1. CV-eksempler
 2. Innholdsforfatter
Skrevet av Debbie BrideDebbie Bride

Innholdsforfatter CV-eksempel

En veltestet, jobbspesifikk CV-mal for å dra i land drømmejobben i 2024. Du kan tilpasse hvilken som helst Innholdsforfatter eksempel-CV for å få en rask start, og enkelt opprette en perfekt CV på bare få minutter. Bare fyll inn detaljene dine, last ned din nye CV & start jobbsøkingen allerede i dag!
4.4
Gjennomsnittlig rangering
24 har allerede gitt sin stemme
Innholdsforfatter CV-eksempel
Redigere denne CV-en

La oss være ærlige: Ingen er perfekte, men det er slik du må fremstå når du sender inn en CV som innholdsforfatter. Hvis CV-en din skal ha en sjanse til å skille seg ut fra mengden, er perfeksjon i form av feilfri språkbruk og tekst uten skrivefeil fortsatt ikke godt nok. 

Tenk på CV-en din som en slags virtuell «audition» som samtidig viser og forteller om dine beste skriveegenskaper. CV-en din kan åpne eller lukke dører raskere for deg som innholdsforfatter enn for jobbsøkere i andre yrker. Med listen lagt høyere tidligere, er det ikke uvanlig å føle prestasjonsangst når du selv er temaet for denne skriveoppgaven.

La oss hjelpe deg med å ta sjansen til å fremheve deg selv og imponere arbeidsgivere med en CV som passer deg godt. Det at du er en erfaren eller ambisiøs innholdsforfatter gir deg et fortrinn når det gjelder å vise fram din kunnskap, dine talenter og prestasjoner på best mulig måte.

Alt annet du trenger for å komme i gang med jobbsøkingen finner du på CVapp.no, fra omfattende råd til et enormt utvalg av CV-eksempler og skriveguider. Denne guiden vil ta deg steg for steg gjennom prosessen med å sette alt sammen. Vi vil gå nærmere inn på følgende:

 • Hva innholdsforfattere gjør, hvor mye de tjener og hvordan fremtiden ser ut
 • Hvordan omgå algoritmene - tips for å unngå å bli avvist av automatiserte søknadssystemer.
 • Skrivestøtte til hvert CV-avsnitt
 • Tiltalende CV-oppsett og designtips for å gjøre en god figur

Hva gjør en innholdsforfatter?

Tittelen «innholdsforfatter» er ikke misvisende, men den er heller ikke veldig presis når det gjelder å skille den fra andre yrker innen tekstskriving. Det var en tid da «forfatter» dekket hele spekteret. Skrevet materiale i enhver form og fasong utgjorde «innhold», men det fantes ikke noe som het «innholdsforfatter» i seg selv.

Ikke mye med vår verden har vært det samme siden internett så dagens lys tidlig på 1990-tallet, og det inkluderer karrieremuligheter. Slik ble jobber som innholdsforfatter født inn i en arbeidskategori som kontinuerlig vokser. 

I de fleste definisjoner i dag er jobber som innholdsforfatter for profesjonelle som skaper skrevet materiale for bruk på nett. Ofte i samsvar med arbeidsgivers stilguider og innholdskrav sikter deres skriving mot å opplyse, overtale, engasjere eller samhandle med lesere på en klar, handlingsrettet måte. Strategisk og analytisk kompetanse kommer med kravet om å tilpasse innhold til bestemte publikum for å oppfylle godt definerte mål.

Jobber som innholdsforfatter omfatter praktisk talt alle bransjer, gjerne innen markedsførings eller (teknisk) kommunikasjon. Disse fagfolkene kan produsere all slags digitalt innhold for arbeidsgivere eller frilansklienter: artikler, blogger, innlegg i sosiale medier, nettsider, SEO-innhold, annonser og kampanjer, nyhetsbrev og e-bøker, bedriftskommunikasjon, pressemeldinger, rapporter, e-handel og mer. 

Mange jobber som innholdsforfatter krever at du har omfattende kompetanse på nettet generelt, og søkemotoroptimalisering spesielt. Innholdsforfattere samarbeider vanligvis som en del av et team som omfatter markedsføringsfagfolk, prosjektledere og administrative medarbeidere.

Selv om det kan være overlapp med andre skrivejobber, for eksempel (reklame)tekstforfatter og teknisk forfatter, forventes innholdsforfattere ofte å være mer allsidige når det gjelder å dekke et bredt spekter av emner. Noen av de mest research-intensive jobbene krever innholdsforfattere som er allsidige, og som kan dekke spesialiserte emner som de er ukjent med.

Eksperttips

De fleste innholdsforfattere gjør mye mer enn bare å skrive. Felix Rose-Collins  beskriver i sin opplysende artikkel "Hvordan bli innholdsforfatter?" om hva som skal til for å gjøre suksess i jobben. 

Du må være kreativ, samarbeide godt og tett med kunden og gjøre uavhengig research. Målet er aldri annerledes: Fortell en engasjerende historie for leseren, verdifull for kunden og strategisk utformet for å bli lagt merke til på nettet.

Hvordan skrive CV som innholdsforfatter 

Alt begynner med en solid struktur. For å komme i gang med CV-en din som innholdsforfatter må du sørge for å ha følgende elementer:

 • Topptekst
 • Profiltekst
 • Arbeidshistorikk
 • Utdanningsavsnitt
 • Ferdighetsavsnitt

Alt du har lært og praktisert på veien til å bli en god forfatter vil tjene deg godt i CV-en din. Det som gjør deg spesielt god til å skrive handlingsrettet innhold er ditt hemmelige våpen. 

Å overbevise potensielle arbeidsgivere om at du har det som skal til for å lykkes i jobben, handler om at de vet det når de ser det. Å skrive en iøynefallende CV er den viktigste jobben du har på dette stadiet for å kunne skaffe deg jobben du vil ha. Det handler om å levere substans og stil på samme tid.

Skreddersy tonen i CV-en

Husk den gylne regelen for vellykkede CV-er: Hver eneste CV må tilpassesarbeidsgiveren. Tonen og kommunikasjonsstilen i en CV for deg som innholdsforfatter er intet unntak. Du kan trygt anta at du vet mer om innholdsforfatterskapet enn personen som leser CV-en din, noe dine kommunikasjonsevner viser tydelig. Du er opplært til å skrive for publikumet ditt ved å levere innhold som til enhver tid er engasjerende, relevant, overbevisende og fremfor alt formålstjenlig. Svarene på disse spørsmålene former din strategi: Hvem skriver jeg dette for, og hvorfor?

Du er også fullt klar over at det trengs mer enn en god penn for å være en god forfatter, og at de rette ordene ikke alltid kommer naturlig. Redigering er det uatskillelige verktøyet som former og finjusterer skrivingen din for å gjøre den tiltalende , klar og tydelig, konsis, effektiv og fokusert. «Mindre er mer» og det er enda viktigerenår du skriver CV. 

Sørg for at CV-en er visuelt tiltalende 

Å lage en CV byr på et paradoks av en viss sort. Ordlyden skal få deg til å høres ekstraordinær nok ut til å fange en rekrutterers oppmerksomhet. Men visuelt sett bør CV-en din følge standarder for oppsett, struktur og lengde. Grunnene er både praktiske og estetiske.

I bunn og grunn består en CV av oppført informasjon som lett kan identifiseres og leses. Hver komponent må skille seg ut, men ikke distrahere fra noe annet. Navn og kontaktinformasjon hører hjemme i en slående topptekst eller sidekolonne. De andre standard CV-avsnittene består av profiltekst, arbeidshistorikk, ferdigheter og utdanning. 

Med få unntak bør alle disse avsnittene passe på én side, med nok tomrom rundt teksten. Et maksimum antall ord på 250 vil generelt sett oppnå dette, som det vedlagte eksempelet illustrerer. 

Ellers er variasjonene på grunnleggende CV-oppsett og designprinsipper endeløse. Bør du inkludere et bilde? Hva med asymmetriske oppsett med grafiske elementer langs en av margene? Disse typene designvalg er opp til deg. Det er som å kle seg for suksess. Det finnes intet absolutt riktig eller galt antrekk, bare det beste utseendet og passformen for deg. Bla gjennom de ekspertgodkjente CV-malene vi tilbyr i fire designkategorier: enkel, kreativ, profesjonell og moderne. 

Hvordan optimalisere CV-en din som innholdsforfatter for ATS

Selv om du allerede har en strålende CV for en stilling som innholdsforfatter, må du fremdeles optimalisere nøkkelordbruken din når du skal håndtere automatiserte søknadssystemer. Dette er relevant når du sender inn CV-en din på nett, siden disse søknadssystemene vil være portvakten mellom deg og den personen som faktiskskal ansette deg.

Automatiserte søknadssystemer (ATS) er en velsignelse eller en forbannelse, avhengig av hvor mye du setter pris på viktigheten av å tilpasse CV-en din til hver jobb du søker på. Et tilpassbart CV-dokument som enkelt kan justeres for hver nye mulighet har alltid vært en smart idé. I dag er det en nødvendighet. Selv om den ekstra innsatsen ikke betaler seg direkte denne gangen, kan praksisen bare forbedre sjansene dine neste gang. 

ATS er en av robotene som science fiction-nerdene forutså for 50 år siden ville erstatte menneskelige HR-ansatte på 2000-tallet. Enten det var resepsjonisten som pleide å åpne og distribuere morgenposten, eller en administrativ medarbeider som skummet gjennom dusinvis av dokumenter for sortering til bunker for "ja", "nei" eller "kanskje" på skrivebordet til ansettelsesansvarlig, har disse arbeidskrevende screeningsprosessene for papir-CV-er gradvis blitt erstattet av e-teknologi. 

Selvsagt kommer menneskelige øyne og kognisjon fremdeles inn i bildet i dag, men utallige CV-er for enhver utlyst stilling når aldri så langt. For de fleste store organisasjoner er ATS-programvare portvakten for nettbaserte søknader. Algoritmer skanner hver CV etter nøkkelord - vanligvis basert på den annonserte stillingsbeskrivelsen - og rangerer den mot alle andre. Bare de høyest rangerte CV-ene slipper gjennom dette digitale filteret for gjennomgang av ansettelsespersonalet. Resten havner på avslagsbunken.

Å unngå å havne i denne cyber-glemmeboka er ikke like knotete eller skremmende som det virker. Du kan ikke gjøre noe galt i å gå gjennom og revurdere de oppførte kvalifikasjonskravene, og jo flere ganger du gransker ordlyden, desto bedre. Få med så mange av nøyaktig de samme substantivene, verbene og modifikatorene i CV-teksten din som mulig, men på ditt eget språk og i din egen sammenheng. Det må høres naturlig og relevant ut for dine kvalifikasjoner. Og det må være sant. Hvis det står at WordPress-kompetanse er påkrevd i stillingsutlysningen, men din kunnskap er under- eller uutviklet, bør du fremdeles nevne dette så algoritmen fanger opp "WordPress"-nøkkelordet. 

Eksperttips

Ordskyer er raske og morsomme, bruk dem!

Hvis øynene dine begynner å påvirkes av nøkkelordstrøtthet etter noen runder med stillingsbeskrivelsen, kan ordskyer være redningen. Gå til et nettsted som wordclouds.com eller worditout.com, hvor du kan lime inn stillingsbeskrivelsesteksten du sitter fast på. Momentant dukker det opp en fargesprakende grafisk form satt sammen av de mest brukte ordene. De største beskrivelsene i ordskyen er de som hører hjemme i CV-en din. Hvem visste at det kunne være så enkelt, raskt og moro å finne ut hvilke CV-nøkkelord som garantert slår de automatiserte søknadssystemene?

Velge det beste CV-formatet

De fleste gangene vil en omvendt kronologisk rekkefølge passe denne typen CV best. Denne strukturen lar deg sparke i gang med dine nyeste erfaringer og kvalifikasjoner. Etter hvert som du beveger deg nedover siden, jobber du deg bakover i tid. Rekrutterere foretrekker denne tilnærmingen, da den gjør at de raskt kan se om du er en egnet kandidat.

Hvis du er ny i innholdsforfatteryrket - kanskje du nylig er uteksaminert eller fortsatt er student - kan du se på de andre CV-oppsettene vi foreslår, som det kronologiske eller funksjonelle oppsettet. 

Profiltekst

Å ta på seg ansiktet, stemmen og personligheten til en arbeidsgiver eller klient er rutine for mange innholdsforfattere. Profilteksten i CV-en er der din egen profesjonelle og personlige essens skinner igjennom. Vanlig plasseres den rett under toppteksten,som gir den umiddelbar betydning og direkthet til din kontakt med den ansettelsesansvarlige.

Begrenset plass på CV-en krever et begrenset ordantall i toppteksten. Subjektive oppfatninger bestemmer hvor mye du skal si her og nøyaktig hvordan du skal si det, på en konsis men overbevisende måte. Du har bare to eller tre setninger til å treffe de viktigste punktene. Den gode nyheten: å utelate "jeg" i hver av dem er korrekt form. Klart, beskrivende og dynamisk språk er din beste venn. Bruk aktive, resultatorienterte handlingsverb.

Som et sammendrag av informasjon som finnes andre steder på CV-en, dupliserer eller toner ikke toppteksten ned høydepunktene fra et «hva jeg har gjort»-perspektiv. «Hvem jeg er» må også komme frem i din overbevisende søknad som rett kandidat til jobben, utover dine evner og prestasjoner. Potensielle arbeidsgivere bryr seg om de menneskelige egenskapene som gjør deg god til det du gjør. Slik kan du formidle det i en enkel setning: "Overholdt til enhver tid stramme tidsfrister samtidig som jeg leverte innhold av beste kvalitet."

En pitch-perfekt CV-profiltekst balanserer mellom å overdrive og underdrive din verdi. Ikke vær for beskjeden, men du må ikke skryte for mye heller.Del dine suksesser i konteksten av teamarbeid og samarbeid. Du kan ikke gjøre noe galt med å være selvsikker, trygg og energisk. Arrogant og pretensiøs er drepende. Fremfor alt, vær oppriktig og ekte. 

Her er et eksempel på en profiltekst for deg som innholdsforfatter:

Tilpassbar profiltekst 

Erfaren innholdsforfatter med høy kompetanse innen research, skriving og publisering av overbevisende innhold. Resultatorientert og dyktig til å produsere meningsfylt og originalt arbeid for medieplattformer og kunder.

Kopiert!

Arbeidshistorikk

Å organisere arbeidshistorikken i CV-en din bør være enkelt hvis du har erfaring som innholdsforfatter, kanskje inkludert din nåværende jobb. Den generelt anbefalte omvendt kronologiske strukturen vil fungere fint.

Jobbsøkere som er nye i yrket - kanskje nylig uteksaminerte eller fremdeles studenter - kan vurdere  et kronologisk eller funksjonelt oppsett. 

Omvendt kronologisk oppsett betyr omvendt datert rekkefølge: din nåværende/nyeste jobb vises først og din første jobb kommer sist. Hvis det er huller i arbeidshistorikken din eller perioder da du jobbet i urelaterte yrker, bør du alltid liste relevante jobber først, igjen i omvendt kronologisk rekkefølge.

Hver jobboppføring starter med arbeidsgivers navn, sted og når du jobbet der. Under det er en punktliste over dine bidrag. Vær spesifikk og bruk dynamiske handlingsverb i preteritum eller presens: for eksempel "skapte" i stedet for "ansvarlig for å skape" (eller verre, "ansvarlig for skapelsen av"). Språket ditt bør fremheve prestasjon fremfor ansvar. 

Når det gjelder prestasjonene dine, er det en god idé å fokusere på resultater og utfall der det er mulig. Hadde det en effekt på nettrafikk eller inntekter? Ble leserne overbevist eller påvirket av din oppfordring til handling? Innholdsforfattere har ofte en fordel ved å kunne tallfeste suksessene sine. Når du kan underbygge arbeidsprestasjonene dine, blir CV-en din rikere. 

Eksperttips

Selv erfarne forfattere trenger ofte hjelp med CV-skriving.  Se følgende eksempler på prestasjonsfokusert arbeidshistorikk:

 • Oppnådde en stigning på 120 % i antall kunder, sikret 7500 nye abonnenter på seks måneder etter utvikling og lansering av en nisjemarkedsføringskampanje.
 • Skapte brosjyrer og støttemateriell som bidro til maks kapasitet på salgsarrangementer for en ledende leverandør av teknologiløsninger.
 • Gjorde det mulig for et medisinsk faktureringsselskap å dominere markedet i Norden med vellykkede PR-initiativ.
 • Skrev pressemeldinger som sikret medieoppslag i Dagens Næringsliv,, Aftenposten  og Finansavisen..

Generelt bør kun relevante jobber – som innholdsforfatter - være på CV-en din. Et unntak ville være relevant kunnskap eller erfaring fra en ikke-skrivejobb når du søker jobb hosen bestemt arbeidsgiver eller bransjenisje. Kanskje du har siktet deg inn på en jobb med å skrive blogger om hageemner, da bør du absolutt inkludere sommerjobben du hadde på et gartneri. 

Her er et eksempel på et avsnitt for arbeidshistorikk:

Tilpassbar arbeidshistorikk CV-eksempel

Innholdsforfatter på Synergis Creative Norge, Drammen
Februar 2021 — Dags dato

 • Jobber med interne og eksterne samarbeidspartnere for å utvikle og gjennomføre innholdsstrategier.
 • Oppnår gode resultater med hensyn til prosjektkrav og tidsfrister.
 • Utfører omfattende research og skaper stimulerende innhold.
 • Samarbeider tett og godt med teamet for å overgå prosjektmålene.

 

Innholdsforfatter på klarTEKST og konTEKST, Drammen
Juli 2018 — Februar 2021

 • Jobbet med research og innholdsskaping for en rekke sosiale medier, blant annet Facebook, LinkedIn og Instagram.
 • Jobbet på tomannshånd med viktige kunder for å forstå deres behov og langsiktige mål.
 • Utviklet innholdsstrategier for å sikre ønskede resultater.
 • Skrev informative, motiverende og kreative artikler.
 • Skapte innhold som gjenspeiler selskapets idealer og tjenester.
Kopiert!

Ferdighetsavsnitt

I tråd med profilteksten og arbeidshistorikken, setter ferdighetslisten et ekstra skarpt søkelys på det som betyr noe. Den relative enkelheten i strukturen gir deg fleksibilitet til å endre CV-en for hver målrettede jobb. Det er ofte en ideell mulighet til å bruke nøkkelord som fremhever dine mest relevante kvalifikasjoner. Du kan også belyse styrker som ikke kommer godt frem i arbeidserfaringen eller utdanningen din. 

Husk å inkludere en blanding av harde og myke ferdigheter som hjelper med å definere deg som en perfekt match for jobben og arbeidsgiveren, inkludert bedriftskulturen. 

Statistisk innsikt

Ifølge Indeed.com er disse de ni viktigste ferdighetene for innholdsforfattere:

 • Tilpassningsevne
 • Research
 • Originalitet
 • Søkemotoroptimalisering (SEO)
 • Tidsstyring
 • Kommunikasjon
 • Redigering
 • Kunnskap om sosiale medier

Harde ferdigheter relaterer seg til kompetansen din i å oppfylle jobbkrav, i en mer praktisk forstand. Innholdsforfattere kan være eksperter på research med strategisk finesse som fininnstiller språket og tonen etter publikum og ønsket utfall. Når det gjelder tekniske ferdigheter, kan kjennskapen deres til programvare omfatte nettdataanalyse, tekstbehandling, overvåking av sosiale medier og innholdsadministrasjon. 

Myke ferdigheter er det som får deg til å fungere som kollega eller løfter dine prestasjonsstyrker. For eksempel gjør mellommenneskelige ferdigheter deg til en ypperlig kommunikator, som jobber effektivt med andre i team eller lederroller. Hvis komfortsonen din er å jobbe selvstendig - selv på et kontor hvis ikke hjemmefra - kan noen arbeidsgivere være beroliget av tanken på at du også trives å jobbe sammen med andre. På den annen side trenger de forsikring om at du ikke er en eremitt. Formidle derfor at du tar imot instruksjoner og tilbakemeldinger godt. Du er vant til å samarbeide, koordinere og holde kontakten med alle andre involvert i arbeidsflyten.

Her er et eksempel på et ferdighetsavsnitt for innholdsforfatter: 

Tilpassbart ferdighetsavsnitt 
 • Kommunikasjonsevner
 • Effektiv tidsstyring
 • Evnen til å jobbe under press
 • Redigering og korrekturlesing
 • Kreativ skriving
Kopiert!

Utdanningsavsnitt

Utdanningsdelen i en innholdsforfatters CV er vanligvis rett frem. Det er her du lister opp utdanningen din. Pass på å nevne akademiske utmerkelser eller andre spesielle prestasjoner og æresbevisninger. 

Ytterligere diplomer og sertifiseringer som er relevante for opplæringen og den faglige utviklingen din hører også med på denne listen, sammen med praksisplasser. Fra opplæring på jobben til kurs, workshops og webinarer du har fullført som et arbeidskrav eller på egen hånd. Ikke overse noe som skiller deg ut fra mengden.

Det samme gjelder for medlemskap i foreninger som utvider og løfter din kunnskap og dine ferdigheter. Lag en sammenheng mellom disse læringskanalene og evnen din til å holde tritt med den digitale innholdssektoren i stadig utvikling. Kanskje arbeidet ditt har fått anerkjennelse blant kolleger i en konkurranse gjennom en slik faglig forening. Ta det absolutt med på CV-en. 

Med mindre det er en spesiell grunn, bør bare relevant høyere utdanning vises på CV-en din. Ettersom høyere utdanning generelt er et akseptert minimumskrav for ansettelse av innholdsforfattere, er det uvesentlig hvor du gikk på videregående. Men hvis du mangler relevant høyere utdanning, er det verdt å bekrefte videregående på CV-en.

I samme ånd kan det være  best å utelate universitetsgrader i urelaterte fag. Igjen er det unntak for innholdsforfattere i et felt der arbeid og utdanning overlapper hverandre. Søkere til en jobb som innholdsforfatter innen velvære kan ha en medisinsk grad eller et personlig trenerdiplom. En utdanning som ernæringsfysiolog vil være en fordel for en nisjestilling i matbransjen. 

Vurder å snu rekkefølgen på arbeidshistorikken og utdanningsavsnittet i disse tilfellene: du har lite eller ingen arbeidserfaring som innholdsforfatter, din utdanningsbakgrunn er spesielt imponerende eller relevant for jobben du søker på, eller du er en frilans innholdsforfatter som starter opp eller satser på en binæring.

Her er et eksempel på et utdanningsavsnitt for innholdsforfattere:

Tilpassbar utdanning CV-eksempel

Bachelor i tekst og skribent, Kristiania, Oslo
September 2016 — Mai 2019

Drammen videregående skole
August 2013 — Mai 2016

Kopiert!

CV-oppsett og design 

Som innholdsforfatter trenger du ikke å bli minnet på at CV-oppsettet og det visuelle alltid er viktig i et profesjonelt dokument. Du er vant til å sørge for at arbeidet ditt ser like bra ut som det leses, selv om noen andre tar seg av designet og oppsettet. 

Det du har felles med alle andre jobbsøkere er målet om et ryddig CV-oppsett som er lett å lese. De samme grunnleggende reglene gjelder for marger, mellomrom, proporsjoner og balansen mellom tekst og tomrom. Sannsynligvis har du kunnskapen og talentet til å designe en stilig CV som yter innholdet rettferdighet: tiltrekkende men uten triks, plettfri, balansert og finpusset. Men med mindre du gjerne vil bruke så mye tid og energi på å lage CV-en din fra bunnen av, finnes det enklere måter.

Vurder å bruke en av våre felttestede CV-maler, hvor de mest tidkrevende aspektene ved design og oppsett allerede er gjort for deg. Du er garantert like fornøyd med sluttresultatet, spesielt etter å ha lagt til ditt eget originale preg. 

Ett siste steg før du er klar til å trykke på «Send»-knappen: last ned og lagre CV-en din som en PDF, som beholder all formateringen. Dette filformatet for CV-en din som innholdsforfatter vil sikre at dokumentet som vises på ansettelsesansvarliges datamaskin ser nøyaktig likt ut som på din egen. 

Men hvis søknaden din må forbi automatiserte søknadssystemer, må du dobbeltsjekke hvilket filformat det foretrekker og/eller aksepterer. Selv om det er svært viktig å bevare den visuelle formateringen av CV-en din, aksepterer noen nettbaserte søknadssystemer kun Word-filer. Bedre føre var enn etter snar.

Viktig å få med seg

 1. I kraft av din ekspertise som innholdsforfatter er listenlagt høyt for å lage en topp CV, samtidig som du også har en større fordel ved å være i stand til å mestre oppgaven.
 2. Ettersom etterspørselen etter innholdsforfattere forblir sterk, vil nedbemanning i bokbransjen og nyhetsmediene øke presset på digitale forfattere for å opprettholde sin konkurranseevne.
 3. Forsknings- og strategiferdigheter vil tjene deg godt når du skaper en tilpassbar CV skreddersydd til de spesifikke jobbkvalifikasjonene og kravene til hver potensielle arbeidsgiver.
 4. Tilpass CV-en din deretter ved å inkludere nøkkelord som samsvarer med den oppførte stillingsbeskrivelsen i profilteksten, arbeidshistorikken og ferdighetsavsnittet samtidig som du identifiserer dine styrker som kandidat.
 5. Ved å bruke det nettbaserte CV-verktøyet og ett av CV-eksemplene på CVapp.no kan du konsentrere deg om å skrive en verdig CV, samtidig som du kan sette ditt eget kreative preg på den.
Opprett CV-en din på 15 minutter
Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV
4.4
Redigere denne CV-en
Del denne artikkelen

Flotte CV-maler

Overbevis arbeidsgivere og rekrutterere ved å bruke en av våre 25+ profesjonelt designede CV-maler.
4 av 5
basert på 708 anmeldelser på Trustpilot
Bruk denne malenStockholm resume template
Stockholm
8 900 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenNew York resume template
New York
4 100 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenWien resume template
Wien
2 300 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenSydney resume template
Sydney
2 000 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenLondon resume template
London
3 900 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenDublin resume template
Dublin
4 100 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenMoscow resume template
Moscow
750 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenAmsterdam resume template
Amsterdam
1 800 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenMadrid resume template
Madrid
1 600 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenSantiago resume template
Santiago
1 300 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenSingapore resume template
Singapore
740 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenOslo resume template
Oslo
600 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenCape Town resume template
Cape Town
60 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenParis resume template
Paris
570 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenBerlin resume template
Berlin
1 500 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenGenève resume template
Genève
35 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenVancouver resume template
Vancouver
520 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenTokyo resume template
Tokyo
360 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenMilan resume template
Milan
940 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenLisboa resume template
Lisboa
240 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenBarcelona resume template
Barcelona
500 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenCopenhagen resume template
Copenhagen
100 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenChicago resume template
Chicago
160 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenRio resume template
Rio
210 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenRoma resume template
Roma
210 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenBoston resume template
Boston
120 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenRirekisho resume template
Rirekisho
62 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
4 600 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenAten resume template
Aten
150 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenBrussel resume template
Brussel
84 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenPraha resume template
Praha
29 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenShanghai resume template
Shanghai
53 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenToronto resume template
Toronto
2 100 000 brukere valgte denne malen
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler