1. eksempler
  2. Administrativ assistent
Skrevet av Anna MuckermanAnna Muckerman

Administrativ assistent følgebreveksempel

Bruk dette følgebrevet for å fullføre søknaden din for en stilling som Administrativ assistent, og bli ansatt raskere – uten frustrasjon eller usikkerhet. Dette følgebreveksemplet er spesielt designet for Administrativ assistentstillinger i 2024. Dra nytte av eksempelsetningene våre og vårt profesjonelle oppsett, og last ned det perfekte følgebrevet på bare få minutter.
4.3
Gjennomsnittlig rangering
54 har allerede gitt sin stemme
Administrativ assistent følgebreveksempel
Rediger følgebrev

Som administrative assistent utfører du en viktig rolle i alt fra store organisasjoner til små bedrifter. Det er grunnen til at rekrutteringsansvarlige leter etter kandidater som er organiserte, effektive og er flinke på å kommunisere, for å fullføre både vanlige administrative oppgaver og større prosjekter. Når det gjelder å dra i land en stilling som administrativ assistent, er CV-en bare halvparten av en overbevisende søknad. Mens CV-en egner seg utmerket til å oppgi navn og datoer, er mulighetene til å fortelle din personlige historie og dine tidligere suksesser ganske begrenset. Det er her et følgebrevet kommer inn.

Et fremragende følgebrev kan gjøre forskjellen mellom en noenlunde passende kandidat og en som en rekrutteringsansvarlig ikke kan vente med å intervjue. Det kan være stor rift om stillinger som administrativ assistent, men med denne guiden og CVapp.no sitt profesjonelle designverktøy, har du kunnskapen til å bestå denne prøven med glans. Hvis du ikke allerede har perfeksjonert CV-en din, bør du begynne med det. Sjekk våre CV-eksempler og maler som er spesifikke for stillinger som administrativ assistent, og vår komplette guide om hvordan du skriver en CV. Nå er det på tide å komme i gang med et flott følgebrev for å dra i land drømmejobben som administrativ assistent.

Oppsett på følgebrev for en stilling som administrativ assistent, og vanlige feil

Når du søker på en svært konkurransepreget stilling som denne, bør du sjekke våre følgebrevtips, for å unngå de vanligste fallgruvene:

  1. Uspesifikke brev. Sjansen er stor for at arbeidsgiveren kommer til å få massevis av uspesifikke brev, og de fleste av dem vil raskt havne i søpla. Gi rekruttererne en god grunn til å ringe deg. Vis dem hvorfor du ikke bare vil ha hvilken som helst administrativ assistentjobb, men at du vil ha DENNE jobben. Skreddersy brevet ditt etter jobbkravene, og glem ikke å nevne hvorfor du er kvalifisert og motivert til å jobbe i denne bransjen.
  2. Formateringsfeil. Brevet ditt skal ikke se ut som om det var skrevet på profesjonelt designet brevpapir, men oppsettet bør være i tråd med det selskapet ønsker å formidle. I visse bransjer hjelper ikke dristige farger deg til å skille deg ut, men heller til å fremstå som uegnet. Profesjonelt formateringsverktøy kan gjøre det lettere å oppnå balanse.
  3. Stave- og grammatikkfeil. Som administrativ assistent krever arbeidsoppgavene dine at du er velorganisert og har øye for detaljer. Et følgebrev spekket med skrivefeil sender derfor et motsatt signal. Sørg for å bruke stavekontrollen eller la en venn lese brevet en siste gang før du sender inn søknaden din.
  4. Konfidensiell informasjon. I denne stillingen kommer du i berøring med mye konfidensiell informasjon, både av personlig og profesjonell art. Selv om du kanskje har hjulpet sjefen din med å organisere bryllupsreisen, er det informasjon som er best å unnlate fra følgebrevet ditt. Du vil ikke at en potensiell arbeidsgiver skal sitte og lure på hvilke av hemmelighetene deres som kan ende i fremtidige jobbsøknader.

Viktig å få med seg

  • Når arbeidsmarkedet krymper i visse bransjer (og vokser i andre), forventes det av administrative assistenter at de kan alt om bransjen og dens organisatoriske behov.
  • Personlighet er et viktig karaktertrekk som rekruttererne ser etter, spesielt i en støttende stilling som denne. Du må fremheve at du kan ta og overføre ansvar, har en positiv holdning og er effektiv.
  • Videre bør du sette fokus på at du liker å utvikle et både profesjonelt og personlig forhold til bransjen og selskapet.
  • Husk at administrative assistenter forventes å være profesjonelle og diskrete. Unngå tabber som å inkludere privat eller konfidensiell informasjon, enten om deg selv eller dine tidligere arbeidsgivere.
  • Forsikre deg om at oppsettet er perfekt, ellers risikerer du et negativt førsteinntrykk. Profesjonelt verktøy kan hjelpe deg med perfeksjoneringen.

Nå er det på tide å ta sjansen og lage ditt profesjonelle følgebrev for å dra i land drømmejobben. Med CVapp.no sitt profesjonelt designede verktøy, blir det enkelt og greit å lage det perfekte følgebrevet på få minutter!

Opprett et følgebrev på få minutter
Opprett et følgebrev på få minutter
Skill deg ut og bli ansatt raskere med våre jobbvinnende, profesjonelt designede følgebrevmaler.
Opprett et følgebrev
4.3
Rediger følgebrev
Del denne artikkelen

Gratis profesjonelt designede maler

Med over 10 millioner opprettede CV-er og følgebrev, er CVapp.no den ledende nettbaserte karriereskaperen som drar i land jobbintervjuer
4 av 5
basert på 708 anmeldelser på Trustpilot
Bruk denne malenStockholm cover_letter template
Stockholm
1 400 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenNew York cover_letter template
New York
450 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenWien cover_letter template
Wien
120 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenSydney cover_letter template
Sydney
160 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenLondon cover_letter template
London
290 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenDublin cover_letter template
Dublin
250 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenMoscow cover_letter template
Moscow
63 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenAmsterdam cover_letter template
Amsterdam
160 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenMadrid cover_letter template
Madrid
150 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenSantiago cover_letter template
Santiago
140 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenSingapore cover_letter template
Singapore
53 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenOslo cover_letter template
Oslo
57 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenCape Town cover_letter template
Cape Town
7 900 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenParis cover_letter template
Paris
36 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenBerlin cover_letter template
Berlin
94 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenGenève cover_letter template
Genève
3 400 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenVancouver cover_letter template
Vancouver
46 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenTokyo cover_letter template
Tokyo
62 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenMilan cover_letter template
Milan
52 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenLisboa cover_letter template
Lisboa
30 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenBarcelona cover_letter template
Barcelona
29 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenCopenhagen cover_letter template
Copenhagen
23 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenChicago cover_letter template
Chicago
20 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenRio cover_letter template
Rio
29 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenRoma cover_letter template
Roma
5 700 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenBoston cover_letter template
Boston
18 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenToronto cover_letter template
Toronto
110 000 brukere valgte denne malen
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler