1. eksempler
  2. Sivilingenior
Skrevet av Karl KahlerKarl Kahler

Sivilingenior følgebreveksempel

Bruk dette følgebrevet for å fullføre søknaden din for en stilling som Sivilingenior, og bli ansatt raskere – uten frustrasjon eller usikkerhet. Dette følgebreveksemplet er spesielt designet for Sivilingeniorstillinger i 2024. Dra nytte av eksempelsetningene våre og vårt profesjonelle oppsett, og last ned det perfekte følgebrevet på bare få minutter.
4.4
Gjennomsnittlig rangering
58 har allerede gitt sin stemme
Sivilingenior følgebreveksempel
Rediger følgebrev

Sivilingeniører designer, bygger og vedlikeholder infrastrukturen vi alle er avhengige av, inkludert bygninger, motorveier, broer, demninger, jernbaner, vannforsyning og kloakkanlegg. Enten du er ny på arbeidsmarkedet eller ser etter en bedre jobb som sivilingeniør, trenger du et fremragende følgebrev for å kunne konkurrere om et begrenset antall jobber i en konkurranseutsatt bransje.

Det kan CVapp.no hjelpe deg med. Vi er en ledende global leverandør av ressurser innen jobbsøking, inkludert et stort utvalg av jobbspesifikke følgebrev og tilhørende skriveguider.

Guiden du leser nå er designet for å hjelpe sivilingeniører med å utarbeide et følgebrev på én side, som viser hvorfor du er rett kandidat til jobben du søker på.

Med utgangspunkt i et følgebreveksempel for sivilingeniører, vil vi drøfte følgende:

  • Hvorfor et følgebrev er avgjørende for en søknad på en stilling som sivilingeniør
  • Strukturen og komponentene i et sterkt følgebrev
  • Hvordan du kan optimalisere effekten av hvert enkelt følgebrevavsnitt: Topptekst, stillingen du søker på, åpning, midtstykke og avslutning
  • Regler for design og oppsett for et godt utformet følgebrev
  • Tips om hvordan du skriver et overbevisende følgebrev
  • Noen vanlige feil du bør unngå

Hvorfor et følgebrev er så viktig

Hensikten med et følgebrev er å presentere deg for en potensiell arbeidsgiver og overbevise om at du er en utmerket kandidat for jobben.

Et følgebrev bør bare være på én side, maks 400 ord, og fremheve erfaringene, ferdighetene og kvalifikasjonene dine som gjør deg til en fremragende sivilingeniør.

Men skal ikke CV-en fremheve akkurat de samme tingene? Jo, det bør den, men på en mye mer upersonlig måte. En CV inneholder ikke ordet «du» eller «jeg», og er stort sett en samling lister (av arbeidsgivere, utdannelser og ferdigheter).

Et følgebrev er et mye mer personlig dokument som viser din personlighet, det du brenner for og kanskje til og med humoren din. Du kan fortelle historier i et følgebrev. Du kan henvende deg direkte til den som skal ansette deg, som om du hadde en samtale ansikt til ansikt, og dermed adressere arbeidsgiverens spesifikke behov.

Eksperttips

I en undersøkelse utført av Harris Poll for CareerBuilder, et amerikansk nettsted for arbeidsformidling, ble over 1000 ansettelsesansvarlige spurt om de største feilene som jobbsøkere gjør i en CV. En av de største feilene var å ikke inkludere et følgebrev.

I nesten alle tilfeller forventes det et følgebrev i en jobbsøknad, så du skyter deg selv i foten hvis du ikke inkluderer et.

Et lite mindretall av arbeidsgiverne vil kun be om en CV, og du må selvfølgelig levere det de ønsker. Men da går de glipp av noe vesentlig, for et følgebrev gir verdifull innsikt i jobbsøkerens personlige egenskaper på måter som en CV alene ikke kan.

Med mindre du spesifikt blir bedt om å la være, bør du alltid legge ved et følgebrev i en jobbsøknad. Det er alminnelig høflighet, og hvis det gjøres riktig, kan det bare øke sjansene dine for å bli invitert til et jobbintervju.

Jobbmarkedet for sivilingeniører

Noen sivilingeniører spesialiserer seg på prosjektering og jobber primært på kontor, mens andre bruker mer tid på å føre tilsyn med byggingen på stedet. Blant de spesialiserte fagområdene finner vi konstruksjonsteknikk, miljøteknikk, transportteknikk, geoteknikk og kommunalteknikk.

utdanning.no kan du lese mer om yrket og lønnen til en sivilingeniør. Gjennomsnittslønnen ligger på NOK 572 000 pr år. Og når vi ser på de vanligste jobbene blant sivilingeniørene jobber 10 % innen bygg og anlegg, 8 % med geofag, petroleumsteknologi og metallurgi, 5 % som daglig leder, 5 % som leder innen olje- eller gassutvinning, 5 % som systemanalytiker/-arkitekt og 5 % har stillingsbetegnelsen ingeniør. Resten (62 %) jobber i andre (tekniske) yrker.

Utsiktene for sivilingeniører er gode. På grunn av den stadige teknologiutviklingen vil det også være et konstant behov for sivilingeniører som kan ta fatt på utfordringene som disse nye teknologiene medfører.

Beste oppsett for et følgebrev for sivilingeniører

Hvis det er én ting vi ikke trenger å forklare for sivilingeniører, så er det viktigheten av god struktur. Her er «blåkopien» for et godt strukturert følgebrev for sivilingeniør:

  • Topptekst
  • Stillingen du søker på
  • Åpning
  • Midtstykke
  • Avslutning (konklusjon og oppfordring til handling)

Med ovennevnte oppsett gir CV-en din en oversikt over hvordan du tilnærmer deg jobben din og hva du mener om yrket ditt. Arbeidsgivere ønsker også å få et inntrykk av hvordan du kommuniserer med kolleger og tredjeparter.

I vår omfattende guide om følgebrevskriving går vi inn på hvordan du skriver et jobbvinnende følgebrev. Nedenfor finner du spesifikke råd om hvordan du får mest mulig ut av hvert enkelt avsnitt når du søker på en jobb som sivilingeniør.

Tilpassbart følgebrev

De siste fire årene har jeg jobbet med flere høyprofilerte infrastrukturprosjekter i to av de største ingeniørfirmaene i California. Nå ønsker jeg nå å jobbe i et mer spesialisert, norsk konsulentfirma med løsninger og tjenester innen seismisk geoteknikk og konstruksjonsdynamikk.

Jeg har bred erfaring fra å løse ulike seismikkrelaterte utfordringer, med varierende kompleksitet, teamstrukturer og budsjettmessige begrensninger. Jeg har vært ansatt som sjefsingeniør for tekniske spesifikasjoner i flere prosjekter i områder med høy seismisitet og sterk vind. Da har jeg hatt god bruk for mine kreative kunnskaper iKir AutoCAD og Sivil 3D.

Rett etter en femårig utdanning i Tekniske geofag ved NTNU i Trondheim jobbet jeg i Eklem på Island og i Bremanger. I tillegg har jeg fullført NTNUs toårige Master-program i Technology Management (MTM) Som en integrert del av studiet har jeg hatt et semesters opphold ved MIT Sloan School of Management i Boston.

Min praktiske erfaring som prosjektleder og teoretiske erfaring fra NTNU har gitt meg operasjonell kunnskap og kompetanse som kan være til stor nytte for SE Innovations. Jeg er i stand til å visualisere løsninger som er både praktiske og innovative, og der den vitenskapelige ambisjonen møter den fysiske virkeligheten. Etter å ha møtt flere sivilingeniører fra SE Innovations på en rekke bransjearrangementer, er jeg overbevist om at SE Innovations engasjement og fokus på veiledning og utdanning er noe jeg gjerne vil være del av. Å øke bevisstheten om sikkerhet i vår bransje kan rett og slett redde liv.

Jeg kommer svært gjerne på intervju for å diskutere hva jeg kan bety for SE Innovations og hva dere kan bety for meg.

Vennlig hilsen

Charlotte Wiik Lindberg

Kopiert!

Topptekst

Ofte er det ordene i stor skrift øverst i dokumentet (nemlig tittelen) som er de mest utfordrende å skrive, men i dette tilfellet er det bare navnet ditt.

Toppteksten, som i gamle dager ble kalt brevhode, er tekstelementet øverst i brevet som inneholder navn, yrkestittel (valgfritt), adresse, telefonnummer og e-postadresse. Hvis du har en LinkedIn-profil, nettside eller online portfolio med prosjektene dine, er det en god idé å legge til nettadressene i toppteksten i følgebrevet ditt. Noen utelater i dag postadressen sin, spesielt når det gjelder fjernarbeid som skal utføres elektronisk. Men i de fleste tilfeller er det best å oppgi postadressen din med mindre det er en god grunn til å la være.

Hovedformålet med toppteksten er å gjøre det enkelt for arbeidsgiveren å finne ut hvordan du kan kontaktes. Men den er også et viktig designelement som gjør dokumentet mer tiltalende ved første øyekast. Toppteksten kan inneholde en fargeklatt, en innovativ layout og kreativ bruk av typografi og tomrom. Det vil bidra til at brevet ditt ser bra ut så fort det åpnes, før mottakeren har lest det første ordet.

Eksperttips

Tilpass stilen i dokumentene dine

En CV og et søknadsbrev bør utformes slik at de passer sammen, akkurat som de to steinløvene som vokter stortingsbygningen. Det er en grunn til at de ikke plasserte én løve og én tiger. God design innebærer konsistens, sammenheng og symmetri.

For å gjøre CV-en og følgebrevet til et «matchende sett», bør du bruke samme skrifttyper, skriftstørrelser og oppsett for begge dokumentene. De skal ha samme utseende og følelse, og det skal være åpenbart at disse to dokumentene kommer fra samme person på samme tid.

Hvis CV-en og søknadsbrevet er et sammensurium av skrifttyper, farger og stiler, kan leseren med rette stille spørsmål ved hvor nøye du er med detaljer og hvor godt øye du har for design. Det kan se ut som om du har skrevet et nytt følgebrev, men slurvet med å legge ved en gammel CV.

Men hvis du får dem til å matche, vil det gi deg et «visuelt varemerke» som forsikrer leseren om at du forstår viktigheten av gjennomtenkt, koordinert design.

Hensikten med toppteksten: Fremheve kontaktdetaljene dine på en effektiv og elegant måte, samt fange oppmerksomheten til personalsjefen.

Stillingen du søker på

Dette er det korteste av alle avsnittene i følgebrevet ditt, men likevel av stor betydning. Her nevner du stillingen du søker på og eventuelt hvilken filial eller hvilken avdeling av selskapet eller organisasjonen.

Oftest skriver du bare «Søknad på (deltids)stilling som [tittel] (i [firmanavn])». Når du sender inn en åpen søknad, skriver du: «Åpen søknad» eller «Søknad på stilling i [firma/organisasjon]». Og når du søker praksis- eller studieplass: «Søknad på praksis/studieplass i [firma/organisasjon]».

Åpning

Det første avsnittet i søknadsbrevet ditt bruker du for å fange leserens oppmerksomhet. Gjør det tydelig at du har det som trengs for jobben og brenner for yrket og bransjen.

Det er viktig at du finner den rette tonen. Unngå klisjeer, skryt og tomprat, og vær kort og fyndig.

Hensikten med åpningen: Få hovedbudskapet ditt tydelig frem og sikre at den som skal ansette deg, vet at du forstår jobben du søker på.

Nedenfor ser du åpningen fra vårt følgebreveksempel for sivilingeniører. Legg merke til at åpningen samler kandidatens bakgrunn og motivasjon for å søke ny jobb i én setning:

Tilpassbar åpning

De siste fire årene har jeg jobbet med flere høyprofilerte infrastrukturprosjekter i to av de største ingeniørfirmaene i California. Nå ønsker jeg nå å jobbe i et mer spesialisert, norsk konsulentfirma med løsninger og tjenester innen seismisk geoteknikk og konstruksjonsdynamikk.

Kopiert!

Midtstykke

De midterste to eller tre avsnittene i brevet er stedet der du skal overbevise om at du har erfaringen, kvalifikasjonene og ferdighetene som kreves for jobben.

Erfaring er viktig i alle bransjer og yrker, så du bør som regel begynne med å vise til hva du har oppnådd som yrkesutøver. Beskriv ikke bare hvor du har jobbet og hvor lenge, men også hva du har oppnådd i jobben, gjerne med konkrete fakta og tall der det er mulig. Her passer det også godt med en liten anekdote for å fremheve talentene dine, ved å fortelle om vanskelige utfordringer du har stått overfor tidligere, og hvordan du løste dem.

Hvis du fortsatt studerer og søker på din første jobb innen dette feltet, kan det være hensiktsmessig å begynne med dine akademiske meritter, samtidig som du nevner eventuelle praksisplasser eller annen relevant erfaring. Men selv om du har jobbet som sivilingeniør i mange år, vil det sannsynligvis være lurt å nevne universitetsutdannelsen din og eventuelle sertifiseringer eller lisenser du har.

Så langt det er mulig, bør du ta utgangspunkt i de spesifikke behovene til arbeidsgiveren du henvender deg til, og fortelle om hvordan du kan bidra til å dekke disse behovene. Vis at du har satt deg inn i foretaket eller etaten du ønsker å jobbe i, og at du ikke bare sender det samme følgebrevet til flere arbeidsgivere.

Hensikten med midtstykket: Fortelle om din visjon for yrket ditt og prosjektene dine, og hvordan det er å jobbe med deg og for deg. Gi en oversikt over kvalifikasjonene dine og fremhev ferdigheter som er spesifikke for jobben du søker på.

Følgebreveksemplet nedenfor viser flere ferdigheter og spesialiteter som kan være nyttige for deg som sivilingeniør

Tilpassbart midtstykke

Jeg har bred erfaring fra å løse ulike seismikkrelaterte utfordringer, med varierende kompleksitet, teamstrukturer og budsjettmessige begrensninger. Jeg har vært ansatt som sjefsingeniør for tekniske spesifikasjoner i flere prosjekter i områder med høy seismisitet og sterk vind. Da har jeg hatt god bruk for mine kreative kunnskaper iKir AutoCAD og Sivil 3D.

Rett etter en femårig utdanning i Tekniske geofag ved NTNU i Trondheim jobbet jeg i Eklem på Island og i Bremanger. I tillegg har jeg fullført NTNUs toårige Master-program i Technology Management (MTM) Som en integrert del av studiet har jeg hatt et semesters opphold ved MIT Sloan School of Management i Boston.

Min praktiske erfaring som prosjektleder og teoretiske erfaring fra NTNU har gitt meg operasjonell kunnskap og kompetanse som kan være til stor nytte for SE Innovations. Jeg er i stand til å visualisere løsninger som er både praktiske og innovative, og der den vitenskapelige ambisjonen møter den fysiske virkeligheten. Etter å ha møtt flere sivilingeniører fra SE Innovations på en rekke bransjearrangementer, er jeg overbevist om at SE Innovations engasjement og fokus på veiledning og utdanning er noe jeg gjerne vil være del av. Å øke bevisstheten om sikkerhet i vår bransje kan rett og slett redde liv.

Kopiert!

Avslutning (konklusjon og signatur)

Det siste avsnittet i følgebrevet bør gi en kort og saklig oppsummering av din erfaring og det du har oppnådd, kanskje en takk for lesernes tid, og en form for oppfordring til handling. Du må rett og slett overbevise mottakeren om å reagere på søknaden din, helst med å invitere deg til et intervju.

Avslutt brevet med et høflig og profesjonelt «Hilsen», «Vennlig hilsen», «Beste hilsener» eller tilsvarende, samt navnet ditt. Hvis du sender brevet elektronisk, kan du legge til en digital signatur om du vil, men det er ikke nødvendig.

Hensikten med avslutningen: Fortelle din fremtidige arbeidsgiver hvorfor du er den rette sivilingeniøren for jobben og oppmuntre til et jobbintervju.

Avslutningen fra vårt følgebrev viser kandidatens visjon om viktigheten av sivilingeniøryrket og den ledige stillingen, og forteller den ansettelsesansvarlige hvorfor vedkommende ønsker å jobbe i det aktuelle foretaket.

Tilpassbar avslutning og signatur

Jeg kommer svært gjerne på intervju for å diskutere hva jeg kan bety for SE Innovations og hva dere kan bety for meg.

Vennlig hilsen

Charlotte Wiik Lindberg

Kopiert!

Design og layout av følgebrevet

Det er mulig å bygge opp en solid struktur med lite tiltalende design, men dette er åpenbart en feil du vil unngå. Følg disse retningslinjene for å få følgebrevet ditt til å se like bra ut som det er å lese.

  • Skrifttyper: Velg en moderne skrifttype som er lettlest og behagelig for øyet – ikke noe prangende eller eksotisk som retter oppmerksomheten mot seg selv. Skriftstørrelsen bør ikke være større enn 12 punkter og ikke mindre enn 10. Hvis det første utkastet ditt ikke får plass på én side, bør du kutte i teksten før du tyr til løsninger som å redusere skriftstørrelsen eller flytte på margene.
  • Tekstjustering: All tekst bør være venstrejustert, ikke blokkjustert mellom margene, for å sikre best leselighet.
  • Avsnitt: Ikke rykk inn avsnittene, la det være mellomrom mellom dem, og ikke gjør dem for lange. Ingen gidder å lese et avsnitt som er 20 linjer langt.
  • Marger: La det være en én tommers marg til venstre, høyre, øverst og nederst, slik at følgebrevet ikke virker for tettpakket.
  • Lagre som PDF: Med mindre du blir bedt om å sende inn følgebrevet og CV-en i et annet format, bør du alltid sende dem som PDF-filer som bevarer oppsettet slik at dokumentene dine ser like ut på alle enheter.
  • Bruk en mal: For å unngå disse potensielle fallgruvene bør du bruke en profesjonelt designet følgebrevmal, slik vi tilbyr på CVapp.no.

Hvordan lage et overbevisende følgebrev for en stilling som sivilingeniør

Husk alltid at du skriver brevet ditt til et menneske, så ikke skriv som en robot. Et følgebrev er et formelt forretningsbrev, men det betyr ikke at det ikke skal være personlig. Når du søker jobb som sivilingeniør blir følgebrevet ditt nødvendigvis litt teknisk, men mennesket bak dokumentet bør likevel skinne gjennom.

Et menneske har både hjerte og hjerne, og psykologer sier at vi bearbeider stimuli ved hjelp av både rasjonelle og emosjonelle responser. Personalsjefen vil saumfare følgebrevet ditt for de rasjonelle grunnene til at du er en sterk kandidat, for eksempel din erfaring, utdanning og opplæring.

Men oppriktige formuleringer som «Det jeg liker best ved ...» eller «Jeg brenner for ...» eller «Det ville glede meg ...» vil menneskeliggjøre deg og utløse følelsesmessige reaksjoner hos leseren. Noen ganger vil også personlige detaljer (som at du ønsker å flytte til Trondheim fordi ditt første barnebarn nettopp ble født der) treffe en nerve hos den som leser brevet ditt.

Språk uten følelser fører ofte til klisjeer: «Jeg fungerer utmerket selvstendig og i et team, og jeg er vant til å tenke utenfor boksen.» Unngå disse utslitte frasene og skriv i et friskt, originalt språk som du har formulert selv. Et følgebrev skrevet av en sivilingeniør trenger ikke å være tørt eller stivt. Det trenger heller ikke å være altfor formelt. Finn balansen mellom disiplin og personlighet.

Du har bare én side til å formidle alt du trenger å si, så sørg for at hvert ord teller. Pass på at du får med dine mest imponerende prestasjoner og milepæler, vær konkret, og utelat alt som ikke trenger å være med.

Når du tror du er ferdig, kan du sette deg i personalsjefens situasjon og lese gjennom brevet på nytt. Treffer det riktig tone, verken for freidig eller for tilbakeholdent? Er det noe i brevet som høres arrogant eller unyansert ut? Inneholder det noe som er irrelevant? Og hvis du var mottakeren av dette brevet, ville du ha lyst til å møte personen som skrev det, og kanskje jobbe med vedkommende i mange år fremover?

Eksperttips

Hvis dette er din vei inn på arbeidsmarkedet, kan du ta en titt på vårt følgebreveksempel når du er nyutdannet.

Vanlige feil i et følgebrev og hvordan du kan unngå dem

Vi kan alle gjøre feil, også sivilingeniører! Her er noen av de vanligste feilene du bør unngå i et følgebrev.

  • Stavefeil og andre skrivefeil: Dårlig rettskrivning, grammatikk og tegnsetting kan være pinlig, om ikke spikeren i kista når det gjelder en stilling som krever så stor nøyaktighet. Selv om du ikke søker på en jobb som norsklærer, er det ingen som ønsker å ansette en sivilingeniør som gjør store, åpenbare feil.
  • Masseutsendelser: Hvis du sender det samme søknadsbrevet til 50 arbeidsgivere, må du regne med at du ikke får jobben. Hvert brev bør være unikt og skreddersydd spesielt til arbeidsgiveren du henvender deg til.
  • Upresise formuleringer og tomprat: «Tomprat» refererer til unødvendig kompliserte ord og uttrykk som ikke sier noe. Det er greit å bruke faguttrykk der det er hensiktsmessig, men pass på at de gir mening og ikke sløser bort personalsjefens tid. Klisjeer, lederspråk eller fagspråk vil ikke gjøre deg til venns med noen rekrutterer.
  • Irrelevant informasjon: Hvis du liker å bake, drive med hagearbeid og å samle på teposer, er det ingen som bryr seg.
  • Brevet ditt ser forferdelig ut: Lite tiltrekkende design og layout (rare skrifttyper, små skriftstørrelse, lange avsnitt, utilstrekkelige marger) vil ikke overbevise noen om at du har det øyet for design de leter etter hos en sivilingeniør.

For å unngå strukturelle og designmessige feil bør du bruke en profesjonelt utformet følgebrevmal. Ta en titt på de gratis følgebrevmalene til CVapp.no, bla gjennom dem og finn et design som tiltaler deg. Fyll inn kontaktinformasjonen din, skriv brevet ditt, last det ned og du er ferdig. Du bygger videre på et grunnlag som har vist seg å være vellykket.

Viktig å få med seg

  1. Selv om sivilingeniører er etterspurte på arbeidsmarkedet for tiden, så trenger du en fremragende CV og et likedan følgebrev for å skille deg ut i et konkurranseutsatt yrke.
  2. Et godt følgebrev er avgjørende fordi det gir deg muligheten til å vise frem din personlighet og ditt engasjement i et personlig brev til den som skal ansette deg.
  3. Følgebrevet ditt må følge en tydelig struktur der alt som er vesentlig er tatt med, og alt som er irrelevant er utelatt.
  4. Brevet ditt må se bra ut, så ikke undervurder viktigheten av et tiltrekkende design.
  5. Husk at du skriver til et menneske, ikke skriv som en robot.
  6. For det mest profesjonelle resultatet bør du bruke en profesjonelt utformet mal.
Opprett et følgebrev på få minutter
Opprett et følgebrev på få minutter
Skill deg ut og bli ansatt raskere med våre jobbvinnende, profesjonelt designede følgebrevmaler.
Opprett et følgebrev
4.4
Rediger følgebrev
Del denne artikkelen

Gratis profesjonelt designede maler

Med over 10 millioner opprettede CV-er og følgebrev, er CVapp.no den ledende nettbaserte karriereskaperen som drar i land jobbintervjuer
4.5 av 5
basert på 699 anmeldelser på Trustpilot
Bruk denne malenStockholm cover_letter template
Stockholm
1 300 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenNew York cover_letter template
New York
410 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenWien cover_letter template
Wien
110 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenSydney cover_letter template
Sydney
150 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenLondon cover_letter template
London
250 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenDublin cover_letter template
Dublin
220 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenMoscow cover_letter template
Moscow
58 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenAmsterdam cover_letter template
Amsterdam
150 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenMadrid cover_letter template
Madrid
140 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenSantiago cover_letter template
Santiago
130 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenSingapore cover_letter template
Singapore
49 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenOslo cover_letter template
Oslo
53 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenCape Town cover_letter template
Cape Town
7 300 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenParis cover_letter template
Paris
33 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenBerlin cover_letter template
Berlin
88 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenGenève cover_letter template
Genève
3 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenVancouver cover_letter template
Vancouver
43 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenTokyo cover_letter template
Tokyo
58 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenMilan cover_letter template
Milan
48 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenLisboa cover_letter template
Lisboa
27 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenBarcelona cover_letter template
Barcelona
27 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenCopenhagen cover_letter template
Copenhagen
21 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenChicago cover_letter template
Chicago
18 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenRio cover_letter template
Rio
27 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenRoma cover_letter template
Roma
5 100 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenBoston cover_letter template
Boston
16 000 brukere valgte denne malen
Bruk denne malenToronto cover_letter template
Toronto
97 000 brukere valgte denne malen
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og for analyse og markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i alle informasjonskapsler i samsvar med vår Informasjonskapselerklæring og Personvernerklæring.
Godta informasjonskapsler