1. Blog
  2. Lyndsey McLaughlin
Lyndsey McLaughlin

Artikler ved Lyndsey McLaughlin

CIPD-sertifisert, med over 10 års erfaring innen HR og rekruttering, har Lyndsey inngående kunnskap om og innsikt i HR-bransjen. Som sammen med hennes skriveerfaring sørger det for at hun kan skrive på en engasjerende og informerende måte. Lyndsey har jobbet med en rekke kunder i Skottland (hvor hun er bosatt) og London, så vel som USA og Australia. Hun er en pådriver for kontinuerlig utvikling, både faglig og personlig.

Publisert i CV

ved Lyndsey McLaughlinLyndsey McLaughlin

Hva er organisasjonsferdigheter?
Kravet om «gode organisasjonsferdigheter» er nesten en selvfølge i alle stillingsannonser, men hva betyr dette egentlig? Må du være en person som planlegger møter flere måneder i forveien, eller finnes det andre måter å vise at du tar ansvar på?
Hva er organisasjonsferdigheter?
Les mer
14 minutter å lese

Publisert i Forsidebrev

ved Lyndsey McLaughlinLyndsey McLaughlin

Adresseringen i et følgebrev (eksempler og tips)
Når du søker jobb er det lurt å legge ved et følgebrev i søknaden når du skal sende inn CV-en din. Et følgebrev gir personalsjefene en kort introduksjon til ekspertisen din, samtidig som det oppmuntrer dem til å lese CV-en.
Adresseringen i et følgebrev (eksempler og tips)
Les mer
7 minutter å lese
Opprett CV-en din på 15 minutter
Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler