Profesjonelle CV-maler

Hver mal har blitt strukturert perfekt for å følge "CV-reglene" som de som ansetter folk ser etter. Skill deg ut og bli ansatt raskere med testede CV-maler.

Vår vurdering på Trustpilot
4.5 av 5
basert på 583 anmeldelser
Kjempe fornøyd med CVapp
Kjempe fornøyd med CVapp, utrolig enkelt å lage en fin CV og mange fine oppsett også.
Maddie Sjøeng • 3 dager ago
It was a really good experience using the CV APP
It was a really good experience using the CV App, it was very intuitive and easy to use. Would recommend to others to try out.
Akhtar Issak • 11 dager ago
Jeg har nettopp begynt å bruke CVappen…
Jeg har nettopp begynt å bruke CVappen og den virker enkel og intuitiv å bruke. Gleder meg til å bli bedre kjent med den.
Turid Dahl Salvesen • rundt 2 måneder ago
LOVE IT, LOVE IT, LOVE IT!
Elsker denne nettsiden! Enkel å jobbe med - og kan trikse og mikse seg til den perfekte og helt egne CV! Anbefaler på det sterkeste!
STINE IVERSEN BJØRNERUD • rundt 2 måneder ago
Fantastisk hjelpsom i utformingen av…
Fantastisk hjelpsom i utformingen av profesjonell CV og søknad. Enkel å bruke og resultatet blir utmerket!
Nora • 5 måneder ago

Profesjonelle CV-maler

Ofte når du får du kun en sjanse til å gi det riktige inntrykket når du søker på en seriøs jobb. Vis at du er en passende kandidat med en sans for det profesjonelle ved å søke med en riktig CV i høy kvalitet som oser med kraften av en klar layout. En profesjonell CV virker som ditt visittkort, og gir deg muligheten til å skille deg ut fra de andre kandidatene.

CV-oppsett
Relatert artikkel
CV-oppsett

De tre vanligste CV-oppsettene å velge mellom er: Kronologisk, funksjonell og hybrid oppsett. Slik velger du det rette oppsettet for deg.

Når du bør velge en profesjonell CV-mal

Bruk en av våre spesielt utviklede CV-maler for å få den beste sjansen til suksess når du søker på stillinger innen administrasjon , ledelse eller salg. Større selskaper, så vel som mindre, seriøse selskaper som for eksempel advokatkontorer, setter pris på profesjonelle CV-er for alle stillinger. De som ansetter for slike firmaer setter pris på CV-er som treffer den riktige tonen. Vær sikker på at du velger den riktige malen.

Profesjonelle CV-maler

Gratis å laste ned og bruke i Microsoft Word, som PDF eller i Google Docs [BETA]

Velg din favorittmal og lag din CV så detaljert som mulig med noen få, enkle steg. Du har en perfekt CV på få minutter og kan laste ned en MS Word eller Google Docs versjon, gratis. Du kan også laste ned din CV som en PDF. Start søknadsprosessen i dag med sikkerheten det gir å benytte en CV som er testet, for å maksimere dine sjanser for å få jobben.

Opprett CV-en din på 15 minutter
Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV
Opprett CV-en din på 15 minutter
Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV

Opprett enkelt og greit en jobbvinnende CV

Spar tid med vårt enkle 3-trinns CV-verktøy. Aldri mer skrivesperre eller formateringsvansker i Word. Opprett enkelt og greit en CV som arbeidsgiverne elsker.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler