1. CV-eksempler
 2. Fabrikkarbeider
Skrevet av Karl KahlerKarl Kahler

Fabrikkarbeider CV-eksempel

En veltestet, jobbspesifikk CV-mal for å dra i land drømmejobben i 2024. Du kan tilpasse hvilken som helst Fabrikkarbeider eksempel-CV for å få en rask start, og enkelt opprette en perfekt CV på bare få minutter. Bare fyll inn detaljene dine, last ned din nye CV & start jobbsøkingen allerede i dag!
4.0
Gjennomsnittlig rangering
64 har allerede gitt sin stemme
Fabrikkarbeider CV-eksempel
Redigere denne CV-en

Hvis du ser etter en jobb på en fabrikk, kan du lure på om det er nødvendig med CV når bedriften uansett har et søknadsskjema å fylle ut. Men sannheten er at hvis du sender inn en CV, kan det gi deg forsprang på konkurrenter til samme jobb som ikke trodde det var nødvendig. I nesten ingen bransjer oppfordrer arbeidsgivere  jobbsøkere til ikke å sende inn CV, og i mange bransjer er det et grunnleggende krav. Å forberede en CV som fabrikkarbeider er faktisk en veldig god idé som viser alvoret og profesjonaliteten din. 

Denne skriveguiden for fabrikkarbeidere og CV-eksemplene den inneholder vil dekke alt du trenger å vite om å forberede dette jobbsøkerdokumentet, inkludert:

 • Hva gjør en fabrikkarbeider?
 • Hvordan skrive CV for fabrikkarbeidere
 • Hvordan komme forbi automatiserte søknadssystemer som filtrerer CV-er
 • De fem viktigste elementene i en CV og hvordan skrive dem
 • Velge det beste oppsettet til en CV for fabrikkarbeidere

Hva gjør en fabrikkarbeider?

Fabrikkarbeidere kan være ansvarlige for ethvert aspekt av en bedrift som driver med produksjon, montering og emballering. De fleste fabrikker i dag er avhengige av automatisering og maskiner for å produsere varer i stort volum, men med mindre kyborger eller roboter tar over verden en dag, vil maskiner aldri gjøre menneskelige fabrikkarbeidere overflødige.

Fabrikkarbeidere trengs for å betjene, overvåke og vedlikeholde maskinparken, montere deler og produkter, identifisere defekte produkter, pakke produkter for frakt og levering, betjene gaffeltrucker og opprettholde rene, trygge og noen ganger sterile arbeidsmiljøer.

Hvordan skrive CV for fabrikkarbeidere 

Hvis du har en god del relevant erfaring, kan det å skrive CV være et  enkelt oppdrag. I nesten alle industrier er erfaring og de jobbferdighetene som følger med det arbeidsgivere ser etter. 

Men fabrikkarbeid er ofte en jobb for nybegynnere, så hvis du har lite eller ingen erfaring, er ikke det noe avgjørende faktor. Bruk CV-en din til å fremheve utdanningen eller yrkesopplæringen din, dine ferdigheter og ditt engasjement for å gjøre raskt, nøyaktig arbeid. Bruk CV-en din til å vise at du kan skrive, og bevis at du har evnen til detaljorientering, til å produsere i det minste ett bra, ferdig, feilfritt produkt - denne CV-en.

En CV bør bare være på én side, og her er de fem elementene den må inneholde:

 • Topptekst met kontaktdetaljer
 • Profiltekst
 • Arbeidshistorikk
 • Utdanningsavsnitt
 • Ferdighetsavsnitt
Eksperttips

Optimaliser CV-en for automatiserte søknadssystemer

Automatiserte søknadssystemer (ATS) er elektroniske portvakter som mange større arbeidsgivere bruker for å filtrere CV-er basert på om de inneholder nødvendige nøkkelord eller ikke. Disse nøkkelordene er obligatoriske jobbkvalifikasjoner som er matet inn i ATS-programvaren, som deretter søker gjennom innkommende CV-er etter disse nøyaktige begrepene. Hvis en fabrikk ser etter ekspertise i «verktøy og stanser» og CV-en din ikke nevner verktøy og stanser, kan CV-en din bli avvist før den i det hele tatt er gjennomgått av et menneske. 

Derfor er det viktig å granske stillingsannonser for nøyaktig hva en arbeidsgiver ser etter, og å tilpasse CV-en din deretter.

Velge det beste CV-oppsettet for en fabrikkarbeider

Oppsett, layout og design er viktige hensyn når du lager CV-en din. Den må være godt skrevet, men bør også se bra ut ved et øyekast, noe som antyder at du har sans for detaljer og design. 

God CV-design omfatter valg av skrifttype, skriftstørrelse, marger, balansert layout og passende bruk av tomrom som ikke inneholder noe som helst. For fabrikkarbeidere anbefaler vi et enkelt, men tiltrekkende design som formidler den viktige informasjonen uten å bruke for mange farger eller visuelle elementer.

Topptekst: Hvordan nå deg 

CV-toppteksten er plassert på toppen av siden der du lister opp navn, yrkestittel, adresse, telefonnummer og e-post. Mens all denne informasjonen åpenbart er helt nødvendig, bør toppteksten også tjene et designformål ved å gi CV-en din et tiltalende, profesjonelt utseende. 

En flott topptekst kan gjøre forskjellen på om personalsjefen tar seg tid til å lese resten av CV-en din. Hvis du har ferdigheter innen grafisk design, kan du lage ditt eget design, inkludert en topptekst som bør starte siden med et visuelt smell. Hvis ikke, kan du begynne med en ferdigutformet CV-mal for å ta noe av stresset ut av prosessen.

Profiltekst: Frem din sak 

Profilteksten bør være en kort, men godt skrevet tekstblokk under toppteksten din som fremhever ditt kjernebudskap. Uansett hvilke kvalifikasjoner du har for jobben, enten erfaring, opplæring eller din iver etter å omfavne hardt arbeid, hører dette hjemme her.

Mens resten av CV-en er ganske stramt strukturert, gir profilteksten deg mye frihet til å fremme din sak med dine egne ord, som om du snakket direkte til personalsjefen om hvorfor du er den rette personen for jobben. Sjekk hvordan dette er gjort i vårt CV-eksempel for fabrikkarbeidere nedenfor. 

Tilpassbar profiltekst

Erfaren og oppgaveorientert fabrikkarbeider med stor evne til å multitaske og sikre nøyaktighet og presisjon. Er flink til å jobbe
i produksjons- og prosesseringsmiljøer, samt til å overholde alle sikkerhetsforskrifter på arbeidsplassen.

Kopiert!

Arbeidshistorikk: Jobberfaring

I arbeidshistorikken i CV-en ønsker du å liste opp tidligere jobber i omvendt kronologisk rekkefølge, med din nåværende eller siste jobb først og din første jobb sist. Oppgi navn og sted på arbeidsgiveren, stillingstittelen din og tidsperioden du jobbet der. 

Men legg også til punktlister under hver arbeidsgiver som forklarer hva du gjorde der. Vær spesifikk, bruk tall og fakta der det er mulig, og hvis du noen gang ble kåret til «Månedens ansatt» eller fikk annen anerkjennelse på jobben, bør du nevne det.

Her er arbeidshistorikken fra vårt CV-eksempel for fabrikkarbeidere:

Tilpassbar arbeidshistorikk

Fagarbeider i industritekstil på Hønefoss Tekstilfabrikk, Hønefoss
Februar 2014 — Januar 2024

 • Gjennomgikk de daglige produksjonsplanene og fullførte arbeidsoppgavene mine tidig.
 • Lastet og losset produkter på lageret på en sikker måte.
 • Forsynte produksjonslinjene med tilstrekkelige materialer.
 • Valgte ut tekstiler og kontrollerte kvaliteten.
 • Sikret nøyaktige målinger for å oppnå riktig størrelse.
 • Hadde stor fokus på detaljer, kvalitet og produktivitet for å oppfylle og overgå tekstilkundenes forventninger.

 

Produksjonsarbeider på Wonka sjokolade, Jevnaker
August 2012 — Mai 2014

 • Opplæring i bedrift
 • Brukte alt utstyr og alle maskiner i henhold til produksjonsinstruksjonene.
 • Deltok på team- og firmamøter samt sikkerhetskurs.
 • Kommuniserte med andre produksjonsarbeidere, teamledere og kvalitetssikrings- og mattrygghetspersonell.
 • Opprettholdt riktig hygienenivå.
 • Til enhver tid dedikert til merkevarens visjon og misjon.
Kopiert!

Utdanningsavsnitt: Din skolegang

Fabrikkarbeidere trenger vanligvis bare videregående skole eller tilsvarende, men det er viktig å ta med dette i utdanningsdelen på CV-en. Hvis du har noen form for yrkesopplæring eller sertifisering, hører det også hjemme her. Og hvis karakterene dine virkelig er bemerkelsesverdige, for eksempel om du fikk et strålende snitt, kan du også nevne det her. Utdanningsdelen fra vårt CV-eksempel for fabrikkarbeidere kan gi deg en idé om hvordan du formaterer denne delen. 

Tilpassbart utdanningsavsnitt

Yrkesfaglig opplæring i industriteknologi, Hønefoss vgs., Hønefoss
August 2010 — Mai 2012

Kopiert!

Ferdighetsavsnittet: Hva du er god på

Arbeidsgivere ser etter påviselige, jobbrelaterte ferdigheter, så du må inkludere en liste over dine ferdigheter i CV-en. Ferdighetsdelen i en CV er vanligvis en blanding av harde ferdigheter, som er tekniske evner som trengs for å gjøre jobben, pluss myke ferdigheter, altså mellommenneskelige ferdigheter som gjør at du fungerer godt i samarbeidet med andre. Se på ferdighetsdelen fra vårt CV-eksempel for fabrikkarbeider under.

Tilpassbart ferdighetsavsnitt 
 • Kritisk tankegang og problemløsning
 • Lærevillig
 • Utmerkede samarbeidsevner
 • Effektiv tidsstyring
 • Multitasking
 • Maskindrift
 • Sikkerhet på arbeidsplassen
Kopiert!

Viktig å få med seg

 1. Hvis du ser etter en jobb som fabrikkarbeider, kan det å ha en godt skrevet og designet CV gi deg et forsprang på alle som ikke har det.
 2. Å optimalisere CV-en din for ATS-programvare kan hjelpe deg med å unngå risikoen for automatisk avvisning.
 3. Pass på å inkludere de fem viktigste elementene i enhver CV for å være sikker på at du har med alt du trenger og ingenting du ikke trenger.
 4. Design betyr noe, så pass på at CV-en din har et rent og tiltrekkende design - helst ved å bruke en profesjonell CV-mal.
Opprett CV-en din på 15 minutter
Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV
4.0
Redigere denne CV-en
Del denne artikkelen

Flotte CV-maler

Overbevis arbeidsgivere og rekrutterere ved å bruke en av våre 25+ profesjonelt designede CV-maler.
4.5 av 5
basert på 701 anmeldelser på Trustpilot
Bruk denne malenStockholm resume template
Stockholm
8 700 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenNew York resume template
New York
4 000 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenWien resume template
Wien
2 200 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenSydney resume template
Sydney
1 900 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenLondon resume template
London
3 700 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenDublin resume template
Dublin
3 900 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenMoscow resume template
Moscow
740 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenAmsterdam resume template
Amsterdam
1 700 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenMadrid resume template
Madrid
1 500 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenSantiago resume template
Santiago
1 300 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenSingapore resume template
Singapore
720 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenOslo resume template
Oslo
580 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenCape Town resume template
Cape Town
58 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenParis resume template
Paris
550 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenBerlin resume template
Berlin
1 500 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenGenève resume template
Genève
34 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenVancouver resume template
Vancouver
510 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenTokyo resume template
Tokyo
350 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenMilan resume template
Milan
930 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenLisboa resume template
Lisboa
230 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenBarcelona resume template
Barcelona
490 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenCopenhagen resume template
Copenhagen
100 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenChicago resume template
Chicago
150 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenRio resume template
Rio
200 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenRoma resume template
Roma
200 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenBoston resume template
Boston
120 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenRirekisho resume template
Rirekisho
52 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3 400 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenAten resume template
Aten
110 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenBrussel resume template
Brussel
71 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenPraha resume template
Praha
20 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenShanghai resume template
Shanghai
33 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenToronto resume template
Toronto
2 000 000 brukere valgte denne malen
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler