. Du kan bestemme deg for å ta en risiko og prøve å fange rekruttererens oppmerksomhet med et uventet, men likevel stilig design. En kreativ følgebrevmal kan også ha fordeler for personer som er selvstendig næringsdrivende eller frilanser, og har frihet til å lage sin egen personlige merkevareprofil.

Hvordan skrive et følgebrev
Relatert artikkel
Hvordan skrive et følgebrev

Her kan du lese hvordan du skriver et følgebrev som skiller seg ut fra mengden og hjelper deg med å dra i land jobbintervjuet.

Topp 5 hvorfor du bør velge et kreativt følgebrev for en CV

  • Du jobber i en fremtidsrettet bransje som krever en unik søknad
  • Du vil skille deg ut fra andre søkere i en mer tradisjonell og formell bransje
  • Du er frilanser med muligheten til å bestemme din egen personlige stil
  • Du tror en kreativ mal fremhever personligheten din best
  • Du søker på en stilling som spesifikt krever et kreativt følgebrev

Hva gjør et kreativt følgebrev?

Et kreativt følgebrev kjennetegnes av en unik og dristig design. En kreativ søknad er ikke redd for å tiltrekke seg for mye oppmerksomhet – det er nettopp det som er poenget: å vise hvem du er og hva du står for. Den visuelle presentasjonen skiller seg ut med friske og sterke farger, og grafiske designelementer som viser at du står helt og holdent i nuet.

Alle eksempler

Bruke illustrerende anekdoter for å vise hvordan du løser problemer og oppnår resultater, spesielt i åpningen av brevet ditt.

Ikke gjøre

Fremstå som useriøs eller selektiv i hvilke erfaringer du velger å dele i brevet.

For å få mest mulig ut av det kreative følgebrevet ditt, bør du sørge for å matche den profesjonelt designede malen med en kreativ skrivestil. Bruk spesifikke handlingsverb for å illustrere dine beste egenskaper og mest imponerende prestasjoner. Du ønsker ikke å virke arrogant, men ikke nøl med å snakke om deg selv på en tydelig og selvsikker måte. Avhengig av tonen til selskapet du søker i, kan du velge å fargelegge skrivingen din med et spennende språkbruk som skiller seg ut, og en rekrutteringsansvarlig ikke vil glemme så fort.

Gratis kreative følgebrevmaler – last ned som PDF- eller Word-fil

Selv om du er kreativ betyr det ikke at du har ubegrenset med tid til å bruke på et følgebrev. Faktisk kan et hastig oppsett redusere sjansene dine hvis det visuelle ikke holder en viss profesjonell standard. CVapp.no har derfor laget gratis kreative følgebrevmaler som er spesielt designet for å spare deg for tid og stress. Bare last ned malen som PDF- eller Word-fil, for å redigere den i det programmet som du liker å bruke.

Når du skal velge hvilken gratis kreativ følgebrevmal du vil bruke, kan du være sikker på at utvalget til CVapp.no er opprettet av profesjonelle grafiske designere som tar hensyn til behovene og forventningene til dagens kreative bransjer. Enten det er en fargesprakende, dristig stil du er ute etter, eller noe mer dempet, du kan føle deg trygg på at din gratis følgebrevmal har det perfekte oppsettet for å gjøre et mer enn godt inntrykk.

Opprett et følgebrev på få minutter
Opprett et følgebrev på få minutter
Skill deg ut og bli ansatt raskere med våre jobbvinnende, profesjonelt designede følgebrevmaler.
Opprett et følgebrev
Opprett et følgebrev på få minutter
Opprett et følgebrev på få minutter
Skill deg ut og bli ansatt raskere med våre jobbvinnende, profesjonelt designede følgebrevmaler.
Opprett et følgebrev

Opprett enkelt og greit en jobbvinnende CV

Spar tid med vårt enkle 3-trinns CV-verktøy. Aldri mer skrivesperre eller formateringsvansker i Word. Opprett enkelt og greit en CV som arbeidsgiverne elsker.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler