1. Blog
  2. Michael Blom (alias)
Michael Blom (alias)

Artikler ved Michael Blom (alias)

Erfaren og avholdt helseinstruktør og karrierekonsulent innen helse med erfaring i undervisning på kurser i medisinske programmer på bachelor- og høyere nivå. Ekspert i å hjelpe annet helsepersonell med å bygge imponerende CV-er til en lang rekke spesialiteter og stillinger. Kjenner til de grunnleggende helseprinsippene, beste praksis, pasientpleie og vanlige setninger og terminologi som anvendes i CV-er innen helsesektoren. Har evnen til å hjelpe andre med å skrive CV-er som fanger oppmerksomheten til arbeidsgivere og personalsjefer, og kommer seg forbi systemer for sporing av jobbsøkere.

Publisert i CV

ved Michael Blom (alias)Michael Blom (alias)

En profiltekst til CV-en: hva man bør gjøre og ikke gjøre
Det blir stadig vanligere å bruke en profiltekst til CV-en. Denne teksten fungerer som en innledning til CV-en. Det er viktig hvis du skal ha noe håp om å skille deg ut blant dusinvis eller hundrevis av andre CV-er.
En profiltekst til CV-en: hva man bør gjøre og ikke gjøre
Les mer
6 minutter å lese
Opprett CV-en din på 15 minutter
Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler