1. CV-eksempler
 2. Virtuell assistent
Skrevet av Debbie BrideDebbie Bride

Virtuell assistent CV-eksempel

En veltestet, jobbspesifikk CV-mal for å dra i land drømmejobben i 2024. Du kan tilpasse hvilken som helst Virtuell assistent eksempel-CV for å få en rask start, og enkelt opprette en perfekt CV på bare få minutter. Bare fyll inn detaljene dine, last ned din nye CV & start jobbsøkingen allerede i dag!
4.3
Gjennomsnittlig rangering
78 har allerede gitt sin stemme
Virtuell assistent CV-eksempel
Redigere denne CV-en

Lenge før pandemien mørkla dørene til tomme kontorer verden over, beviste et voksende antall virtuelle assistenter sin verdi som et kostnadseffektivt personaltiltak. Og det er slik en fremragende CV vil hjelpe deg å ri på dagens bølge av uante muligheter innen fjernarbeid.

Denne CV-skriveguiden vil hjelpe deg å fremheve dine talenter på best mulig måte. Hvert trinn er illustrert med fraser du kan tilpasse fra et eksempel på en CV rettet mot virtuelle assistenter. Vi vil gå nærmere inn på følgende:

 • Hva virtuelle assistenter gjør
 • Hvordan skrive CV - den grunnleggende strukturen og det beste oppsettet
 • Naile hvert CV-avsnitt: topptekst, profiltekst, arbeidshistorikk, utdanningsavsnitt og ferdighetsavsnitt
 • Profesjonelle tips om layout og design

Hva gjør en virtuell assistent?

Virtuelle assistenter betraktes vanligvis som administrative assistenter som jobber eksternt eller fra hjemmekontor. Selv om det er rimelig å si at de ofte ansettes for å gi administrativ støtte - fra planlegging av avtaler og reisearrangering til håndtering av telefonsamtaler og e-poster - ta ikke feil av omfanget og mangfoldet av arbeidsoppgavene og ansvarene som virtuelle assistenter har.

Tjenestene deres verdsettes av selskaper i alle størrelser, på tvers av mange bransjer, og standard stillingsbeskrivelser passer sjelden. Vanligvis engasjeres virtuelle assistenter som selvstendige oppdragstakere, og de kan jobbe i all slags stillinger, for eksempel: regnskapsfører, regnskapsassistent, dataregistrering, kundeservice, lønningsmedarbeider, sosiale medier-spesialist, innholdsmarkedsfører, forskningsassistent og dataanalytiker.

Hvordan skrive CV for en virtuell assistent

 • Virtuelle assistenter må nødvendigvis være velorganiserte, og derfor vil de nok sette pris på den ryddige strukturen som nesten alle CV-er har til felles. Dette er de viktige elementene:
 • Topptekst
 • Profiltekst
 • Arbeidshistorikk
 • Utdanningsavsnitt
 • Ferdighetsavsnitt
Eksperttips

Følg disse retningslinjene for CV-skriving for å sikre deg en reell fordel.

 • Hold det kort - én side er perfekt.
 • Hold det relevant ved å være superselektiv og spesifikk om skreddersydde talenter.
 • Hold fokuset ditt fast rettet mot én jobbsøknad om gangen.
 • Hver søknad og stilling du søker på krever en annen, tilpasset versjon av CV-en din, nøyaktig skreddersydd til stillingsannonsen.
 • Tilfør nøkkelord i CV-en - ordrett - fra samme kilde, for å unngå avvisning av de automatiserte søknadssystemene.

Velge det beste CV-oppsettet for en virtuell assistent

Det omvendt kronologiske CV-oppsettet anbefales for 90 % av jobbsøkerne – og er ideelt hvis arbeidserfaringen din har vokst progressivt over tid.

Mange virtuelle assistenter kan imidlertid være et unntak fra denne regelen hvis de søker etter frilans- eller faste kontrakter. Da passer det bedre med det funksjonelle CV-oppsettet som lar deg fremheve ferdighetene dine, snarere enn arbeidsplassene du har hatt. Og met et hybrid-oppsett kombinerer du en omvendt kronologisk rekkefølge med en ferdighetsliste som er mer fremtredende enn vanlig.

Topptekst

Førsteinntrykket betyr kanskje mer enn noensinne i en virtuell jobbsøknad! En forseggjort CV-topptekst kan få deg til å se profesjonell, organisert og imøtekommende ut, mens alt annet på siden ser innbydende ut å lese. Og det er det arbeidsgivere vil komme tilbake til når de lager intervjuavtaler.

Så dra nytte av denne muligheten til å fremheve navn, yrkestittel, kontaktinformasjon og en lenke til LinkedIn-profilen din på en stilig og personlig måte. Forsterk effekten med samsvarende designelementer i toppteksten i følgebrevet.

Profiltekst

Det er usannsynlig at du er den eneste kandidaten til denne virtuelle assistentjobben, og derfor bør du i profilteksten fokusere oppmerksomheten på din verdi og ditt unike potensiale. Profilteksten skal fange dine mest relevante og overførbare kvalifikasjoner, med sikte på de spesifikke kravene i stillingsbeskrivelsen.

Når alt kommer til alt, er dette den eneste grunnen til at travle ansettelsesansvarlige bryr seg om en CV. Men det er ikke opp til dem å finne ut av det å egen hånd. Det er opp til deg å skape en reaksjon i denne retningen: «Denne personen har virkelig skjønt det! Jeg må fortsette å lese videre.»

Nedenfor er vårt eksempel på en profiltekst som du kan tilpasse.

Tilpassbar profiltekst

Dynamisk personlig assistent med over 7 års erfaring i å yte virtuell administrativ støtte til kunder på ledelsesnivå. Dyktig på multitasking og effektiv prioritering av oppgave for å oppnå best mulig resultat. Stor kunnskap og kompetanse når det gjelder programvarer for dokumenthåndtering og innholdsstyringssystemer.

Kopiert!

Arbeidshistorikk

Som nevnt tidligere, gir stillingsannonsen de beste ledetrådene om både nøkkelord og arbeidserfaringen som betyr mest for den spesifikke arbeidsgiveren., Ellers er beskrivende og dynamiske handlingsverb nøkkelen til å skille deg ut konsist og presist fra andre kandidater.

Fremhev effekten og verdien av dine bidrag og prestasjoner som virtuell assistent, i motsetning til ansvarene dine. Dine tidligere stillingstitler forteller arbeidsgiverne hva du har gjort; her forteller du hvor godt du gjorde det. Fremhev målbare resultater, bruk konkrete tall for å kvantifisere kulepunktene dine hvis mulig.

Nedenfor står et eksempel på arbeidshistorikken for virtuelle assistenter du kan tilpasse.

Tilpassbar arbeidshistorikk

Virtuell assistent på Max Staffing Solutions, Slemmestad 
Juni 2018 - Dags dato 

 • Effektiv håndtering av flere administrative prosjekter per uke.
 • Kommuniserer med administrerende direktør og fire avdelingssjefer for å sikre at arbeidet holder høyt kvalitet.
 • Svarer raskt på e-post og telefonsamtaler, samt koordinerer avtaler og møter for å sikre god arbeidsflyt.
 • Fungerer som første kontaktpunkt for sluttkunder, og gir optimal kundeservice til enhver tid.
 • Organiserer firmareiser for de ansatte, fra å sette opp reiseruter til å reservere overnattinger og bestille flyreiser.
 • Hjelper til med å utvikle og distribuere kommunikasjon, inkludert nyhetsbrev, e-post og webinarer.

 

Virtuell assistent på Sublime Assistants, Rio de Janeiro, Brasil 
August 2015 - Mai 2018 

 • Fungerte som en pålitelig og effektiv virtuell assistent for ulike kunder i dette byrået.
 • Assisterte 15-20 kunder per uke med komplekse oppgaver, inkludert kalenderstyring, gruppelogistikk, arkivering og prosjektkoordinering.
 • Utarbeidet internt og eksterne dokumenter for teamet og samarbeidspartnere.
 • Utarbeidet intern og ekstern dokumentasjon for ledelsen og samarbeidspartnere.
 • Var til enhver tid profesjonell og respektfull overfor ansatte og kunder.
Kopiert!

Utdanningsavsnitt

Selv om det ikke er noen videregående utdanningskrav for en stilling som virtuell assistent, må du ikke overse noe som rettmessig hører hjemme i utdanningsdelen av CV-en. En utdanning innen administrasjon og kontor er vanlig, eller kanskje du har studert i et bransjespesifikt felt som helsevesenet, markedsføring eller finans. Nettbaserte kurs for virtuelle assistenter er også typiske.

Uansett, før opp disse i omvendt kronologisk rekkefølge, fra høyeste til laveste nivå. Utelat videregående med mindre det er der din siste formelle utdanning. Inkluder relevante sertifiseringer, sammen med praksisplasser, opplæring på jobben, kurs og seminarer.

Nedenfor vises utdanningsavsnittet fra vårt eksempel på en CV for en virtuell assistent, som du kan tilpasse etter dine behov.

Tilpassbart utdanningsavsnitt

Graduação Comunicação Social, UFRJ - Rio de Janeiro University, Rio de Janeiro, Brasil 
August 2012 - Juni 2015 

 • Bachelor in Communication
Kopiert!

Ferdighetsavsnitt

Vær så spesifikk og grundig som mulig i å fremheve dine beste ferdigheter som matcher mest til de utlyste jobbkravene. Dette kan være en annen mulighet til å bruke nøkkelord. Hver CV trenger en blanding av harde ferdigheter og myke ferdigheter, så pass på at din inneholder begge deler.

Vurder typer av aktiviteter og funksjoner du ville håndtere i stillingen hvis du blir ansatt, og hvilke ferdigheter som virker svært viktige. Dataferdigheter, organisasjons- og kommunikasjonsevner rangerer sannsynligvis høyt på listen, sammen med analytiske ferdigheter, problemløsningsevner, kritisk tenkning og konseptuelle ferdigheter.

Sjekk vårt eksempel på ferdighetsavsnittet nedenfor.

Tilpassbart ferdighetsavsnitt
 • Smidig prosjektledelse
 • Kundeservice
 • Stresshåndtering
 • Multitasking
 • Effektiv tidsstyring
 • Kontorsystemer
 • Grunnleggende regnskap
Kopiert!

CV-layout og design

CV-en er din første sjanse til å vise din evne til å gjøre ting enklere for din neste sjef!

De ansettelsesansvarlige vil sette pris på en ryddig layout og tiltalende designdetaljer. En stilren, strømlinjeformet og ryddig side er oversiktlig og gir tillit om ditt hensyn til hver nyanse av en virtuell assistents arbeidsoppgaver og ansvarsområder.

Pass på å få balanse mellom tekst og tomrom. Sørg for at margene er brede nok, og linje- og avsnittsmellomrom er tilstrekkelige. Valgene dine av skrifttyper, skriftstørrelse og grafiske elementer bør også forbedre lesbarheten.

Viktig å få med seg

 1. Den store etterspørselen etter virtuelle assistenter har ført til at det som en gang var et nytt konsept har fått en helt ny dimensjon, med et vell av jobbmuligheter. En fremragende CV er den beste måten å skille seg ut i gruppen med talenter.
 2. Skreddersy en ny versjon av CV-en til hver enkelt jobbsøknad på en strategisk måte som tar hensyn til arbeidsgiverens spesifikke behov og forventninger.

«Hvorfor arbeidsgiveren bør ansette deg» fremhever du i profilteksten og bør forsterkes av din arbeidshistorikk og ditt ferdighetsavsnitt. Å bruke en ferdiglaget, utførlig testet CV-mal er den enkleste måten å lage et visuelt imponerende dokument som er innbydende å lese.

Opprett CV-en din på 15 minutter
Opprett CV-en din på 15 minutter
Bruk profesjonelle, veltestede CV-maler som følger de kjente "CV-reglene" som de rekrutteringsansvarlige ser etter.
Lag CV
4.3
Redigere denne CV-en
Del denne artikkelen

Flotte CV-maler

Overbevis arbeidsgivere og rekrutterere ved å bruke en av våre 25+ profesjonelt designede CV-maler.
4.5 av 5
basert på 699 anmeldelser på Trustpilot
Bruk denne malenStockholm resume template
Stockholm
8 500 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenNew York resume template
New York
3 900 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenWien resume template
Wien
2 200 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenSydney resume template
Sydney
1 900 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenLondon resume template
London
3 600 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenDublin resume template
Dublin
3 800 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenMoscow resume template
Moscow
720 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenAmsterdam resume template
Amsterdam
1 700 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenMadrid resume template
Madrid
1 500 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenSantiago resume template
Santiago
1 200 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenSingapore resume template
Singapore
700 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenOslo resume template
Oslo
570 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenCape Town resume template
Cape Town
55 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenParis resume template
Paris
530 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenBerlin resume template
Berlin
1 400 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenGenève resume template
Genève
32 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenVancouver resume template
Vancouver
510 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenTokyo resume template
Tokyo
340 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenMilan resume template
Milan
920 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenLisboa resume template
Lisboa
220 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenBarcelona resume template
Barcelona
480 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenCopenhagen resume template
Copenhagen
100 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenChicago resume template
Chicago
150 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenRio resume template
Rio
200 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenRoma resume template
Roma
190 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenBoston resume template
Boston
110 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenRirekisho resume template
Rirekisho
49 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3 200 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenAten resume template
Aten
90 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenBrussel resume template
Brussel
61 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenPraha resume template
Praha
13 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenShanghai resume template
Shanghai
17 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenToronto resume template
Toronto
1 900 000 brukere valgte denne malen
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler