1. eksempler
  2. Resepsjonist
Skrevet av Anna MuckermanAnna Muckerman

Resepsjonist følgebreveksempel

Bruk dette følgebrevet for å fullføre søknaden din for en stilling som Resepsjonist, og bli ansatt raskere – uten frustrasjon eller usikkerhet. Dette følgebreveksemplet er spesielt designet for Resepsjoniststillinger i 2024. Dra nytte av eksempelsetningene våre og vårt profesjonelle oppsett, og last ned det perfekte følgebrevet på bare få minutter.
4.5
Gjennomsnittlig rangering
27 har allerede gitt sin stemme
Resepsjonist følgebreveksempel
Rediger følgebrev

Fra hoteller og sykehus til advokatfirmaer og små bedrifter, resepsjonister er ansiktet utad for mange institusjoner som muliggjør hverdagen vår. Som resepsjonist ønsker du gjester, pasienter, kunder og besøkende velkommen, svarer på telefonen og hjelper til med administrative oppgaver. Ikke bare er denne stillingen en stor ressurs for selskapet, du får også unike muligheter for forfremmelse, både innen det administrative og bransjen du jobber i. Du må forvente at du får sterk konkurranse når du skal dra i land en unik resepsjoniststilling som åpner dører for en tilfredsstillende karriere. For å slå konkurrentene trenger du ikke bare en enestående CV.

Du trenger også et flott følgebrev for å overbevise en arbeidsgiver om at nettopp du har den rette blandingen av ferdigheter og personlighet for å få jobben gjort. Det er her denne guiden kommer inn. CVapp.no har en hel samling verktøy og tips designet spesielt for å dra i land drømmejobben som resepsjonist. Hvis du ikke allerede har perfeksjonert CV-en din, anbefaler vi at du begynner med vår komplette guide om hvordan du skriver en CV, samt våre resepsjonistspesifikke CV-eksempler og tilpassbare maler. Når du er ferdig med CV-en din er det på tide å skrive et enestående følgebrev.

Oppsett på følgebrev for en resepsjonist, og vanlige feil

For å maksimere sjansene for suksess, bør du bruke disse følgebrevtipsene og unngå de vanligste fallgruvene som andre kandidater som søker på resepsjoniststillinger gjør:

  • Uspesifikke brev: Det kan virke enkelt å skrive ett alminnelig brev og bare endre noen få detaljer hver gang du sender inn søknaden. Men pass på: Rekrutterere kan se dette på lang avstand. Når du gjør en ekte innsats for å få kontakt med selskapet, er det mye lettere å etterlate et positivt inntrykk – og derfor bør du skreddersy følgebrevet slik at det passer helt til nettopp den resepsjoniststillingen du søker på. Og det hver eneste gang du sender inn en søknad.
  • Konfidensiell informasjon: En resepsjonist har tilgang til mye privat informasjon, enten det dreier seg om sjefen, selskapet eller kundene. Selv om noe av det kan være en spennende anekdote, er det viktig at du utelater all konfidensiell informasjon eller skadelige opplysninger om en tidligere arbeidsgiver, for å gi et pålitelig inntrykk hos de rekrutteringsansvarlige.
  • Grammatikk- og formateringsfeil: Når du søker på en jobb som resepsjonist får skrive- og grammatikkfeil deg til å se slurvete ut og at du ikke har øye for detaljer, selv om du skriver at du har det. Du kan enkelt unngå disse feilene ved å bruke stavekontroll og få en venn til å korrekturlese søknaden din før du sender den inn. Når det gjelder oppsettet, er det visuelle inntrykket helt avgjørende. Et profesjonelt formateringsverktøy kan sørge for at du får den rette balansen.
  • Feil tone: En resepsjonist skal være stolt av arbeidet sitt og sin støttende rolle. Tonen din bør formidle at du er en engasjert lagspiller, uten å gi inntrykk av at du har tenkt å omorganisere selskapet med dine sterke lederevner. Du bør også matche skrivestilen din med måten selskapet snakker om seg selv med hensyn til formalitet eller fortrolighet.

Viktig å få med seg

  1. Et utmerket følgebrev er en sentral del av en jobbsøknad for en stilling som resepsjonist. Maksimer sjansene dine for suksess ved å skreddersy brevet til akkurat den bransjen og stillingen du har tenkt å jobbe i.
  2. Selv om et følgebrev har god plass til egen kreativitet og stil, bør du følge standardstrukturen for ikke å forvirre den potensielle arbeidsgiveren din.
  3. Som resepsjonist skal følgebrevet ditt ose av profesjonell etikette og ferdigheter innen kundeservice. Det får du til ved å bruke illustrerende fakta og tall.
  4. En kortfattet, men likevel iøynefallende historie kan hjelpe deg med å få empati hos leserne og oppmuntre dem til å gi deg en sjanse.
  5. Oppsettet er det første en legger merke til, så sørg for å få det visuelle helt riktig. En profesjonell mal kan ta seg av dette raskt.

Det er på tide at du går videre i arbeidslivet ditt. Med våre følgebrevmaler og vårt CVapp.no-følgebrevverktøy, kan du opprette et profesjonelt følgebrev for en resepsjoniststilling, på kort tid.

Opprett et følgebrev på få minutter
Opprett et følgebrev på få minutter
Skill deg ut og bli ansatt raskere med våre jobbvinnende, profesjonelt designede følgebrevmaler.
Opprett et følgebrev
4.5
Rediger følgebrev
Del denne artikkelen

Gratis profesjonelt designede maler

Med over 10 millioner opprettede CV-er og følgebrev, er CVapp.no den ledende nettbaserte karriereskaperen som drar i land jobbintervjuer
4.5 av 5
basert på 706 anmeldelser på Trustpilot
Bruk denne malenStockholm cover_letter template
Stockholm
1 400 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenNew York cover_letter template
New York
430 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenWien cover_letter template
Wien
120 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenSydney cover_letter template
Sydney
160 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenLondon cover_letter template
London
280 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenDublin cover_letter template
Dublin
240 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenMoscow cover_letter template
Moscow
61 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenAmsterdam cover_letter template
Amsterdam
150 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenMadrid cover_letter template
Madrid
150 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenSantiago cover_letter template
Santiago
140 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenSingapore cover_letter template
Singapore
51 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenOslo cover_letter template
Oslo
55 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenCape Town cover_letter template
Cape Town
7 700 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenParis cover_letter template
Paris
35 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenBerlin cover_letter template
Berlin
92 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenGenève cover_letter template
Genève
3 300 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenVancouver cover_letter template
Vancouver
45 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenTokyo cover_letter template
Tokyo
61 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenMilan cover_letter template
Milan
50 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenLisboa cover_letter template
Lisboa
29 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenBarcelona cover_letter template
Barcelona
29 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenCopenhagen cover_letter template
Copenhagen
22 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenChicago cover_letter template
Chicago
19 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenRio cover_letter template
Rio
28 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenRoma cover_letter template
Roma
5 500 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenBoston cover_letter template
Boston
17 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenToronto cover_letter template
Toronto
100 000 brukere valgte denne malen
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler