Affiliate Program
Samarbeid med CVapp.no!
Bli med i programmet
Vi er CVapp.no – den ledende leverandøren av profesjonelle, utførlig testede maler som følger nøyaktig de «CV-reglene» arbeidsgivere ser etter. Vårt CV-verktøy er enkel og rask i bruk, på få minutter har du et fiks ferdig dokument!

Målgruppen din kan teste oss gratis før kjøpet. Med abonnementsplanene våre vil de få tilgang til vårt stadig voksende utvalg av CV- og følgebrevmaler som de kan bruke for jobbsøkingen deres. Gi dem en reell fordel med et velprøvd produkt som er utviklet av eksperter, forbedret ved hjelp av kunstig intelligens, og stolt på av millioner av fagfolk verden over.

Vi har hatt suksess med et bredt spekter av kampanjetyper og samarbeider best med partnere som deler vår visjon om å hjelpe jobbsøkere med å utvikle karrieren og spare tid på å bli ansatt.
Er du interessert?

Hvis du føler at du hører hjemme hos oss, kan du bruke påmeldingslenken nedenfor for å registrere deg på CVapp.no og vårt partnerprogram. Når vi har vurdert og godkjent søknaden din i vårt partnernettverk, sender vi deg våre vilkår og betingelser, samt et tilbud med svært konkurransedyktige provisjonssatser.

Vi tilbyr produktene våre i mer enn 25 land. Prisene på produktene våre varierer fra land til land, og du kan selv velge hvilken valuta du ønsker å få betalt i.

Dette programmet inkluderer
90-dagers informasjonskapsel
Få kreditt med et 30-dagers konverteringsvindu (bransjestandard).
Detaljert statistikk
Se data i nær sanntid på vår kraftige plattform.
Tjen konkurransedyktig provisjon
Få betalt for både prøveversjoner og abonnementer.
Høye konverteringsrater
Optimaliserte verktøy for best mulig resultat.
Få betalt på dine vilkår
Vi betaler månedlig – i tide og i din valuta.
Kreativitet av høy kvalitet
Illustrasjoner og design på de språkene du trenger.
Enkelt introduksjonsprogram
De fleste tilknyttede selskaper kan komme i gang på mindre enn 7 dager.
Vi vokser!
Illustrasjoner og design på de språkene du trenger.
Klar for å bli vår Partner?
Klar til å samarbeide? Bli med i partnerprogrammet Har du spørsmål? Ta kontakt med oss!
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler