1. Blog
  2. Steven Rindal (alias)
Steven Rindal (alias)

Artikler ved Steven Rindal (alias)

Dyktig og dedikert skoledirektør med erfaring fra å støtte både grunnskoler og videregående skoler i deres mål om akademisk suksess. Ekspert i å føre tilsyn med pensum og utdannelsesprogrammer i skoler, samt i å forme det beste læringsmiljøet for elevene. Har solid kunnskap om nasjonale undervisningsstandarder, instruksjonsteknikker, undervisningsfilosofier og effektiv ledelse. Lang erfaring som mentor for nyutdannede lærere og skoleledere, og i å rådgi dem for å lage sterke CV-er og jobbsøknader.

Publisert i CV

ved Steven Rindal (alias)Steven Rindal (alias)

Her er topp 10 klisjeene som brukes i CV
Leter du etter en jobb og vil skille deg ut fra mengden? Da er det viktig å ha en god CV og personlig brev. Men mange av applikasjonene risikerer å forsvinne i dag, da de er fulle av klisjeer som blir brukt feil. Her er en liste over de mest brukte klisjeene i dagens applikasjoner og tips om hvordan du kan unngå dem. Hvilke ord eller formuleringer bør du unngå for å øke sjansene for å få jobben du vil søke på?
Her er topp 10 klisjeene som brukes i CV
Les mer
7 minutter å lese
Opprett CV-en din på 15 minutter
Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler