1. CV-eksempler
 2. Konditor
Skrevet av Anna MuckermanAnna Muckerman

Konditor CV-eksempel

En veltestet, jobbspesifikk CV-mal for å dra i land drømmejobben i 2024. Du kan tilpasse hvilken som helst Konditor eksempel-CV for å få en rask start, og enkelt opprette en perfekt CV på bare få minutter. Bare fyll inn detaljene dine, last ned din nye CV & start jobbsøkingen allerede i dag!
4.1
Gjennomsnittlig rangering
25 har allerede gitt sin stemme
Konditor CV-eksempel
Redigere denne CV-en

Hvis det er på tide å piske sammen en tilfredsstillende ny jobb som konditor, bør du ikke stole kun på dine søte kreasjoner. Du trenger også en CV som forklarer dine karrierevalg og interesser, samt din personlighet, for den som skal ansette deg. Heldigvis er vi her for å hjelpe. 

Denne guiden og det tilhørende CV-eksempelet vil vise deg hvordan du som konditor:

 • Velger de viktigsteavsnittene  for CV-en din, inkludert arbeidshistorikk, profiltekst og ferdighetsavsnitt
 • Velger det besteoppsettet
 • Lager en layout og design som gjør at søknaden din fanger oppmerksomhet og hjelper deg med å få jobben!

Hva gjør en konditor?

Konditorer er personer som lager et utvalg av bakverk og desserter, vanligvis inkludert kjeks og kaker, godteri, sjokolade og andre søtsaker. De jobber typisk i bakerier, spesialforretninger, restauranter, hoteller eller som selvstendige. Konditorer opprettholder hygieniske og organiserte kjøkkenmiljøer, og bruker verktøy og maskiner i selve arbeidet. De samler ingredienser, følger oppskrifter og sikter på å oppnå høyest mulig kundetilfredshet. Konditorer må ha kunnskap om vitenskapen bak baking og dessertlaging for å oppnå ønskede resultater. De kreves vanligvis også å ha et høyt kreativ nivå, noe som lar dem skape innovative og tiltrekkende design. Konditorer kan jobbe alene eller med annet kjøkkenpersonale. 

Hvordan skrive CV for en konditor 

For å skrive en flott CV som konditor må du inkludere følgende avsnitt:

 • Topptekst
 • Profiltekst
 • Arbeidshistorikk
 • Ferdighetsavsnitt
 • Utdanningsavsnitt

En vellykket konditor-CV skal tydelig formidle en kandidats evne til å skape tiltrekkende bakverk og desserter. CV-en bør inkludere et sterkt profilavsnitt som ryddig og effektivt oppsummerer kandidatens evner, talenter og erfaringer med bakverk og desserter. Det er viktig å holde profilavsnittet kortfattet, samtidig som man klarer å inkludere de mest imponerende detaljene fra det profesjonelle arbeidet og verdien en konditor tilfører.

CV-en bør i tillegg inneholde en velorganisert arbeidshistorikk som lister opp stillinger i omvendt kronologisk rekkefølge, med spesielt fokus på jobber i matbransjen. Pass på å bruke sterke handlingsverb som fremhever dine ferdigheter og evner. CV-en din bør også inneholde  et godt gjennomtenkt ferdighetsavsnitt som gir en fristende miks av myke og harde ferdigheter relatert til konditorarbeidet. Det anbefales alltid å lese stillingsbeskrivelsen for jobben du søker på og ta med ønskede ferdigheter fra den i din egen CV. 

Eksperttips

Hvis du søker jobb i et mellomstort eller stort selskap, bør du sikre at CV-en din ikke knekker sammen under presset fra automatiserte søknadssystemer (ATS).  Disse CV-skannerne ser etter nøkkelord basert på stillingsbeskrivelsen skrevet av arbeidsgiveren. Bare de høyest rangerte CV-ene sendes videre for gjennomgang av den ansettelsesansvarlige. Pass på at din CV ikke blir brent i prosessen. Det gjør du ved å legge til viktige oppgaver og ferdigheter fra stillingsbeskrivelsen i de relevante CV-avsnittene.

Velge det beste CV-oppsettet for konditorer 

De fleste konditorer som har et visst nivå av tidligere erfaring bør velge den standard omvendte kronologiske rekkefølgen. Denne strukturen er sentrert rundt en arbeidshistorikk der du kan liste opp dine relevante stillinger, og starte med den nyeste og jobbe deg bakover gjennom de siste 10 årene. Dette CV-oppsettet er ofte det beste valget fordi det foretrekkes av ansettelsesansvarlige og lettest kan leses av ATS-systemer. 

Noen kandidater kan imidlertid finne at de trenger et CV-oppsett som tilbyr litt mer fleksibilitet. For lærlinger og selvstendig næringsdrivende kan det funksjonelle CV-oppsettet la deg liste relevant erfaring og ferdigheter uten å måtte opprette en full arbeidshistorikk. Et hybridoppsett, som kombinerer omvendt kronologisk og funksjonell struktur, kan også fungere godt i denne situasjonen. 

Profiltekst 

Profilteksten er stedet for å fremheve dine toppferdigheter sammen med personlighetstrekkene som gjør deg effektiv som konditor. Disse 3-5 setningene bør gi ansettelsesansvarlige en smak av hva du har å tilby samtidig som de oppfordrer dem til å lese resten av detaljene lenger nede på CV-en. Ved å bruke tall og beskrivende språk kan du skille deg ut helt fra toppen av siden. 

Her er profilteksten fra vårt CV-eksempel for konditorer.

Tilpassbar profiltekst

Dyktig og dreven konditor med over fjorten års erfaring og som skaper delikate og svært tiltalende desserter og kaker til restauranter og arrangementer fra lunsj til gourmetmat. Omfattende ekspertise i å lage håndverksbrød, desserter, bakverk, sjokolade og en rekke ulike typer konfekt. Til enhver tid oppdatert på nye konditorteknikker og regler og lovverk om mattrygghet.

Kopiert!

Arbeidshistorikk

Siden arbeidshistorikken sannsynligvis vil være fokuset for CV-en din, vil du sørge for å gjøre en flott jobb med å formidle alle ferdigheter og erfaringer du bidrar med. Først lister du relevant erfaring, med den nyeste jobben først. Pass på å inkludere stillingstittel, arbeidsgivers navn, sted og arbeidsperioder. Under kan du gi liste opp 4-5 punker som viser dine styrker, oppgaver og prestasjoner. Kvantifiser påvirkningen du hadde ved å legge til tall, statistikk og handlingsverb. 

Her er arbeidshistorikken fra vårt CV-eksempel for konditorer.

Tilpassbar arbeidshistorikk

Sjefskonditor på Hafjell konditori og catering
November 2018 — Dags dato

 • Fokus på roterende og sesongbaserte desserter og bakverk.
 • Tilbereder spesielle desserter for arrangementer utenfor konditoriet.
 • Utvikler et stort utvalg av signaturretter, fra bakevarer og desserter til konfekt.
 • Kjent for å innlemme kunst og håndverk i delikate kaker og desserter.
 • Lager signaturkaker til bryllup og andre spesielle arrangementer.
 • Holder bake- og konditorkurs for spesielt interesserte.
 • Kan vise til høy kundetilfredshet, noe som resulterer i mange tilbakevendende kunder.

 

Konditor på Kvitfjell konditori og catering
Juli 2011 — Oktober 2018

 • Håndterte alle aspekter av den daglige produksjonen av bakverk, desserter og konfekt.
 • Ansatte og lærte opp konditorassistenter.
 • Introduserte nye desserter hver måned.
 • Fokus på å lage delikate kaker og luftige bakverk.
 • Lagde desserter til spesielle anledninger og arrangementer.
Kopiert!

Utdanningsavsnitt

Selv om du kanskje ikke trenger formell opplæring, kan all utdanning, dine læreplasser eller grader bidra til å vippe vektskålen i din favør. List opp alle grader og sertifiseringer her. Eventuelle utmerkelser eller hedersbevisninger bør også noteres. Hvis du har en bachelorgrad, kan du utelate videregående skole. Du kan ta med sertifiseringer her eller opprette en egen seksjon som fremhever dem. 

Sjekk oppsettet av utdanningsavsnittet i vårt CV-eksempel nedenfor.. 

Tilpassbart utdanningsavsnitt

Fagbrev, opplæring i bedrift, Bakeriet på Trysil
August 2009 — Juni 2011

Konditorlinjen, Trysil videregående skole
August 2007 — Juni 2009

Kopiert!

Ferdighetsavsnittet

Som konditor er dine ferdigheter kjernen i det du gjør. Dette CV-avsnittet hjelper deg med å fremheve dem i en punktliste. Sørg for å bygge et sammenhengende bilde basert på arbeidshistorikken  og arbeidsgiverens behov som skissert i stillingsbeskrivelsen. Pass på å inkludere en solid miks av myke ferdigheter som kreativitet eller renslighet og harde ferdigheter som kompetanse om matsikkerhet.

Her er ferdighetsavsnittet fra vårt CV-eksempel. 

Tilpassbart ferdighetsavsnitt
 • Omfattende kunnskap om matkjemi
 • Mattrygghet og mathygiene
 • Teknikker for tilberedning av desserter
 • Menyutvikling
 • Estetikk og design
 • Kvalitetssikring
Kopiert!

CV-layout og design

Akkurat som en kake er mer appetittvekkende når den er dekket av nydelig påført glasur, er CV-en din mer tiltrekkende når den er pakket inn med en flott layout og design. Layouten bidrar til å skape et bilde av deg som en profesjonell kandidat som tar yrket sitt på alvor, og siden konditorfaget er kreativt, vil du ha den ekstra fordelen av å vise din personlige stil. 

En liten fargeklatt og en tiltrekkende topptekst bidrar til å få CV-en din til å skille seg ut. Pass på å vurdere arbeidsgiverens merkevare. For eksempel vil et eksklusivt hotell sannsynligvis kreve en annen CV-layout enn en lokal dagligvarekjede. Du kan ta bort usikkerheten om layouten, eller til og med opprette flere design for flere stillinger, ved å bruke en CV-mal.

Alle eksempler
 • Holde deg til standard margstørrelse på 1 tomme
 • Fremheve navnet ditt og kontaktdetaljene i toppteksten
 • Bruke skriftstørrelsen på 10-12 punkter
Ikke gjøre
 • Fylle siden med for mye tekst som gjør den vanskelig å lese
 • Sende inn en CV uten å korrekturlese først
 • Bruke mer enn 1-2 skrifttyper eller farger på samme CV

Viktig å få med seg

 1. CV-en er det beste stedet for å fremheve dine prestasjoner og ferdigheter.
 2. En energisk og kreativ profiltekst kan gjøre at du skiller deg ut blant kandidater med lignende ferdigheter.
 3. Ikke glem å tallfeste dine prestasjoner i arbeidshistorikken.
 4. Sjekk vårt CV-eksempel spesielt rettet mot konditorer for flere layout- og designideer.
Opprett CV-en din på 15 minutter
Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV
4.1
Redigere denne CV-en
Del denne artikkelen

Flotte CV-maler

Overbevis arbeidsgivere og rekrutterere ved å bruke en av våre 25+ profesjonelt designede CV-maler.
4.5 av 5
basert på 706 anmeldelser på Trustpilot
Bruk denne malenStockholm resume template
Stockholm
8 800 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenNew York resume template
New York
4 100 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenWien resume template
Wien
2 200 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenSydney resume template
Sydney
1 900 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenLondon resume template
London
3 800 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenDublin resume template
Dublin
4 000 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenMoscow resume template
Moscow
740 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenAmsterdam resume template
Amsterdam
1 700 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenMadrid resume template
Madrid
1 500 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenSantiago resume template
Santiago
1 300 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenSingapore resume template
Singapore
730 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenOslo resume template
Oslo
590 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenCape Town resume template
Cape Town
58 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenParis resume template
Paris
560 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenBerlin resume template
Berlin
1 500 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenGenève resume template
Genève
34 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenVancouver resume template
Vancouver
520 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenTokyo resume template
Tokyo
350 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenMilan resume template
Milan
930 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenLisboa resume template
Lisboa
230 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenBarcelona resume template
Barcelona
490 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenCopenhagen resume template
Copenhagen
100 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenChicago resume template
Chicago
150 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenRio resume template
Rio
200 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenRoma resume template
Roma
200 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenBoston resume template
Boston
120 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenRirekisho resume template
Rirekisho
54 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3 500 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenAten resume template
Aten
120 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenBrussel resume template
Brussel
75 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenPraha resume template
Praha
22 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenShanghai resume template
Shanghai
39 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenToronto resume template
Toronto
2 000 000 brukere valgte denne malen
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler