1. Blog
 2. Jobbintervju
 3. 101 isbrytere – og hvordan du takler disse intervjuspørsmålene
Skrevet av Paul DruryPaul Drury

101 isbrytere – og hvordan du takler disse intervjuspørsmålene

22 minutter å lese
101 isbrytere – og hvordan du takler disse intervjuspørsmålene
Illustrering ved:Katya Vakulenko
Mens rekrutterere og ansettelsesansvarlige gjerne ser på isbrytere som en vennlig måte å starte et jobbintervju på, kan arbeidssøkere lure på om det ligger noe mer bak. Vi hjelper deg med en oversikt over denne typen intervjuspørsmål, samt hvordan du svarer på dem best mulig.

Det er få ting som er mer utfordrende for en ansettelsesansvarlig enn en kandidat som virker anspent og nervøs under intervjuet. En stresset kandidat kan ha vansker med å vise sin ekte personlighet og dele sine beste kvaliteter på en naturlig måte. Derfor kan en god isbryter være avgjørende for å hjelpe både intervjueren og kandidaten med å slappe av og skape en mer åpen dialog.

Ansettelsesansvarlige trenger en måte for å bryte ned barrierene som kan oppstå under et intervju. Og dette kan innebære å stille et forutsigbart spørsmål for å få samtalen i gang. Noen intervjuere har en naturlig evne til å få kandidaten til å slappe av og lette på atmosfæren, mens andre prøver å bryte spenningen med småprat og et par åpningsspørsmål for å bryte isen.

Selv om en isbryter kan virke som et enkelt spørsmål, bør du likevel være forsiktig med hvordan svaret ditt kan tolkes. En liten andel av de ansettelsesansvarlige vil ta svarene mer alvorlig, så det er viktig å gi et godt gjennomtenkt, men likevel enkelt og morsomt svar. Dette kan bidra til å sette en positiv tone for resten av intervjuet.

Alle er forskjellige, så vi kan umulig komme med fasitsvar på disse spørsmålene. Vi kan imidlertid gi noen råd om hvordan du kan formulere svarene dine. Et godt tips er å unngå å gå for dypt inn på spørsmålene eller være for detaljert: Et muntert spørsmål krever et raskt og vittig svar som holder tonen lett og avslappet.

I dette blogginnlegget gir vi eksempler på ulike typer åpningsspørsmål, sammen med noen tips om hvordan du kan besvare dem på en effektiv måte.

Vi har valgt ut åtte typer åpningsspørsmål som ofte dukker opp i jobbintervjuer for å bryte isen:

 • Spørsmål for å bli bedre kjent
 • Morsomme spørsmål
 • «Hvis du kunne»-spørsmål
 • Arbeidsrelaterte spørsmål
 • «Ville du helst»-spørsmål
 • «Svar med ett ord»-spørsmål
 • De verste spørsmålene
 • Ulovlige spørsmål

Det finnes mange flere slike spørsmål, så hvis du skulle gjenkjenne en isbryter er det bare å slappe av. Intervjueren prøver sannsynligvis å lette på stemningen og gjøre situasjonen mer avslappet slik at begge parter får en mulighet til å bli bedre kjent i en mer åpen samtale.

Å forberede seg på hvert enkelt spørsmål er ikke den mest effektive måten å bruke tiden på når du søker jobb. Det du bør gjøre er å gå inn i intervjuet med et åpent sinn og være klar til å tenke kreativt. 

Du kan bli stilt en hvilken som helst variant av de mange isbryterspørsmålene som finnes, så svar på det faktiske spørsmålet i stedet for å forsøke å bruke et godt forberedt svar. Lytt nøye etter eventuelle undertoner rundt hva svaret ditt kan bety for jobben.

Hvordan brukes isbrytere under et jobbintervju?

For deg som kandidat er det viktig å kjenne igjen isbryterspørsmålene, slik at du kan være litt mer avslappet i svaret ditt. Det er ikke noe verre enn å svare alvorlig på et spørsmål som er ment å få deg til å slappe av og få samtalen til å flyte.

Ansettelsesansvarlige kan også bruke en isbryter når intervjuet begynner å bli litt intenst, og de trenger et øyeblikk til å samle tankene. Intet jobbintervju varer i 60 minutter uten avbrudd, men lette, oppmuntrende spørsmål vil bli stilt innimellom de kritiske spørsmålene, så vær klar over det.

Det er også viktig å merke seg at disse spørsmålene fungerer begge veier. Selv om en kandidat ikke bør kaste bort intervjutiden på meningsløst småprat, er det mye man kan lære om sin fremtidige sjef ved å stille noen få, vennlige spørsmål. Alle intervjuer bør være en samtale som går frem og tilbake, så ikke vær redd for å delta litt i småpraten – hvis det passer.

Isbrytere har vist seg å være en god måte å knytte bånd på, så vis litt empati og gjør ditt beste for å besvare dem i den rette ånden. Ansettelsesledere stiller dem ikke fordi de ikke gidder å stille de vanskelige spørsmålene. De stiller dem fordi de ønsker å se en annen side av deg.

Eksperttips

Er det akseptabelt å bruke isbrytere i et jobbintervju? 

Noen ganger handler et intervjuspørsmål ikke bare om svaret du gir. En isbryter kan lette stemningen og hjelpe kandidaten til å slappe av. Det vil komme mange seriøse spørsmål, så det er vanlig å lette intervjuet med et og annet oppmuntrende spørsmål. Intervjueren er ikke ute etter å sette deg på prøve – de ønsker å skape en mer avslappet stemning.

I denne artikkelen vil vi ta for oss ulike kategorier av isbryterspørsmål. Det finnes ingen retningslinjer for i hvilken sammenheng de kan brukes. Dette vil avhenge av den enkelte ansettelsesansvarlige. Selv de mest erfarne konsernsjefene kan bli stilt noen av de mest grunnleggende intervjuspørsmålene – trikset ligger i hvordan de svarer. Hvilken inntrykk du gir, avhenger av deg selv.

Isbrytere for å bli bedre kjent med deg

Ethvert intervju starter med noen få, lette spørsmål for å løsne på tungebåndet og få kandidaten til å føle seg komfortabel. Noen av spørsmålene kan være arbeidsrelaterte, mens andre faller inn under småprat. Du bør ikke se bort fra at det faktisk kan komme noen uventede spørsmål også. Hensikten er uansett å bli bedre kjent med deg, så ikke ta denne typen åpningsspørsmål for seriøst.

Svar med det første du kommer på. Spar heller hjernekapasiteten til de vanskeligere spørsmålene som kommer senere i intervjuet. Autentisitet og spontanitet er viktig for å gjøre dine senere svar troverdige.

 1. Hva er favorittstedet ditt i verden?
 2. Hvilken kjendis beundrer du mest og hvorfor?
 3. Hva sier favorittfilmen din om deg?
 4. Hva driver du med på fritiden?
 5. Hva er den mest spilte sangen på spillelisten din?
 6. Hva er vanskeligst å oppnå på bucketlisten din?
 7. Hva ville du gjort hvis du visste at du ikke kunne mislykkes?
 8. Kan du fortelle om en hendelse som endret verdiene dine?
 9. Hvorfor står du opp om morgenen?
 10. Når gjorde du sist noe for første gang?
 11. Hva har vært ditt beste kjøp i år?
 12. Hva er et faktum om deg som ingen ville gjettet?
Eksperttips

Bør du forsøke å svare på et isbryterspørsmål med et svar som avslører noe dypt og meningsfylt om deg som kandidat? 

Vel, nei – ikke alltid. Det finnes spørsmål som rett og slett er formet for å få deg ut av «seriøst svar»-modusen, og lette stemningen litt. Å prøve å gi et seriøst svar på disse spøkefulle spørsmålene vil virke uekte. Noen ganger gjelder det bare å ta det som det kommer.

Morsomme isbrytere

Et jobbintervju kan være en stressende opplevelse, så en morsom isbryter kan hjelpe til å lette stemningen og redusere stressnivået ditt. Denne typen intervjuspørsmål er ikke for å irritere deg, og svarene dine vil ikke bli overanalysert. Hensikten til intervjueren er å få deg til å smile. At du elsker å spille shuffleboard eller har en annen særegen interesse vil ikke hemme muligheten din til å hale i land drømmejobben.

Dette er kanskje ikke spørsmål for voksne, men noen ganger må en litt anspent stemning bare lettes på. Intervjueren vil ikke kaste bort verken din eller sin egen tid, så ikke himle med øynene når du får et morsomt spørsmål, men svar met et smil om munnen. Husk å ikke le av svaret ditt før intervjueren har gjort det!

 1. Hvis du var et dyr, hva ville du vært og hvorfor?
 2. Hvilken sang beskriver livet ditt best for øyeblikket?
 3. Hvilken rolle ville du ønsket deg i en kjent (Hollywood)film?
 4. Kan du fullføre setningen «Jeg skulle ønske den nye sjefen min ville ...»?
 5. Hvilket nytt talent kunne du tenke deg å mestre?
 6. Hvordan ville du overlevd Dommedag eller en annen zombie-apokalypse?
 7. Hvilken fantasiverden kunne du tenke deg å leve i?
 8. Hvilken internettmeme får deg til å le høyest?
 9. Hva ville tittelen på selvbiografien din være?
 10. Hva ville du kjøpt hvis du ble lottomillionær?
 11. Hva er din favorittemoji?
 12. Hvilken (fiktiv) familie ville du helst være medlem av og hvorfor?
Eksperttips

Hvordan svarer du på spørsmål som får deg til å rødme? 

Et uventet spørsmål kan få deg til å bli rød i ansiktet fordi du ikke vet hvordan du skal svare på det. Hva forventer intervjueren? Hva bør du gjøre? Vær ærlig og si det første som faller deg inn. Intervjueren ønsker tross alt til å bli kjent med ditt sanne jeg.

Isbrytere som starter med: «Hvis du kunne ...»

Alle har drømmer om å slippe seg løs og leve i en helt annen verden. Fantasi er en viktig egenskap i mange yrker, og svarene på «Hvis du kunne»-spørsmål kan gi arbeidsgiveren innsyn i hvorvidt du har en åpen og kreativ tankegang. Svarene kan være ganske avslørende for personligheten din, så ta deg tid til å tenke deg godt om før du svarer.

Dette er med andre ord en situasjon der du må la tankene dine flyte. Mange av denne typen intervjuspørsmål handler om fremtiden og din mulige stilling i foretaket. Hensikten er å spørre om noe meningsfylt, så selv om spørsmålet kan virke rett på sak, krever det at du tar deg tid til å tenke nøye gjennom det og at du er ærlig.

 1. Hvis du kunne gi et råd til deg selv som 18-åring, hva ville det vært?
 2. Hvis du kunne ha en ekstra hjerne på jobben, hvordan ville du brukt den?
 3. Hvis du kunne ha bare én superkraft, hvilken ville du velge?
 4. Hvis du kunne oppnå én ting på din første dag på jobben, hva ville det være?
 5. Hvis du kunne skru tiden tilbake, hva ville du endret?
 6. Hvis du kunne ta æren for en hvilken som helst oppfinnelse, hvilken ville du valgt?
 7. Hvis du bare kunne ha én applikasjon på mobilen, hvilken ville det være?
 8. Hvis du ikke lenger kunne jobbe, hva ville du gjort da?
 9. Hvis du kunne bli spilt av en skuespiller i en film, hvem ville det være?
 10. Hvis du kunne være en mytologisk figur, hva eller hvem ville det vært?
 11. Hvis du kunne gjøre noe som ikke er typisk for deg, hva ville du gjort da?
 12. Hvis du kunne skrive en bestselger, hva ville den handlet om?
Eksperttips

Hva gjør du hvis et isbryterspørsmål får deg til å føle deg ukomfortabel? 

Hvis intervjueren stiller et ubekvemt spørsmål som du helst ikke vil svare på, kan du godt si «Jeg vil helst ikke svare på det», eller noe i den stilen. Og tenk deg godt om, har du lyst til å jobbe for en arbeidsgiver som stiller slike spørsmål? Men vær varsom også, intervjuere kan også være nervøse og stille dårlige spørsmål som følge av det. Og i så fall fortjener også de en ny sjanse.

Arbeidsrelaterte isbrytere

De aller fleste spørsmålene i et jobbintervju vil på en eller annen måte angå deg som fagperson og dine evner til å utføre jobben. Intervjuet er ikke bare en hyggelig prat, det finnes en type isbryterspørsmål som er arbeidsrelatert. Selv om du ikke bør svare altfor alvorlig, bør du likevel tenke på hvordan svaret ditt vil bli mottatt.

Tenk på arbeidsmiljøet og bedriftskulturen du håper å bli en del av. Hvordan ville dine fremtidige kolleger svare på disse spørsmålene? Vær tro mot deg selv, men juster svaret ditt litt for å tilpasse det til situasjonen hvis du kan. Noe som ville ha vært akseptabelt i en tidligere jobb, er kanskje ikke det i den aktuelle stillingen.

 1. Hva er det mest nyttige du har lært på jobb?
 2. Kan du beskrive hva som kjennetegner din bestevenn på kontoret?
 3. Hva er den verste oppgaven du noen gang har måttet fullføre?
 4. Hvordan ville kollegene dine beskrive hva du tilfører dagen deres?
 5. Hva er det som tiltrekker deg ved arbeidsmiljøet vårt?
 6. Hva er en ideell utsikt når du skal jobbe en dag borte fra kontoret?
 7. Hva motiverer deg på jobben?
 8. Hvis du hadde en personlig assistent, hva ville vedkommende gjort?
 9. Hvordan ville du beskrevet jobben din for en femåring?
 10. Hva er verst, å komme for sent på jobb eller å måtte dra tidlig?
 11. Hvor ønsker du å være om ti år?
 12. Hvorfor kommer jeg til å være glad for at jeg ansatte deg?
Eksperttips

Hva er morsomme måter å starte et virtuelt møte på? 

En vanlig måte å starte et virtuelt møte på når ikke alle deltakerne kjenner hverandre, er at hver enkelt stiller de andre et kort isbryterspørsmål. Alle får snakke med alle og føler seg involvert. Det finnes ikke noe verre enn å sitte i et virtuelt Zoom- eller Teams-møte uten å snakke sammen de første 15 minuttene. Isbrytere i virtuelle møter er enda viktigere enn når man møtes i virkeligheten.

Hvorfor vil du jobbe hos oss? Dårlige og gode svar på dette vanskelige intervjuspørsmålet
Relatert artikkel
Hvorfor vil du jobbe hos oss? Dårlige og gode svar på dette vanskelige intervjuspørsmålet

«Hvorfor vil du jobbe hos oss?» Dette er et spørsmål som ofte blir stilt i jobbintervjuer – og hvis du ikke er forberedt på det, kan det være vanskeligere å svare godt på det enn du tror

Isbrytere som starter med: «Ville du helst ...»

Det å måtte velge mellom to svaralternativer er en utspekulert måte å stille et spørsmål på, særlig hvis intervjueren ikke lar deg forklare resonnementet ditt (selv om dette kan åpne opp for interessante innsikter). Hvis du får flere av slike spørsmål under intervjuet, vil svarene sammen danne et solid bilde av deg. Svar ærlig på spørsmålene, for hvis du er rett kandidat til stillingen, er stillingen også rett arbeidsplass til deg.

Gi et raskt svar og kanskje en oneliner som forklaring. Hvis valget er vanskelig, så kan du gjerne si det. Noen ganger vil intervjuere i så fall stille et annet spørsmål, nettopp fordi de ønsker å finne ut av hvordan du tenker. Å forklare svaret ditt på et vanskelig spørsmål vil gi dem mer innsikt enn et enkelt svar på ett ord.

 1. Ville du helst badet i sjøen eller besøkt et museum?
 2. Ville du helst vært djevelsk smart eller uhyre morsom?
 3. Ville du helst løpt i 100 km i timen eller flydd i 10 km i timen?
 4. Ville du helst reist tilbake i tiden eller til fremtiden?
 5. Ville du helst vært en ørn eller en gaupe?
 6. Ville du helst gitt opp mobiltelefonen eller laptopen din?
 7. Ville du helst levd uten restauranter eller uten hentemat?
 8. Ville du helst blitt respektert av alle eller hatt ubegrenset makt?
 9. Ville du helst oppdaget hver løgn du hører, eller sluppet unna med hver løgn du forteller?
 10. Ville du helst hatt et tredje øre eller et tredje øye?
 11. Ville du helst pratet i telefonen eller tatt en videosamtale?
 12. Ville du helst blitt kritisert eller ignorert?
Eksperttips

Hva er andre måter å lette stemningen på enn med isbryterspørsmål? 

Både kandidater og intervjuere vil sette pris på en avslappet stemning i intervjurommet, så forvent kommentarer om været, lokale hendelser, sportslige begivenheter eller til og med små anekdoter om intervjuerens dag. Et vellykket intervju er en samtale mellom to nysgjerrige parter, og ikke alle spørsmål trenger å være intervjuspørsmål.

Atferdsspørsmål – tips og eksempler til jobbintervjuet
Relatert artikkel
Atferdsspørsmål – tips og eksempler til jobbintervjuet

Når du først har kommet deg på jobbintervju, kan du være sikker på at atferdsspørsmål vil ligge på tungespissen til den som intervjuer deg. For det du har gjort og oppnådd tidligere, gir vedkommende informasjon om hvordan og hva du kan prestere i fremtiden. Om du kan gi gode svar på spørsmålene, er jobben din.

Isbrytere som du må svare med ett ord på

Enkelte intervjuere har ikke tid til å gå i dybden på detaljer, så de stiller ofte flere lukkede spørsmål i løpet av en bestemt del av intervjuet. Det gir kandidaten en pause fra å snakke så mye, og de målrettede spørsmålene kan være svært avslørende for begge parter.

Du bør følge instruksjonene til punkt og prikke i ethvert intervju. Uansett hvor mye du ønsker å utdype svaret ditt, hvis de ber deg om å svare med ett ord, skal du svare med ett ord. Det kan hende du får en mengde av disse kjappe spørsmålene. Spill spillet og vær sportslig. Du vet aldri helt hva som foregår i hodet på intervjueren. Hold det enkelt og vær intuitiv – intervjueren vil sette pris på det.

 1. Kan du beskrive deg selv på jobb med ett ord?
 2. Hvordan føler du deg akkurat nå – med ett ord?
 3. Kan du beskrive din ideelle sjef med ett ord?
 4. Kan du fortelle meg om karrieren din med ett ord?
 5. Hvis du hadde ett ord på t-skjorten din, hva ville det vært?
 6. Hvilket ord ville beskrive din stolteste prestasjon?
 7. Hvilket ord er det som skremmer deg mest?
 8. Kan du beskrive helgen din med ett ord?
 9. Hvilket ord vil du at jeg skal huske deg med?
 10. Hvilket ord kan beskrive karrieremålene dine?
 11. Hvilket ord beskriver drømmejobben din best?
 12. Hvis gravskriften din hadde ett ord, hva ville det vært?
Eksperttips

Er det akseptabelt å svare «jeg vet ikke» på et isbryterspørsmål? 

Selv om det kan være helt greit å svare «jeg vet ikke» på et vanlig intervjuspørsmål hvis du ikke har en anelse om hva du bør svare, er de fleste isbryterspørsmålene relativt enkle og bør ikke unngås på denne måten. Tenk nøye før du avgir et svar som lar deg se ut som om du er i panikk. Å ikke svare i det hele tatt vil heller ikke sette deg i et godt lys. Du vil ikke at din fremtidige arbeidsgiver skal tro at du mangler fantasi.

De verste intervjuspørsmålene

Det finnes visse intervjuspørsmål som rett og slett ikke har et enkelt svar. De er ikke ulovlige, men de er kan være ganske pinlige. Gjør ditt beste for å svare ærlig og oppriktig, men unngå å være for kontroversiell med svaret ditt. Vær så kortfattet som mulig, og ikke bruk tid på å begrunne det du har å si. For mange av disse negative intervjuspørsmålene kan være et rødt flagg.

Denne typen spørsmål stilles for å få deg til å miste fatningen. Hvis intervjuet består av en lang rekke med negative spørsmål, bør du vurdere om dette er en arbeidsgiver du ønsker å jobbe for. Negative spørsmål er en alvorlig varsel om at den aktuelle arbeidsplassen kanskje ikke er riktig for deg.

 1. Hva er din største svakhet?
 2. Når var siste gang du mislyktes og hva skjedde?
 3. Hva hater kollegene dine ved din personlighet?
 4. Når løy du sist og ble du avslørt?
 5. Hva gjør en sjef til et mareritt?
 6. Hva er det pinligste du noen gang har sagt eller gjort?
 7. Hva gjør du når du ikke klarer å kontrollere stressnivået ditt?
 8. Hvis du valgte å sykmelde deg, hvilken unnskyldning ville du brukt?
 9. Hva er den verste jobben du noen gang har hatt?
 10. Hva ville erkefienden din sagt om deg?
 11. Har du noen gang grått på jobb?
 12. Når ble du sist urettferdig kritisert?
Eksperttips

Kan du stille intervjueren et isbryterspørsmål? 

Vi fraråder å stille intervjueren et isbryterspørsmål. Maktbalansen i et intervju ligger hos intervjueren, så det er kun vedkommende som bør velge å lette på stemningen og bestemme tempo og innhold. Still for all del gode spørsmål, men hold dem relevante og fornuftige.

Ulovlige intervjuspørsmål

Antidiskrimineringslovene varierer fra land til land, men det er stort sett enighet om at spørsmål om alder, kjønn, sivilstatus, barn, seksuelle preferanser, funksjonshemming og andre sensitive emner er tabu. Ikke føl at du trenger å svare på slike spørsmål. Bare si «dette vil jeg helst ikke svare på», så vil intervjueren forhåpentligvis forstå budskapet og gå videre.

Å kjenne sine egne grenser er avgjørende for at en arbeidsplass kan oppfattes som trygg. Enhver anstendig arbeidsgiver bør respektere dette. Hvis et ulovlig spørsmål skulle snike seg inn under intervjuet, bør du høflig avvise å svare. Det kan hende at intervjueren ikke var klar over at spørsmålet var sensitivt, så ikke bli for prinsipiell med en gang.

 1. Har du noen gang gått til psykolog eller hatt problemer med psykisk helse?
 2. Er du gravid eller planlegger du å stifte familie i nærmeste fremtid?
 3. Takler du det å være ansvarlig for flest menn/kvinner?
 4. Hvor mange fraværsdager hadde du i fjor?
 5. Har du noen gang opplevd å bli kjønnsdiskriminert?
 6. Hvor gammel er du? Hvor lenge har du jobbet?
 7. Hvor mange barn har du? Har du barnepass?
 8. Hvor mye veier du? Har du kanskje planer om å gå ned i vekt?
 9. Hvor lenge planlegger du å jobbe før du går av med pensjon?
 10. Har du en funksjonsnedsettelse som gjør det vanskelig å utføre jobben din?
 11. Drikker du, røyker du, tar du narkotika eller har du andre uvaner?
 12. Hvordan påvirker din religiøse overbevisning dine arbeidsforhold?
Eksperttips

Livet er fullt av muligheter til å svare på isbryterspørsmål. 

Øv før jobbintervjuet. Vi møter nye mennesker hele tiden, og du vil bli overrasket over hvor mange isbryterspørsmål som blir stilt i løpet av de daglige møtene våre. Svar på en munter måte, men prøv å gi med litt innsikt i hvem du er og hva du står for. Isbrytere kan være en god måte å lære oss mye om hverandre og om oss selv, og det kan hjelpe oss til å bygge større tillit og forståelse.

Viktig å få med seg

Det har vært en sann glede å skrive dette blogginnlegget for å hjelpe deg med å forberede deg bedre på et jobbintervju, samtidig som det har pirret nysgjerrigheten om hva du ville ha svart. Så her er de siste fem spørsmålene du bør tenke over:

 • Hvorfor vil du ha akkurat denne jobben?
 • Hva gjør deg glad på jobben?
 • Hva elsker du ved livet?

Spørsmål 100 kan være det viktigste: Hvorfor vil jeg like å jobbe sammen med deg?

Til slutt, isbryteren over alle isbrytere, spørsmål 101: Foretrekker du te eller kaffe?

Opprett CV-en din på 15 minutter
Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV
Del denne artikkelen
Fortsett å lese
CV11 minutter å lese
Profiltekst, dine mål
Profiltekst, dine mål
CV7 minutter å lese
Her er topp 10 klisjeene som brukes i CV
Her er topp 10 klisjeene som brukes i CV
Forsidebrev7 minutter å lese
Hvordan skrive CV for din første jobb
Hvordan skrive CV for din første jobb
Jobbintervju7 minutter å lese
Aktiv lytting og hvordan du bruker det i karrieren
Aktiv lytting og hvordan du bruker det i karrieren
Gå gjennom alle
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler