Profesjonelle CV-maler

Hver mal har blitt strukturert perfekt for å følge "CV-reglene" som de som ansetter folk ser etter. Skill deg ut og bli ansatt raskere med testede CV-maler.

Vår vurdering på Trustpilot

4 av 5
basert på 708 anmelderser
Intuitive platform
Intuitive platform for creating CV. Easy to use and very useful! I'm extremely satisfied!
Jemily • 4 måneder siden
Veldig enkelt å bruke
Veldig enkel og ryddig måte for å lage en fin CV på. Eneste minus er at det ikke kommer noe opp om betaling før ETTER du har lagt hele CV'en og skal laste den ned.
Filip Storm Dima • 6 måneder siden
Det fungerte veldig bra
Det fungerte veldig bra. En negativ ting var at jeg ikke kunne bytte om rekkefølgen på utdanning eller arbeidsforhold slik at det ble kronologisk riktig, hvis jeg først hadde lagt den inn feil. Jeg synes CVen ble ryddig og oversiktlig.
Ingrid Hoe Albrecht • 6 måneder siden
Enkel side å bruke
Enkel side å bruke, god erfaring siden dette er første gang.. men skule ønske dette ble konvertert til Microsoft er et savn.
Erkan • 8 måneder siden
Veldig lett å bruke
Veldig lett å bruke, fikk laget en god cv med en profesjonell mal!
Jacob Babola • 11 måneder siden

Profesjonelle CV-maler

Ofte når du får du kun en sjanse til å gi det riktige inntrykket når du søker på en seriøs jobb. Vis at du er en passende kandidat med en sans for det profesjonelle ved å søke med en riktig CV i høy kvalitet som oser med kraften av en klar layout. En profesjonell CV virker som ditt visittkort, og gir deg muligheten til å skille deg ut fra de andre kandidatene.

Når du bør velge en profesjonell CV-mal

Bruk en av våre spesielt utviklede CV-maler for å få den beste sjansen til suksess når du søker på stillinger innen administrasjon, ledelse eller salg. Større selskaper, så vel som mindre, seriøse selskaper som for eksempel advokatkontorer, setter pris på profesjonelle CV-er for alle stillinger. De som ansetter for slike firmaer setter pris på CV-er som treffer den riktige tonen. Vær sikker på at du velger den riktige malen.

Profesjonelle CV-maler

Gratis å laste ned og bruke i Microsoft Word, som PDF eller i Google Docs [BETA]

Velg din favorittmal og lag din CV så detaljert som mulig med noen få, enkle steg. Du har en perfekt CV på få minutter og kan laste ned en MS Word eller Google Docs versjon, gratis. Du kan også laste ned din CV som en PDF. Start søknadsprosessen i dag med sikkerheten det gir å benytte en CV som er testet, for å maksimere dine sjanser for å få jobben.

Opprett CV-en din på 15 minutter
Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV
Opprett CV-en din på 15 minutter
Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV

Opprett enkelt og greit en jobbvinnende CV

Spar tid med vårt enkle 3-trinns CV-verktøy. Aldri mer skrivesperre eller formateringsvansker i Word. Opprett enkelt og greit en CV som arbeidsgiverne elsker.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler